AS Rím – Juventus 1:1 (kon.)
koniec
AS Rím
1:1 (0:0)
Juventus Turín
Pondelok 02.03.2015, 21:00 • Stadio Olimpico, Rím, Taliansko • Talianska Seria A
Predzápasové kurzy
    KEITA - 1:1
     
    78
    AS Rím dal gól!
    Tak predsa sa domácim podarilo streliť gól. Exekútor priameho kopu bol opäť Florenzi, ktorý poslal loptu na zadnú tyč. Tam sa pohyboval úplne voľný SEYDOU KEITA, ktorého hlavička smerovala do protipohybu brankára Buffona. Na bránkovej čiare sa ju snažil vykopnúť ešte Caceres, no gólu už nezabránil! Je vyrovnané a začína sa od začiatku.
    TÉVEZ - 0:1
    TÉVEZ - 0:1
     
    64
    Juventus Turín dal gól!
    Exekútor priameho kopu bol CARLOS TÉVEZ a lepšie to trafiť nemohol. Krásnou technickou strelou nedal De Sanctisovi žiadnu šancu ma zákrok, keďže jeho pokus skončil v pravom hornom rohu domácej brány. Veľmi pekný gól, ktorý má pre hostí veľkú hodnotu. Stará dáma sa dostáva do jednogólového vedenia.

    Marek Farkaš

    Góly: 78. Keita – 64. Tévez

    Karty:   19. Torosidis (ASR), 32. De Rossi (ASR), 58. Pjanić (ASR), 60. Yanga-Mbiwa (ASR), 79. Nainggolan (ASR) – 41. Evra (JUV), 54. Morata (JUV), 71. Marchisio (JUV), 77. Chiellini (JUV), 84. Vidal (JUV)   63. Torosidis (ASR)


    AS Rím: De Sanctis – Torosidis, Yanga-Mbiwa, Manolas, Holebas – Pjanić, De Rossi (73.Nainggolan), Keita – Gervinho, Totti (71.Iturbe), Ljajić (65.Florenzi)
    Náhradníci: Astori, Cole, Curci, Florenzi, Iturbe, Nainggolan, Paredes, Sanabria, Skorupski, Spolli, Ucan, Verde
    Tréner: Rudi García

    Juventus Turín: Buffon – Caceres, Bonucci, Chiellini – Lichtsteiner (90.Padoin), Marchisio, Vidal, Evra – Tévez, Morata (83.Coman)
    Náhradníci: Barzagli, Coman, De Ceglie, Llorente, Matri, Ogbonna, Padoin, Pepe, Pogba, Rubinho, Storari
    Tréner: Massimiliano Allegri

    Rozhodca: Daniele Orsato – Mauro Tonolini, Lorenzo Manganelli