AS Rím – Juventus 1:1 (kon.)
koniec
AS Rím
1:1 (0:0)
Juventus Turín
Pondelok 02.03.2015, 21:00 • Stadio Olimpico, Rím, Taliansko • Talianska Seria A
Predzápasové kurzy
     
    Tak a je dobojované. Stretnutie sa skončilo nerozhodným výsledkom 1:1. Za hostí sa presadil Tévez a za domácich skóroval Keita. AS Rím sa po zápase nachádza na 2.mieste, Juventus na 1.priečke.

    To je odo mňa všetko. Prajem Vám ešte príjemný večer. (22:51:49)
     
    90+3
    Koniec zápasu.
     
    90+2
    AS Rím rozbieha jednu z posledných útočných akcií. Juventus stavil všetko na defenzívu a dopredu už nič vymýšľať zrejme nebude. Do konca stretnutia ostáva 70 sekúnd.
     
    90+1
    Nadstavený čas v 2.polčase sú 3 minúty!
     
    90
    Striedanie v tíme Juventusu Turín: ihrisko opúšťa Lichtsteiner, jeho miesto zaujíma Padoin.
     
    89
    Uvidíme koľko minút nadstaví hlavný rozhodca. Budú to približne tri minúty.
     
    87
    Juventus sa musí brániť, pretože domáci majú väčšiu chuť zvíťaziť. Žeby sme ešte videli nejaký gól?
     
    86
    Stretnutie stále nie je ukončené a vyhrať môže ktokoľvek. Hrá sa zo strany na stranu a diváci sú vo vytržení!
     
    85
    Hosťujúci Coman sa predieral dopredu cez pravú stranu, no jeho prihrávka na nabiehajúceho spoluhráča Téveza už neprešla. Rimania vyrážajú dopredu v desiatich!
     
    84
    Vidal (Juventus) poriadne pookopával Nainggolana, ktorý ho musel niečim naštvať. Okopal ho ako záhradu, lenže iba za cenu žltej karty.
     
    83
    Striedanie v tíme Juventusu Turín: ihrisko opúšťa Morata, jeho miesto zaujíma Coman.
     
    82
    K strele z veľkej vzdialenosti sa odhodlal Nainggolan, lenže jeho pokus smeroval iba do stredu brány, kde stál pozorný brankár hostí Buffon, ktorý nemal žiaden problém.
     
    81
    Tempo hry sa zvyšuje a konečne sa lepšie na to pozerá. Rimania sú pri chuti a cítia šancu na otočenie vývoja. Domáci tlačia a som zvedavý, či sa im podarí streliť ďalší gól.
     
    79
    Nainggolan (AS Rím) si počínal v súboji veľmi tvrdo. Žltá karta.
    KEITA - 1:1
     
    78
    AS Rím dal gól!
    Tak predsa sa domácim podarilo streliť gól. Exekútor priameho kopu bol opäť Florenzi, ktorý poslal loptu na zadnú tyč. Tam sa pohyboval úplne voľný SEYDOU KEITA, ktorého hlavička smerovala do protipohybu brankára Buffona. Na bránkovej čiare sa ju snažil vykopnúť ešte Caceres, no gólu už nezabránil! Je vyrovnané a začína sa od začiatku.
     
    77
    Tempo hry sa konečne zvyšuje a prichádza nedovolený zákrok Chielliniho (Juventus). Jasná žltá karta, neviem čomu sa čudoval. Domáci budú mať výhodu priameho kopu z ešte lepšej pozície ako pred malou chvíľou.
     
    76
    Exekútor Florenzi poslal loptu na nabiehajúcich spoluhráčov, lenže Chiellini bol najbližšie k lopte a odhlavičkoval ju do bezpečia.
     
    75
    AS Rím bude mať výhodu priameho kopu z veľmi dobrej pozície. Fauloval Vidal a hostia sa budú musieť brániť, pretože zrejme príde center do ohňa.
     
    74
    Domáci rozohrali rohový kop veľmi dobre a píska sa. Všetci čakali pokutový kop po páde Keitu po súboji s Caceresom, no na prekvapenie hlavný rozhodca ukázal od brány hostí. Diváci sú nahnevaní a dávajú to najavo.
     
    73
    Striedanie v tíme AS Rím: ihrisko opúšťa De Rossi, jeho miesto zaujíma Nainggolan.
     
    72
    Šanca AS Rím! Domácu mali výhodu priameho kopu, k hlavičke sa dostal Manolas, lenže jeho pokus Buffon výborným zákrokom vyrazil na rohový kop! Toto bola vôbec prvá strela Rimanov.
     
