ATU Košice – ŠK 1. FBC Trenčín 6:2 (kon.) | Hurikán Bratislava – Prešov 13:2 (kon.) | Grasshoppers Žilina – Slávia Nitra 0:0 (odl.)
koniec
ATU Košice
6:2 (2:1, 2:0, 2:1)
ŠK 1. FBC Trenčín
Nedeľa 15.02.2015, 11:00 • SOŠ Ostrovského, Košice • Salming extraliga
     
    Zápas sa skončil, všetky body ostávajú v metropole východu. (13:16:50)
     
    60:00
    Koniec zápasu.
     
    59:36
    Hostia v plnom počte.
     
    59:36
    ATU Košice dali gól!

    Domáci tím napokon využíva presilovku a PETER DUDOVIČ prudkou ranou prepálil gólmana hostí.
     
    59:10
    Hosťujúcim florbalistom záver stretnutia vôbec nevychádza a budú sa musieť brániť. Gólman sa vráti medzi tri žrde.
     
    58:47
    Oddychový čas hostí, brankár ostane na striedačke.
     
    58:47
    Hostia ale napokon prepadli v útoku a domáci tím sa mohol dostať do rýchleho brejku. Loptičku si potiahol Čonka, ale zoči-voči gólmanovi úspešný nebol.
     
    58:16
    Trenčania sa pokúšajú o takmer nemožné a ešte sa tlačia do obrany. Majú to však veľmi náročné a nevedia zakončiť.
     
    57:35
    Košičania stále pokračujú v tlaku a dostali sa do zaujímavej situácie! Bol v nej kapitán Pažák, ktorý pálil spred bránky, ale v rýchlosti jej priestor tesne minul.
     
    57:14
    Na hracej ploche vidíme hru plnú tvrdých súbojov a emócií. Na to teraz doplatil domáci Bučka, ktorý po súboji za bránkou skončil na zemi a nepríjemne si narazil tvár, ale našťastie bude aj po rýchlom zásahu lekára v poriadku. Rozhodcovia musia hráčom dohovárať.
     
    55:56
    Domáci hráči majú hru plne pod kontrolou a súperovi nedávajú dýchať ani v záverečných minútach. Trenčín sa bráni, poltucet by inkasovať nechcel.
     
    55:04
    Pred nami je posledná päťminútovka riadnej hracej doby tohto zápasu. Pri lopte sú Košičania, ktorí sa stále tlačia do útoku.
     
    54:30
    Na palubovke stále pracujú emócie. Domáci tím sa už nikam ponáhľať nemusí a Košičania sa skôr sústredia na zabezpečovanie svojej obrany.
     
    53:55
    Zdá sa, že o víťazovi zápasu je už rozhodnuté. Trenčianski florbalisti prehrávajú rozdielom troch gólov, ale ich snaha prejsť cez obranu Košíc je takmer márna.
     
    53:08
    ATU Košice dali gól!

    Domáci tím nenecháva nič na náhodu a presadil sa aj piatykrát v zápase. Prudkou strelou sa o to postaral JOZEF HALÁS. Asistencia: Jakub Talarovič.
     
    52:46
    Na hracej ploche sa stále nič nemení. Domáci tím sa sústredí najmä na obranu a z nej podniká protiútoky, takže Trenčín nemá veľa priestoru na zakončenie.
     
    51:49
    Oba celky hrajú v plnom počte, Trenčín v ostatnom čase presilovky nedokázal nič vymyslieť.
     
    51:04
    Košičania hrajú so štyrmi hráčmi, presilovka hostí ešte pokračuje.
     
    51:04
    Trenčín dal gól!

    Trenčania napokon obrovský tlak pred súperovou bránkou zúžitkovali a dostávajú sa späť do hry! Po vyšachovaní obrany prudko zakončil BRANISLAV MITUCHA a bol úspešný. Asistencia: Michal Amrich.

    Veronika Pancuráková

    Góly a asistencie: 6. Dudovič (Kročko), 7. Pelegrin (Važan), 24. Szabo, 32. Pažák (Dudovič), 54. Halás (Talarovič), 60. Dudovič – 15. Marienka (Bičan), 52. Mitucha (Amrich)


    ATU Košice: Turek, Palko – Dudovič, Pelegrin, Bučak, Ujhelyi, Pažák (C), Kerekeš, Daru, Talarovič, Szabo, Kročko, Halás, Chudina, Németh, Ferenc, Čonka
    ŠK 1. FBC Trenčín: Ďurkech, J. Bičan – Bulko, J. Ondrášik, O. Ondrášik, Zeliezka, Mitucha (C), Kiačik, Kollár, Amrich, Trefný, P. Bičan, Rebro, Marienka, Kukaň

    Rozhodca: Miroslav Švik, Barbora Boháčová