Ottawa – Florida 4:1 (kon.) | NJ Devils – Carolina 3:1 (kon.) | Edmonton – Anaheim 1:2 (kon.)
Montreal – Columbus 3:1 (kon.) | Toronto – Winnipeg 4:3 (po pr.) | Arizona – Tampa Bay 2:4 (kon.)
Dallas – Detroit 6:7 (po pr.) | St. Louis – Pittsburgh 2:4 (kon.) | San Jose – LA Kings 1:2 (kon.)
Philadelphia – Washington 3:2 (kon.) | Chicago – Boston 2:6 (kon.)
koniec po predl.
Dallas Stars
6:7 (1:1, 3:1, 2:4 - 0:1)
Detroit Red Wings
Nedeľa 22.02.2015, 02:00 • American Airlines Center, Dallas • NHL
Partner:
     
    Dnešný zápas je minulosťou. Videli sme strhujúce predstavenie a dokopy až neuveriteľných 13 gólov. Nakoniec môžu byť spokojnejší hokejisti Detroitu, ktorý nielenže tesne pred koncom vyrovnali, ale zásluhou Niklasa Kronwalla aj zvíťazili v dnešnom šialenom zápase 6:7pp. Dúfam, že ste si tento zápas užili a teším sa na ďalšie prenosy z NHL. Miroslav Kováčik, onlajny. eu. (05:09:06)
     
    Koniec zápasu.
     
    60:36
    Detroit Red Wings dal gól!
    Obrat Detroitu je dokonaný! Po prihrávke Darrena Helma prevzal puk na modrej čiare NIKLAS KRONWALL, krásne sa zbavil Jamieho Benna a beckhendovým zakončením rozhoduje dnešný zápas. Asistencie: Darren Helm a Pavel Datsyuk.
     
    60:01
    Začalo sa predĺženie.
     
    WOW! V riadnom hracom čase sme videli dvanásť gólov a je jasné, že ešte minimálne jeden uvidíme. Detroit dokázal neskutočne vstať z mŕtvych a 108 sekúnd pred koncom dokázal zásluhou Datsyuka vyrovnať na 6:6. O víťazovi tak bude musieť rozhodnúť predĺženie, ktoré sa začína o niekoľko sekúnd.
     
    60:00
    Tretia tretina sa skončila.
     
    59:53
    V závere ešte pálil Vernon Fiddler, ale jeho pokus nemieril medzi tri žrde brány Detroitu.
     
    59:35
    Abdelkader síce spadol na ľad, ale hlavný rozhodca nevylučuje.
     
    59:01
    Prebieha posledná minúta tretej tretiny.
    Pavel DATSYUK - 6:6
     
    58:12
    Detroit Red Wings dal gól!
    To je neskutočné. Po obrovskom závere pred bránou domácich sa nakoniec dokázal presadiť beckhendovou strelou PAVEL DATSYUK – vyrovnané 6:6! Kari Lehtonen sa síce ešte čertí na hlavného rozhodcu, ktorý podľa jeho názoru prehliadol krosček Abdelkadera na jeho osobu. Asistencie: Tomáš Tatar a Gustav Nyquist.
     
    57:50
    Detroit Red Wings hrá powerplay!
     
    57:25
    Šikovne sa spoza brány snažil zasunúť puk za Lehtonena Abdelkader, ale domáci brankár sa včas presunul a podržal svoj tím.
     
    57:05
    Kronwall pokus bol síce zrazený, ale Detroit naďalej ostáva v útočnom pásme.
     
    56:34
    Po peknej zadovke Tomáša Tatara sa do zakončenia dostal Danny Dekeyser. Obranca hostí sa síce do puku poriadne oprel, ale jeho strela končí iba v lapačke domáceho brankára.
     
    56:05
    Z pravej strany nebezpečne vystrelil Tomáš Tatar. Jeho strelu Lehtonen iba vyrazil pred seba, ale k dorážke sa ani jeden z hráčov Detroitu už nedostal. Nasleduje posledná reklamná prestávka.
     
    55:49
    Hostia v plnom počte.
     
    55:15
    Od modrej čiary tvrdo strieľal Alex Goligoski, ale nového muža v bráne Detroitu neprekonal.

    Miroslav Kováčik

    Góly a asistencie: 13. Benn (Benn, Sceviour), 36. Daley (Horcoff, Benn), 38. Eakin (Daley, Klingberg), 39. Cole (Demers, Garbutt), 45. Benn (Benn, Hemský), 51. Horcoff (Cole, Hemský) – 17. Nyquist (Sheahan, Marchenko), 30. Datsyuk, 41. Kindl (Glendening, Jurčo), 42. Kindl (Tatar), 53. Abdelkader (Kronwall), 59. Datsyuk (Tatar, Nyquist), 61. Kronwall (Helm, Datsyuk)


    Dallas Stars: Lehtonen (Enroth) – Klingberg, Goligoski, Daley (A), Jokipakka, Demers, Jo. Benn – Cole, Spezza, Ja. Benn (C) – Ritchie, Eakin, Roussel – Hemský, Fiddler (A), McKenzie – Sceviour, Horcoff, Garbutt.
    Detroit Red Wings: Howard ( 51. Gustavsson) – Kronwall (A), Ericsson, DeKeyser, Kindl, Marchenko, Smith – Pulkkinen, Zetterberg (C), Abdelkader – Tatar, Helm, Datsyuk (A)- Weiss, Sheahan, Nyquist – Jurčo, Glendening, Miller.