    71
    Striedanie v tíme AS Rím: ihrisko opúšťa Totti, jeho miesto zaujme Iturbe.
     
    71
    Marchisio (Juventus) poslal k zemi Pjanića a správne videl žltú kartu.
     
    70
    Do konca riadneho hracieho času ostáva 20 minút. Podarí sa Vlkom vyrovnať, či dokonca otočiť stav stretnutia alebo si hostia postrážia priaznivý výsledok?
     
    68
    Vlci sa pokúsia o zázrak. Defenzívne skvele hrajúci Juventus si dáva pozor, no nič nie je nemožné. Rimania to budú mať viac ako ťažké.
     
    67
    Lepšie to pre hostí dopadnúť nemohlo. Strelili úvodný presný zásah, budú hrať presilovku a domáci už nebudú mať toľko síl, aby boli dostatočne nebezpeční.
     
    65
    Striedanie v tíme AS Rím: ihrisko opúšťa Ljajić, jeho miesto zaujíma Florenzi.
    TÉVEZ - 0:1
    TÉVEZ - 0:1
     
    64
    Juventus Turín dal gól!
    Exekútor priameho kopu bol CARLOS TÉVEZ a lepšie to trafiť nemohol. Krásnou technickou strelou nedal De Sanctisovi žiadnu šancu ma zákrok, keďže jeho pokus skončil v pravom hornom rohu domácej brány. Veľmi pekný gól, ktorý má pre hostí veľkú hodnotu. Stará dáma sa dostáva do jednogólového vedenia.
     
    63
    Torosidis (AS Rím) podkopol Vidala a zaslúžene videl žltú kartu. Bola to už jeho druhá v tomto stretnutí, a tak spravidla nasledovala červená karta! Rimania budú dohrávať toto stretnutie v desiatich mužoch a navyše, Juventus bude mať výhodu priameho kopu z veľmi dobrej pozície.
     
    63
    Hosťujúci Lichtsteiner chcel poslať nebezpečný center pred domácu bránu, no nevyšlo mu to úplne podľa jeho predstáv. Kop od brány.
     
    62
    Rimania si prihrávajú loptu v strede poľa a pomaly sa posúvajú dopredu. Je to veľmi pomalé a zrejme čoskoro aj o ňu prídu.
     
    61
    Čakáme aj na striedania. Tréner hostí Massimiliano Allegri je známi svojimi striedaniami v posledných minútach stretnutia a dá sa predpokladať, že o prvú zmenu sa postará domáci tréner Rudi García. Kedy sa k tomuto činu odhodlá, nik nevie.
     
    61
    Máme za sebou hodinu hry. Stále je to veľmi slabé stretnutie, od ktorého každý čakal viac. Žiadna strela na ktorúkoľvek bránu je zlá vizitka tohto zápasu.
     
    60
    Yanga-Mbiwa (AS Rím) zastavil na polovici ihriska Moratu a videl žltú kartu.
     
    58
    Pjanić (AS Rím) zastavil črtajúcu sa šancu hostí a hlavný rozhodca ocenil tento zákrok žltou kartou.
     
    57
    Totti bol pred vlastným pokutovým územím obeťou "šlapáku". Voľný kop pre AS Rím.
     
    56
    Domáci mali výhodu priameho kopu. Bol z toho center, no k zakončeniu sa Vlci nedostali. Buffon už loptu poslal dopredu a Pereyra vybojoval pre svoje mužstvo rohový kop.
     
    55
    Strely celkom: 1-5
    Strely na bránu: 0-0
    Stretnutie je veľmi pretaktizované, a tak sme svedkami minimum šancí.
     
    54
    Morata (Juventus) zastavil prenikajúceho protihráča a videl žltú kartu.
     
    53
    Stará dáma sa po dlhšom čase dostala k lopte, lenže prišla nepresná prihrávka, a tak sa musí znovu sformovať do defenzívneho postavenia.
     
    52
    Tejto veľkej šanci Turínčanov predchádzala chyba v rozohrávke domácich. Tí ich robia dnes dosť často, no práve táto ich mohla stáť veľmi veľa.
     
    51
    Obrovská šanca Juventusu! Pereyra našiel Vidala na ľavej strane. Ten si loptu mierne predkopol a následne vystrelil na zadnú žrď. Jeho pokus mal dobrý smer, lenže nakoniec skončil tesne vedľa ľavej tyče domácej brány! Už sa nám konečne mohol zmeniť stav, avšak nestalo sa tak.
     
