Třinec – Kometa Brno 4:1 (kon.) | Plzeň – Liberec 3:4 (po pr.) | K. Vary – Zlín 3:4 (0:1 po s.n.)
Sparta Praha – Pardubice 2:1 (kon.) | Mladá Boleslav – Olomouc 6:3 (kon.) | Hradec Králové – Slavia 3:2 (kon.)
Litvínov – Vítkovice 5:1 (kon.)
koniec
HC Oceláři Třinec
4:1 (3:0, 0:1, 1:0)
HC Kometa Brno
cz Nedeľa 22.02.2015, 15:00 • Werk Arena, Třinec (kapacita: 5200 míst) • Tipsport extraliga (ČR)
Predzápasové kurzy
Partner:
    Jakub ORSAVA - 4:1

    Zdroj: www.tvtipsport.cz
     
    54:15
    Třinec právě vstřelil branku!
    Rozhodčí nakonec potěšil drtivou většinu diváků v třinecké aréně, Oceláři si opět berou tříbrankové vedení! JAKUB ORSAVA doslova dotlačil kotouč do branky spolu s hostujícím brankářem, z opakovaných záběrů je však jasné, že kotouč se do branky dostal dřív, než oba hokejisté! Bez asistence.
    Leoš ČERMÁK - 3:1

    Zdroj: www.tvtipsport.cz
     
    22:52
    Kometa právě vstřelila branku!
    Tak tohle se domácím příliš nepovedlo. LEOŠ ČERMÁK v oslabení zachytil třineckou rozehrávku, přebruslil couvající beky a kličkou do bekhendu poprvé v zápase propálil Hrubce! Bez asistence.
    Lukáš ŽEJDL - 3:0

    Zdroj: www.tvtipsport.cz
     
    17:53
    Třinec právě vstřelil branku!
    Kometa si vypracovala ještě jednu šanci, ani tu ale využít nedokázala. A tak se radují domácí! Ondřej Kovařčík získal u mantinelu puk, posunul jej LUKÁŠI ŽEJDLOVI, který střelou mezi Falterovy betony skóruje podruhé v dnešním duelu! Asistence: Ondřej Kovařčík. Stav utkání: 3:0.
    Lukáš ŽEJDL - 2:0

    Zdroj: www.tvtipsport.cz
     
    07:40
    Třinec právě vstřelil branku!
    Tak tato přesilovka se domácím povedla náramně! Okamžitě po buly ve středovém kruhu se Oceláři nastěhovali do pásma Komety, kterou dlouho drželi pod tlakem. Celá akce nakonec končí gólem LUKÁŠE ŽEJDLA do odkryté branky! Velký podíl na jeho trefě má David Nosek, který si od modré sjel před branku a našel nehlídaného útočníka domácích! Asistence: David Nosek, Vladimír Dravecký.
    Tomáš PLÍHAL - 1:0

    Zdroj: www.tvtipsport.cz
     
    06:56
    Třinec právě vstřelil branku!
    Ocelářům stačilo patnáct vteřin, aby otevřeli skóre dnešního zápasu! Přesilovková formace domácích zcela rozebrala hostující trojici, celou akci, po přihrávce Štefana Ružičky, zakončuje TOMÁŠ PLÍHAL střelou do prázdné branky! Asistence: Štefan Ružička, Erik Hrňa. Slezané pokračují v klasické výhodě.

    Daniel Ježek

    Góly a asistencie: 7. Plíhal (Ružička Št., Hrňa), 8. Žejdl (Nosek D., Dravecký), 18. Žejdl (Kovařčík O.), 55. Orsava – 23. Čermák


    HC Oceláři Třinec: Hrubec (Hamerlík) – Linhart, Galvas (A), Doudera M., Hrabal, Foltýn, Nosek D. – Ružička Št., Kreps, Hrňa – Orsava, Plíhal (C), Dravecký – Rákos, Růžička M., Matuš – Kovařčík O., Žejdl, Cienciala. Trenér: Jiří Kalous.
    HC Kometa Brno: Falter (Klimeš) – Kováčík, Ptáček, Hanzlík, Vágner, Malec, Kuboš, Hájek – Hruška J. (A), Němec V., Ton – Burian, Koreis (A), Vondráček – Dočekal, Zohorna H., Honejsek – Káňa J., Čermák (C), Mrázek. Trenér: Vladimír Kýhos.

    Rozhodca: Tomáš Horák, Pavel Mikula – Vít Lederer, Jiří Gebauer

    Diváci: 5 200 (vyprodáno)