Eindhoven – Zenit 0:1 (kon.) | Wolfsburg – Lisabon 2:0 (kon.) | Turín – Bilbao 2:2 (kon.)
Trabzonspor – Neapol 0:4 (kon.) | YB Bern – Everton 1:4 (kon.) | AS Rím – Feyenoord 1:1 (kon.)
Aalborg – Brugge 1:3 (kon.) | Dnipropetrovsk – Olympiakos 2:0 (kon.) | Tottenham – Fiorentina 1:1 (kon.)
Amsterdam – Légia Varšava 1:0 (kon.) | Celtic – Inter 3:3 (kon.) | Guingamp – D.Kyjev 2:1 (kon.)
Sevilla – Mönchengladbach 1:0 (kon.) | Villarreal – Salzburg 2:1 (kon.) | Liverpool – Besiktas 1:0 (kon.)
Anderlecht – FK Dinamo Moskva 0:0 (kon.)
koniec
AS Rím
1:1 (1:0)
Feyenoord Rotterdam
Štvrtok 19.02.2015, 19:00 • Olympijský štadión, Rím • Európska liga
Predzápasové kurzy
     
    86
    Kazim-Richards spadol na útočnej polovici najmä vďaka zákroku Yanga-Mbiwu, ktorý je v tomto prípade napomenutý žltou kartou.
     
    84
    Doumbia bol v ďalšej šanci! Po rohovom kope sa k hlavičkovému pokusu dostal Keita, ten však iba nerazantne presunul práve na Doumbiu, ktorý ešte zosilnil rýchlosť zakončenia, ale iba do náručia pozorného Vermeera!
     
    84
    Obrovská šanca pre AS Rím! V šestnástke sa ku lopte dostal striedajúci Doumbia, ktorý však z maximálnej šance zoči-voči Vermeerovi netrafil bránu!
     
    82
    Žltú kartu dostáva kapitán hostí Clasie, ktorý nepekným zákrokom zbavil lopty Pjanića.
     
    76
    Striedanie v tíme AS Rím: z ihriska odchádza Verde, prichádza Florenzi.
     
    72
    Žltú kartu dostáva Seydou Keita, ktorý fauloval protihráča za šestnástkou a aj tiež domáci Holebas. Ten zase protestoval hlavnému rozhodcovi, a to sa nerobí. Máme tu priamy kop z nebezpečnej vzdialenosti.
     
    66
    Striedanie v tíme AS Rím: z ihriska odchádza Totti, prichádza Doumbia.
    Striedanie v tíme AS Rím: z ihriska odchádza De Rossi, prichádza Keita.
     
    56
    Hosťujúci Vilhena po presnom zásahu pomerne zdržoval hru, za čo dostal od hlavného rozhodcu napomenutie v podobe žltej karty.
    KAZIM-RICHRADS - 1:1
     
    55
    Feyenoord Rotterdam dáva gól!
    Hostia vyrovnávajú skóre stretnutia! Z pravej strany prišiel center od Karsdorpa, na ktorý si dobre naskočil Clasie, ale trafil iba brvno. V následnej dorážke sa však už COLIN KAZIM-RICARDS nemýlil a vyrovnal šikovným zakončením!
     
    37
    Do peknej šance sa dostal na opačnej strane Kazim-Richards, ktorý si v šestnástke spracoval pomerne ťažkú loptu a zakončoval prakticky v sklze, ale Skorupski ideálne vytiahol svoje paže a vyrazil strelu nad bránu!
     
    30
    Striedanie v tíme Feyenoord Rotterdam: z ihriska odchádza Wilskhire, prichádza Karsdorp.
     
    25
    Ďalšia šanca pre AS Rím! Verde dokázal z pravej hranice vápna posunúť bližšie k bráne, kde už bol obávaný Gervinho, ale v tomto prípade trafil brankára Vermeera len priamo do tela!
    GERVINHO - 1:0
     
    22
    AS Rím dal gól!
    Domáci futbalisti sa napriek horšej útočnej sile v priebehu tohto zápasu dostávajú do vedenia šikovným gólom! Tarasidis si na pravej krajnej hranici šestnástky spracoval prihrávku od Verdeho, okamžite ju dával pred malé vápno, kde už bol pripravený GERVINHO a elegantnou pätičkou otvoril skóre tohto duelu!
     
    17
    Vidíme prvú žltú kartu. Hlavný rozhodca ju udeľuje obrancovi Feyenoordu Wilkshireovi, ktorý zastavil Gervinha v plnej rýchlosti naozaj nepekným spôsobom.
     
    10
    Domáci AS Rím mal ďalšiu peknú možnosť! Z pravej strany dával dobrú prízemnú loptu Nainggolan, ktorý takmer ideálne načasoval nebezpečnému Gervinhovi, ale ten prišiel pred Vermeera trochu neskôr a nestihol tak na túto odoslanú loptu patrične odpovedať.
     
    7
    Prvá a hneď obrovská šanca pre Rím! De Rossi skvelo poslal loptu na pravú stranu do behu Tottimu, ktorý sa priblížil po strane a poslal ideálnu loptu do vnútra pokutového územia, kde si na ňu počkal Gervinho. Jeho následné zakončenie z prvej mu však absolútne nevyšlo! Lopta letela ďaleko vedľa pravej žrde!

    Lukáš Rastislav Ovšonka

    Góly: 22. Gervinho – 55. Kazim-Richrads

    Karty:   72. Keita (ASR), 72. Holebas (ASR), 86. Yanga-Mbiwa (ASR) – 17. Wilkshire (FEY), 56. Vilhena (FEY), 82. Clasie (FEY)


    AS Rím: Skorupski – Torosidis, Manolas, Yanga-Mbiwa, Holebas – Nainggolan, De Rossi, Pjanić – Gervinho, Totti ("C"), Verde
    Náhradníci: De Sanctis – Astori, Doumbia, Florenzi, Keita, Ljajić, Paredes

    Feyenoord Rotterdam: Vermeer – Wilkshire, Boulahrouz, Kongolo, Nelom – El Ahmadi, Immers, Clasie ("C") – Toornstra, Kazim-Richards, Vilhena
    Náhradníci: Mulder – Achahbar, Boetius, Karsdorp, Mathijsen, te Vrede, Woudenberg

    Rozhodca: Hategan – Sovre, Gheorghe (všetci Rumunsko)
    Štvrtok 26.02.2015