    50
    Rimania teraz zatlačili svojho súpera. Čaká sa na finálnu prihrávku, tá však zatiaľ neprichádza.
     
    49
    Domáci Gervinho sa chcel dostať dopredu, lenže dobrú defenzívnu robotu odviedol hosťujúci Chiellini, ktorý ho nikam nepustil.
     
    48
    Juventus začal predsa len o čosi aktívnejšie. Hráči hostí kombinujú na útočnej polovici ihriska, no všetko sa deje ďaleko od domácej brány.
     
    47
    Znova je to veľmi statické. Dúfajme, že sa dočkáme nejakého presného zásahu. Nerozhodný výsledok hrá viacej do kariet hosťom.
     
    46
    Začal sa druhý polčas.
     
    ŠTATISTIKY PRVÉHO POLČASU

    Držanie lopty: 65% – 35%
    Strely (celkom): 1-4
    Strely (na bránu): 0-0
    Rohové kopy: 0-4
    Fauly: 6-7
    Žlté karty: 2-1
    Červené karty: 0-0
     
    Tak máme za sebou prvý polčas. Prevažne sa hralo v strede poľa. Viac z hry majú domáci, no hostia výborne bránia a čakajú na správnu chvíľu. Dosiaľ sa nič vážnejšie nestalo, a tak je stav po prvom polčase nerozhodný. Podarí sa niektorému z tímov streliť gól alebo budeme svedkami bezgólovej remízy? Na túto otázku nám odpovie druhé dejstvo.

    2.polčas sa začne približne o 22:02.
     
    45
    Prvý polčas sa skončil.
     
    44
    Prvý polčas sa už iba dohráva. Som zvedavý koľko minút, a či vôbec nadstaví hlavný rozhodca.
     
    42
    Juventus opäť pohrozil najmä zásluhou Téveza. Keď už bol tento Argentínčan na hranici pokutového územia, tak vystrelil na zadnú tyč, lenže Manolas jeho pokus tečoval. Lopta prešla mimo brány za bránkovú čiaru, a tak budú Zebry kopať svoj štvrtý rohový kop.
     
    41
    Evra (Juventus) zastavil na pravej strane pri postrannej čiare domáceho Torosidisa. Zaslúžená žltá karta.
     
    40
    Do konca prvého polčasu ostáva päť minút. Podarí sa niektorému z tímov streliť klasický gól do šatne alebo sa presného zásahu nedočkáme?
     
    39
    Domáci Ljajić sa predral do pokutového územia hostí, no následne mu nevyšla prihrávka, a lopty sa tak zmocnila Stará dáma.
     
    38
    Strely na bránu: 0-0
    Diváci na Stadio Olimpico v Ríme stále nevideli strelecký pokus, ktorý by smeroval medzi tri tyče ktorejkoľvek brány.
     
    37
    Územnú prevahu už majú domáci hráči. Tí tlačia svojho súpera, no nevedia sa dostať k zakončeniu. Juventus je nebezpečnejší, lenže tých šancí tiež nebolo veľa.
     
    36
    Rimania to skúšajú dlhými centrami do ohňa, no tam sú iba vysoký stopéri hostí, ktorí s nimi nemajú žiaden problém. Osamotený Totti tam sám nič nezmôže a neviem, či práve takáto taktika je tá najvhodnejšia.
     
    35
    V posledných minútach aktívny Keita absolvoval pár tvrdých súbojov s Moratom a nakoniec sa pískalo. Hlavný rozhodca loptu prisúdil domácim.
     
    34
    Domáci Keita sa odhodlal k strele zo strednej vzdialenosti, lenže trafil iba Bonucciho hlavu. Lopta neprešla na bránu hostí a nebezpečenstvo už je zažehnané.
     
    33
    Hosťujúci Evra našiel Moratu vpredu. Ten vystrelil na zadnú žrď, lenže jeho pokus bol nepresný. Kop od brány.
     
    32
    De Rossi (AS Rím) to už má spočítané. Ďalší nedovolený zákrok, ktorý už bol potrestaný kartou žltej farby.
     
    30
    Rimania kombinujú na útočnej polovici ihriska, no je to z ich strany veľmi statické. Hráči sa málo ponúkajú a väčšina z nich myslí viac na defenzívu ako ofenzívu.
     
