Bayern – Kolín nad Rýnom 4:1 (kon.)
koniec
Bayern Mníchov
4:1 (2:1)
1. FC Kolín nad Rýnom
Piatok 27.02.2015, 20:30 • Allianz Arena, Mníchov • Nemecká Bundesliga
Predzápasové kurzy
    Robert LEWANDOWSKI - 4:1
     
    75
    Bayern dal gól! Šancu Kolína fantasticky zneškodnil opäť Manuel Neuer. Domáci získali loptu a okamžite zavelili do bleskurýchleho brejku, ktorý zrealizovali tak, že by ho pokojne mohli zaradiť do futbalovej učebnice. Na jeho konci bol center Arjena Robbena a pohodlné zakončenie ROBERTA LEWANDOWSKEHO, ktorý loptu na bránkovej čiare prsiami poľahky umiestnil do odkrytej svätyne, a po viacerých spálených príležitostiach z prvého polčasu sa tak dočkal vytúženého gólu!
    Arjen ROBBEN - 3:1
     
    67
    Bayern dal gól! Bayern strelia, za aktuálnej situácie, mimoriadne dôležitý tretí gól, ktorým opäť odskakuje svojmu súperovi na rozdiel dvoch gólov. Ukážkovú akciu Mníchovčanov započal Mario Götze. Ten prestrčil loptu do šestnástky Riberymu, ktorý ju podareným centrom poslal na zadnú tyč ARJENOVI ROBBENOVI. Najlepší strelec Bundesligy už vedel, čo v takejto situácii robiť a hlavičkou ju poslal k vzdialenejšej žrdi Hornovej svätyne!
    Anthony UJAH - 2:1
     
    45+1
    1. FC Köln dáva gól! V závere nadstaveného času, kedy už priaznivci Bayernu zrejme premýšľali nad, čím sa pôjdu počas polčasovej prestávky občerstviť, sa podarilo udrieť futbalistom Kolína! Tí rozohrali roh nakrátko, Mattias Lehman poslal centrovanú loptu do pokutového územia, kde pred Alabom vyrástol dobre urastený strom menom ANTHONY UJAH, ktorý skvelou hlavičkou dostal loptu za chrbát Manuela Neura, a potvrdil tak, že najlepším strelcom svojho celku nie je náhodou!
    Franck RIBÉRY - 2:0
     
    10
    Bayern dal gól! Famózne a vskutku fenomenálne predstavenie Mníchovčanov v prvej desať minútovke zápasu, počas ktorej sa prakticky bez prestávky hralo len na polovici Kolína. Robert Lewandowski si pri zakončení ešte vylámal zuby na Hornovi, no to, čo nevyšlo poľskému útočníkovi, zaňho urobil FRANK RIBERY. Ten si loptu z krídla naviedol viac na stred a z hranice pokutového územia ju chirurgicky presne umiestnil. Horn sa chtiac-nechtiac musel zhostiť len roly štatistu, keď sledoval ako lopta mieri k jeho pravej žrdi!
    Bastian SCHWEINSTEIGER - 1:0
     
    3
    Bayern dal gól! Bavori vstúpili do zápasu s ohromnou vervou. Svoj úvodný tlak pretavili v strelenie otváracieho zásahu stretnutia a od samotného úvodu potvrdzujú úlohu obrovského favorita! Robben zakrútil loptu od rohovej zástavky ľavačkou presne na hlavu BASTIANA SCHWEINSTEIGERA, ktorý sa výborne zbavil všetkých svojich strážcov a peknou hlavičkou umiestnenou k bližšej žrdi prekonal Horna!

    Michal Bakoš

    Góly: 3. Bastian Schweinsteiger, 10. Frank Ribery, 67. Arjen Robben, 75. Robert Lewandowski – 45+1. Anthony Ujah

    Karty:   73. Halfard (KLN)


    Bayern Mníchov: Neuer – Rafinha, Boateng, Badstuber, Alaba – Schweinsteiger (C) – Robben, Götze, Müller, Ribéry – Lewandowski.
    Náhradníci: Reina – Bernat, Dante, Alonso, Rode, Weiser, Pizarro.

    1. FC Kolín nad Rýnom: Horn – Brečko (C), Maroh, Wimmer, Hector – Olkowski, Lehmann, Vogt, Peszko – Osako, Ujah.
    Náhradníci: Kessler – Halfar, Matuszczyk, Nagasawa, Mavraj, Deyverson, Risse.

    Rozhodca: Siebert – Osmers, Seidel