Kladno – Slavia 2:3 (kon.) | Mladá Boleslav – Třinec 4:2 (kon.) | Chomutov – Zlín 6:1 (kon.)
Kometa Brno – Vítkovice 4:2 (kon.) | Pardubice – Sparta Praha 0:6 (kon.) | Liberec – HC Plzeň 3:2 (kon.)
koniec
Rytíři Kladno
2:3 (2:0, 0:2, 0:1)
HC Slavia Praha
cz Štvrtok 05.03.2015, 16:00 • ČEZ stadion, Kladno • DHL Extraliga juniorů (CZ)
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    48:28
    Slavia právě vstřelila branku!
    Domácí byli v posledních minutách aktivnější, ale prosazují se na druhé straně hosté! Po pravém křídle se prohnal jako vítr PETR TEJRAL, který poté vypálil krásně zápěstím a svojí střelou nad Vladařovu vyrážečku rozvlnil síť! Asistence: Filip Hlinka a David Vala.
     
    27:44
    Slavia právě vstřelila branku!
    První šanci hostí ještě domácí ubránili, ale následně se podařilo zpoza brány přihrát Tomáši Andresovi přímo na hůl sjíždějícího si PETRA TEJRALA, který už z bezprostřední blízkosti Vladaře prostřelil a hosté tak srovnávají. Asistence: Tomáš Andres a Aleš Furch.
     
    20:22
    Slavia právě vstřelila branku!
    VIKTOR NESTRAŠIL obdržel přihrávku zpoza brány do mezikruží a střela z první mu sedla parádně! Kotouč končí za zády skvěle chytajícího Vladaře a hosté snižují! Asistence: Tomáš Andres a Filip Ječný.
     
    11:40
    Kladno právě vstřelilo branku!
    VOJTĚCH ŠILHAVÝ přihrával na střed svým spoluhráčům, ale Frodl si sám s pěknou porcí smůly srazil puk za svá záda! Asistence: Josef Zajíc a Patrik Machač.
     
    00:36
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Tak to je panečku vstup do zápasu! Poté, co Vladař zneškodnil obrovskou šanci hostí, si ujel do úniku domácí kapitán VOJTĚCH ŠILHAVÝ, který už se svojí střelou nemýlil a posílá Rytíře do vedení. Bez asistence.

    Filip Ardon

    Góly a asistencie: 1. Šilhavý, 12. Šilhavý (Zajíc, Machač) – 21. Nestrašil (Andres, Ječný), 28. Tejral (Andres, Furch), 49. Tejral (Hlinka, Vala)


    Rytíři Kladno: Vladař (Švihálek) – Větrovec, Potěchin, Bunda "A", Hulcr, Matula, Zajíc – Hajný, Machač, Šilhavý "C", Kaprál, Macháček, Slánský, Havlůj, Janeček, Doležal, Kuzďas, Miura, Kružík
    HC Slavia Praha: Frodl (Č. Novák) – Vala, M. Novák, Saňa "C", Havelka, Straka, Drahorád "A", Bureš, Kottek – Červený, Patzelt, Kasala, Nestrašil, Ječný, Josefus, Vyskočil, Tejral, Hlinka, Sládek, Andres "A", Furch

    Rozhodca: Jílek – Beránek, Klouček