    29
    Po polhodine hry sa stav stále nemenil. Síce sú mierne nebezpečnejší hostia, no nevedia presne zakončiť. Striel a šancí je minimum, kvalita hry nie je bohviečo.
     
    28
    Strely celkom: 0-2
    Strely na bránu: 0-0
    Táto štatistika hovorí o všetkom.
     
    27
    Hosťujúci Morata dostal prihrávku do behu, no rýchlejší bol Manolas, ktorý ho predbehol a zvolil malú domov. Opäť sa rodila šanca hostí, lenže teraz boli domáci pripravený.
     
    26
    Šanca Juventusu! Vidal hľadal Pereyru dobrým centrom na hranici päťky. Druhý menovaný skákal do lopty jak len vedel, no k zakončeniu mu chýbalo pár centimetrov a nakoniec ju minul! Škoda pre hostí, naopak veľké šťastie pre Rimanov.
     
    25
    Stará dáma stále bráni veľmi pozorne a spolieha sa najmä na rýchle protiútoky. Jeden prichádza aj teraz a som zvedavý, ako to dopadne.
     
    24
    Domáci Holebas poslal center do pokutového územia na Tottiho, lenže pred ním dobre zakročil jeden z hosťujúcich stopérov a lopta prešla za postrannú čiaru. Vhadzovanie pre AS Rím na útočnej polovici ihriska.
     
    22
    Šanca Juventusu! Hosťujúci Pereyra sa predral dopredu cez pravú stranu a následne poslal prízemný center na Téveza. Lenže pred nám zakročil stopér Yanga-Mbiwa, ktorý chcel loptu odkopnúť mimo bránu za bránkovú čiaru. No príliš sa mu to nepodarilo, pretože skončila len o pár centimetrov vedľa pravej tyče! Brankár De Sanctis pozeral na spoluhráča, že čo robí, no ten mu dal najavo, že to mal vypočítané.
     
    21
    Hra sa nám mierne upokojila, lenže čo nám to je platné. Šance sme nevideli, a tak ani góly zákonite nemohli prísť. Snáď padne nejaký náhodný gól, ktorý by tempu a kvalite hry rozhodne pomohol.
     
    20
    Nebezpečný center do pokutového územia domácich našiel Moratu. Ten vystrelil z prvej, ale jeho pokus bol zblokovaný a lopta bola následne odkopnutá preč.
     
    19
    Tak tentoraz to už bolo za cenu žltej karty. Dostal ju Torosidis (AS Rím) za dohratie súboja s protihráčom.
     
    18
    Domáci Totti sa prezentoval nepríjemným zákrokom a znovu sme sa nedočkali prvej karty. Hlavný rozhodca Daniele Orsato zvolil prísny dohovor, ktorým hrajúcu legendu AS aspoň čiastočne upokojil.
     
    17
    Stále čakáme na vážnejšiu akciu. Ani jeden z tímov nemá navrch a diváci na Stadio Olimpico v Ríme sa musia aj trochu nudiť.
     
    16
    Musím pochváliť aj domácich hráčov, čo sa týka defenzívnej práce. Obe mužstvá sa snažia hrať zozadu a neurobiť zbytočnú chybu, ktorá by ich mohla stáť veľa.
     
    15
    Držanie lopty: 49% – 51%
    Zatiaľ je to veľmi vyrovnané.
     
    13
    Marchisio sa snažil predrať po pravej strane, lenže rýchlejší bol jeho strážca Holebas, ktorý ho prešprintoval a prihral loptu svojmu brankárovi.
     
    12
    Hráči AS si prihrávajú pred pokutovým územím svojho súpera, no nevedia sa dostať k zakončeniu. Hostia skutočne veľmi dobre bránia. Je vidieť, že to majú skvele natrénované.
     
    11
    Hosťujúci Pereyra vybojoval rohový kop. Ten rozohral Tévez, lenže nič vážnejšie sa nestalo, pretože obrana domácich poslala loptu do bezpečnej vzdialenosti od vlastnej brány.
     
    10
    Vlci teraz zatlačili svojho súpera, ktorý na vlastnej polovici ihriska vytvoril hustý obranný blok. Ten je veľmi pozorný, koncentrovaný a zatiaľ pôsobí veľmi dobrým dojmom.
     
    9
    Tak predsa to boli hostia, ktorí sa postarali o prvú strelu. Jej autorom bol Vidal, ale jeho pokus nebol presný. Nasledovať bude kop od De Sanctisovej svätyne.
     
