Liberec – Pardubice 4:0 (kon.)
koniec
Bílí Tygři Liberec
4:0 (1:0, 0:0, 3:0)
HC Dynamo Pardubice
cz Pondelok 16.02.2015, 16:30 • Svijanská aréna • DHL Extraliga juniorů (CZ)
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    59:13
    Následně došlo k nefalšované bitce Matěje Bažanta (PCE), který inkasuje 2+2 za hrubost a Michala Beránka (LIB), ten si připisuje 2+2 za hrubost a osobní desetiminutový trest za nesportovní chování. V potyčce byl úspěšnější liberecký útočník, který pardubického hokejistu shodil na zem.
     
    58:58
    Denis Kusý (PCE) inkasuje pětiminutový trest + do konce utkání za vražení na hrazení, trest odsedí Martin Hlaváček, následně obdržel Dominik Lakatoš (LIB) dvě minuty za hrubost.
     
    53:25
    Hostům se značně komplikuje cesta za vyrovnáním. Daniel Voženílek (PCE) udeřil Mikysku holí do obličeje a po právu bude muset odpykat dvě minuty na trestné lavici.
     
    47:04
    Dvě minuty za faul kolenem inkasuje Matěj Bažant (PCE), následně si Tygři vyžádali oddechový čas.
     
    42:22
    Dominik Lakatoš (LIB) se provinil podražením a i on si bude muset sednout na trestnou lavici, hosté mají výhodu přesilové hry 4 na 3.
     
    41:55
    Karel Nedbal (PCE) inkasuje trest a připraví tak své spoluhráče o přesilovku.
     
    40:42
    Uvidíme další přesilovku Pardubic, Michal Beránek (LIB) totiž inkasuje dvě minuty za faul loktem.
     
    36:36
    Síly na ledě se srovnají, Ondřej Vála (PCE) za libereckou bránou osekával protihráče, čehož si samozřejmě hlavní arbitr všiml a neváhal udělit menší trest.
     
    36:26
    Ne však na příliš dlouho, Vojtěch Divila (LIB) podrazil protihráče a těsně před koncem druhé periody nabízí Pardubicím další příležitost k vyrovnání.
     
    34:17
    Dominik Hrníčko (LIB) inkasuje dvouminutový trest za sekání a znovu posílá svůj celek do početní nevýhody.
     
    31:37
    Hokejisté s logem koně na hrudi si však početní výhody neužili příliš dlouho, Radovan Chvojka (PCE) se totiž provinil proti pravidlům a i on bude muset usednout na zřejmě nejnepříjemnější místo v hale.
     
    30:58
    Hosté dostanou výhodu přesilové hry, dvě minuty za sekání obdržel Jakub Kalfiřt (LIB), zároveň inkasuje osobní desetiminutový trest za nesportovní chování, menší prohřešek odpyká Samuel Solenský.
     
    27:17
    Špaček se probíjel útočným pásmem, nakonec byl atakován a o kotouč přišel. V následném souboji se ale již nedovoleně ke kotouči probojoval Michal Beránek (LIB), a bude tak muset odpykat dvě minuty na trestné lavici.
     
    20:47
    Beránkovu střelu Vejmalka zachytil, následně však rozhodčí vykázal Jana Ščotku (PCE) za krosček mimo ledovou plochu a uvidíme tak další početní výhodu Severočechů.
     
    15:37
    Bude se znovu vylučovat, tentokráte na liberecké straně. Michal Beránek (LIB) inkasuje menší trest za zdržování hry – vyhození kotouče mimo hrací plochu.
     
    12:23
    Daniel Voženílek (PCE) připravuje hráče z města proslulého perníkem o početní výhodu, provinil se držením hole, navíc však obdržel osobní desetiminutový trest za nesportovní chování a trest do konce utkání, menší prohřešek za něj odpyká Filip Havrda.

    RR

    Góly a asistencie: 15. Hrníčko (Lakatoš, Král), 51. Mikyska (Ordoš, Havlín), 55. Mikyska (Mrázek, Havlas), 58. Huňa (Mikyska)


    Bílí Tygři Liberec: Stezka (Skřebský) – Mrázek (C), Šír, Arlt, Beránek, Havlín, Divila, Tržický – Hrníčko, Kalfiřt, Huňa, Král, Svoboda, Jedlička, Solenský, Mikyska, Lakatoš, Ordoš, Havlas, Paločko
    HC Dynamo Pardubice: Vejmelka (Husár) – Vácha (C), Budík, Bažant, Adam, Nedbal, Ščotka, Vála – Chvojka, Havrda, Špaček, Velinský, Kusý, Hlaváček, Voženílek, Pipek, Kysela

    Rozhodca: Hrubý – Hejl, Podrazil

    Diváci: 136