    8
    Juventus úspešne kombinuje na útočnej polovici ihriska. Teraz prichádza aj nebezpečný center do pokutového územia domácich, no žiaden z hráčov hostí nebol nájdený. Po pár sekundách Morata vybojoval rohový kop, ktorý rozohrá Tévez.
     
    7
    Zatiaľ je to len také oťukávanie, no dá sa predpokladať, že dnešný zápas bude o množstve nedovolených zákrokom a možno sa dočkáme aj červenej karty.
     
    6
    Hosťujúci Morata hľadal parťáka Téveza, lenže prvý bol pri lopte domáci brankár De Sanctic, ktorý loptu bez problémov chytil a následne aj rozohral.
     
    5
    Po dlhšom čase sa k lopte dostali aj Rimania. Tí sa snažia rozpohybovať svojho súpera, ktorého hráči behajú bez lopty. Čakáme na prvú vážnejšiu príležitosť, či na prvý strelecký pokus.
     
    4
    Hosťujúci Morata bol v hlavičkovom súboji rukou trafený do tváre. Je to bez karty, no Stará dáma bude mať výhodu priameho kopu zo zaujímavej pozície.
     
    3
    Od úvodu majú loptu v moci hostia. Tí si ju aktuálne prihrávajú v strede poľa a pomaly sa posúvajú dopredu.
     
    2
    Prvý nedovolený zákrok v stretnutí. Domáci De Rossi posla k zemi Vidala, voľný kop pre hostí.
     
    1
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    -1
    O výkop sa postarajú hostia. Prajem Vám príjemný športový zážitok.
     
    -5
    Hráči už prichádzajú na hraciu plochu. Domáci sa predstavia v červeno-bielej kombinácii dresov, hostia v čierno-bielych farbách.
     
    Dnes sa stretnutie začne s 15-minútovým meškaním. Dôvodom sú finančné problémy Parmy a na vyjadrenie podpory tomuto mužstvu sa všetky zápasy tohto kola Serie A začínajú oneskorene.
     
    Úvodné zostavy:

    AS Rím: De Sanctis – Torosidis, Yanga-Mbiwa, Manolas, Holebas – Pjanić, De Rossi, Keita – Gervinho, Totti, Ljijić
    Náhradníci: Astori, Cole, Curci, Florenzi, Iturbe, Nainggolan, Paredes, Sanabria, Skorupski, Spolli, Ucan, Verde
    Tréner: Rudi García

    Juventus Turín: Buffon – Caceres, Bonucci, Chiellini – Lichtsteiner, Marchisio, Vidal, Evra – Tévez, Morata
    Náhradníci: Barzagli, Coman, De Ceglie, Llorente, Matri, Ogbonna, Padoin, Pepe, Pogba, Rubinho, Storari
    Tréner: Massimiliano Allegri

    Rozhodca: Daniele Orsato – Mauro Tonolini, Lorenzo Manganelli.
     
    Vítam Vás pri sledovaní zápasu 25.kola Serie A medzi AS Rím a Juventusom Turín. Z tohto zápasu vám prinesieme v textovej forme akcie, štatistiky, zaujímavosti a v grafickej forme GIF obrázky.
    __________________________________________

    AS Rím
    Zverenci Rudiho Garcíu to majú v tejto sezóne veľmi dobre rozbehnuté, no stále to môže byť lepšie. Po 24 kolách sa nachádzajú na druhom mieste, keď získali 48 bodov za trinásť výhier, deväť remíz a dve prehry. Naposledy sa v lige predstavili na pôde Verony, kde to nemali jednoduché. Skóre zápasu otvoril v 26.minúte Totti, ktorý poslal hostí do vedenia. Lenže v 38.minúte vyrovnal Janković a začínalo sa od začiatku. Rimania boli jasne lepší, no ich zakončenie nebolo dobré. Do konca stretnutia už gól nepadol, a tak sa obe mužstvá rozišli po nerozhodnom výsledku 1:1 a pripísali si do tabuľky po jednom bode.
    Vlci sa cez týždeň predstavili aj v Európskej lige. Zvíťazili vo Feyenoorde tesne 2:1 a postúpili do ďalšieho kola.

    Posledné zápasy
    26.02.2015 Feyenoord – AS Rím 1:2 (EL)
    22.02.2015 Verona – AS Rím 1:1
    19.02.2015 AS Rím – Feyenoord 1:1 (EL)
    15.02.2015 AS Rím – Parma 0:0
    08.02.2015 Cagliari – AS Rím 1:2

    Predpokladaná zostava: Sanctis – Torosidis, Yanga-Mbiwa, Manolas, Holebas – Nainggolan, Rossi, Pjanic – Gervinho, Totti, Ljajic
    Absencie: Balzaretti, Castán, Strootman, Ibarbo, Maicon
    Najlepší strelec: Adem Ljajić – 8 gólov
    __________________________________________

    Juventus Turín
    Tím okolo Massimiliana Allegriho hrá v tomto ročníku najvyššej talianskej súťaže skvele. Po 24 odohraných zápasoch sa nachádza na čele, keď má na svojom konte 57 bodov za sedemnásť víťazstiev, šesť remíz a jednu prehru. V poslednom ligovom stretnutí sa predstavil na domácom trávniku, kde privítal Atalantu. Síce skóre zápasu otvoril v 25.minúte hosťujúci Migliaccio, no potom prišla chvíľa pre domácich. Najprv v 39.minúte vyrovnal Llorente a o šesť minút neskôr strhol vedenie na stranu domácich Pirlo. Do konca stretnutia už gól nepadol, a tak si Turínčania pripísali do tabuľky tri body.
    Stará dáma sa cez týždeň predstavila aj v Lige majstrov. Na domácom trávniku si poradila s Dortmundom, keď zvíťazila tesne 2:1.

    Posledné zápasy
    24.02.2015 Juventus – Dortmund 2:1 (LM)
    20.02.2015 Juventus – Atalanta 2:1
    15.02.2015 Cesena – Juventus 2:2
    07.02.2015 Juventus – AC Miláno 3:1
    28.01.2015 Udinese – Juventus 0:0

    Predpokladaná zostava: Buffon – Lichsteiner, Bonucci, Chiellini, Evra – Vidal, Marchisio, Pogba – Pereyra – Tévez, Morata
    Absencie: Asamoah, Romulo, Pirlo, Pogba (neisté)
    Najlepší strelec: Carlos Tévez – 14 gólov
    __________________________________________

    Vzájomné zápasy
    05.10.2014 Juventus – AS Rím 3:2
    11.05.2014 AS Rím – Juventus 0:1
    21.01.2014 AS Rím – Juventus 1:0
    05.01.2014 Juventus – AS Rím 3:0
    16.02.2013 AS Rím – Juventus 1:0

    Postavenie v tabuľke
    1. Juventus 17-6-1 51:13 57
    2. AS Rím 13-9-2 37:18 48

    Stávkové kancelárie
    Na víťazstvo domácich sa kurz pohybuje na hranici 2,88, na remízu okolo 3,30 a na výhru hostí približne 2,40.

    Rozhodcovia
    Dnešné stretnutie bude viesť Taliansky rozhodca Daniele Orsat, ktorému na čiarach budú asistovať Mauro Tonolini a Lorenzo Manganelli.

    Zhodnotenie
    V dnešnom zápase je ťažké určiť favorita, no predsa len mierne navrch by mali mať hostia. Môj tip na výsledok dnešného stretnutia je 1:2.
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 20:45.

    Marek Farkaš

    Góly: 78. Keita – 64. Tévez

    Karty:   19. Torosidis (ASR), 32. De Rossi (ASR), 58. Pjanić (ASR), 60. Yanga-Mbiwa (ASR), 79. Nainggolan (ASR) – 41. Evra (JUV), 54. Morata (JUV), 71. Marchisio (JUV), 77. Chiellini (JUV), 84. Vidal (JUV)   63. Torosidis (ASR)


    AS Rím: De Sanctis – Torosidis, Yanga-Mbiwa, Manolas, Holebas – Pjanić, De Rossi (73.Nainggolan), Keita – Gervinho, Totti (71.Iturbe), Ljajić (65.Florenzi)
    Náhradníci: Astori, Cole, Curci, Florenzi, Iturbe, Nainggolan, Paredes, Sanabria, Skorupski, Spolli, Ucan, Verde
    Tréner: Rudi García

    Juventus Turín: Buffon – Caceres, Bonucci, Chiellini – Lichtsteiner (90.Padoin), Marchisio, Vidal, Evra – Tévez, Morata (83.Coman)
    Náhradníci: Barzagli, Coman, De Ceglie, Llorente, Matri, Ogbonna, Padoin, Pepe, Pogba, Rubinho, Storari
    Tréner: Massimiliano Allegri

    Rozhodca: Daniele Orsato – Mauro Tonolini, Lorenzo Manganelli