ATU Košice – ŠK 1. FBC Trenčín 6:2 (kon.) | Hurikán Bratislava – Prešov 13:2 (kon.) | Grasshoppers Žilina – Slávia Nitra 0:0 (odl.)
koniec
ATU Košice
6:2 (2:1, 2:0, 2:1)
ŠK 1. FBC Trenčín
Nedeľa 15.02.2015, 11:00 • SOŠ Ostrovského, Košice • Salming extraliga
     
    Zápas sa skončil, všetky body ostávajú v metropole východu. (13:16:50)
     
    60:00
    Koniec zápasu.
     
    59:36
    Hostia v plnom počte.
     
    59:36
    ATU Košice dali gól!

    Domáci tím napokon využíva presilovku a PETER DUDOVIČ prudkou ranou prepálil gólmana hostí.
     
    59:10
    Hosťujúcim florbalistom záver stretnutia vôbec nevychádza a budú sa musieť brániť. Gólman sa vráti medzi tri žrde.
     
    58:47
    Oddychový čas hostí, brankár ostane na striedačke.
     
    58:47
    Hostia ale napokon prepadli v útoku a domáci tím sa mohol dostať do rýchleho brejku. Loptičku si potiahol Čonka, ale zoči-voči gólmanovi úspešný nebol.
     
    58:16
    Trenčania sa pokúšajú o takmer nemožné a ešte sa tlačia do obrany. Majú to však veľmi náročné a nevedia zakončiť.
     
    57:35
    Košičania stále pokračujú v tlaku a dostali sa do zaujímavej situácie! Bol v nej kapitán Pažák, ktorý pálil spred bránky, ale v rýchlosti jej priestor tesne minul.
     
    57:14
    Na hracej ploche vidíme hru plnú tvrdých súbojov a emócií. Na to teraz doplatil domáci Bučka, ktorý po súboji za bránkou skončil na zemi a nepríjemne si narazil tvár, ale našťastie bude aj po rýchlom zásahu lekára v poriadku. Rozhodcovia musia hráčom dohovárať.
     
    55:56
    Domáci hráči majú hru plne pod kontrolou a súperovi nedávajú dýchať ani v záverečných minútach. Trenčín sa bráni, poltucet by inkasovať nechcel.
     
    55:04
    Pred nami je posledná päťminútovka riadnej hracej doby tohto zápasu. Pri lopte sú Košičania, ktorí sa stále tlačia do útoku.
     
    54:30
    Na palubovke stále pracujú emócie. Domáci tím sa už nikam ponáhľať nemusí a Košičania sa skôr sústredia na zabezpečovanie svojej obrany.
     
    53:55
    Zdá sa, že o víťazovi zápasu je už rozhodnuté. Trenčianski florbalisti prehrávajú rozdielom troch gólov, ale ich snaha prejsť cez obranu Košíc je takmer márna.
     
    53:08
    ATU Košice dali gól!

    Domáci tím nenecháva nič na náhodu a presadil sa aj piatykrát v zápase. Prudkou strelou sa o to postaral JOZEF HALÁS. Asistencia: Jakub Talarovič.
     
    52:46
    Na hracej ploche sa stále nič nemení. Domáci tím sa sústredí najmä na obranu a z nej podniká protiútoky, takže Trenčín nemá veľa priestoru na zakončenie.
     
    51:49
    Oba celky hrajú v plnom počte, Trenčín v ostatnom čase presilovky nedokázal nič vymyslieť.
     
    51:04
    Košičania hrajú so štyrmi hráčmi, presilovka hostí ešte pokračuje.
     
    51:04
    Trenčín dal gól!

    Trenčania napokon obrovský tlak pred súperovou bránkou zúžitkovali a dostávajú sa späť do hry! Po vyšachovaní obrany prudko zakončil BRANISLAV MITUCHA a bol úspešný. Asistencia: Michal Amrich.
     
    50:16
    Trenčania začali presilovku štyroch proti trom v obrovskom tlaku. Košičania majú čo robiť, aby kolotoč pred svojou bránkou zvládli.
     
    49:48
    Rozhodcovia napokon vylučujú na oboch stranách. Na trestnú lavicu smerujú domáci Daru a Pelegrin, z hostí je na trestnej lavici jeden hráč, ktorého meno doplníme neskôr.
     
    49:48
    V Košiciach skutočne pracujú emócie a takmer sme videli bitku! Všetko sa to zomlelo po tom, čo sa hostia skutočne nešportovo natlačili do domáceho brankára a košickí hráči si chceli svojho gólmana ubrániť.
     
    49:30
    Domáci tím sa presunul do útoku, ale nevyšlo mu to tam. Kerekeš síce chcel strieľať, ale hostia sa perfektne ubránili.
     
    48:57
    Veľmi dobre si teraz v strede hracej plochy počínal hosťujúci Zeliezka. Ten dokázal oklamať Chudinu a vybojovať loptu, ale Trenčín to už nevyužil.
     
    48:18
    Trenčín sa po čase usadil v útoku, ale hostia to tam nevymysleli najlepšie. Loptičku si pýtal osamotený Amrich, ale spoluhráč ho zrejme nevidel a pálil sám, no iba do radu tiel.
     
    47:57
    Domáci hráči sa nikam neponáhľajú a bránia sa bez akýchkoľvek problémov. Košičania dokonca bez zaváhania pomýšľajú aj nad ofenzívou.
     
    47:26
    Hosťujúci tím sa pokúša do útoku dostať akýmkoľvek spôsobom. Trenčín to teraz skúsil aj nastrelením lopty z veľkej vzdialenosti, ale stále bez úspechu.
     
    46:58
    Na hracej ploche pracujú emócie i bojovnosť. Sledujeme skutočne odhodlané prevedenie hry na oboch stranách.
     
    46:03
    Po bezproblémovej obrane sa domáci tím presunul aj do útoku. Tam sa priamo pred bránkou ocitol Chudina, ale jeho zakončenie cez pozorného brankára nemalo šancu prejsť.
     
    45:21
    Trenčanom sa stále nedarí. Zeliezka a Kukaň teraz smerovali do útoku sami dvaja, ale napokon im nevyšla prihrávka cez posledného obrancu a strelu sme nevideli.
     
    44:50
    Hostia to skúsili vysokým vysunutím loptičky smerom k domácej bránke. Za ňou šprintoval Kiačik, ale napokon ani nezakončil, pretože ho predbehol košický gólman.
     
    44:36
    Aktivitu síce hosťom uprieť nemôžeme, ale sami cítia, že ich útokom niečo chýba. V zakončení sa Trenčania vôbec nevedia presadiť. Nevyšlo to ani teraz Marienkovi, ktorého odzbrojila obrana.
     
    43:56
    Hosťujúci tím v tejto chvíli pôsobí skôr zúfalým dojmom. Trenčanom nevychádzajú žiadne kombinácie a nevedia sa presadiť, takže z tohto zápasu zrejme odídu bez bodov.
     
    43:02
    Hostia urobili vo vlastnom útoku obrovskú chybu a loptičku posunuli priamo súperovi. Do útoku sa rýchlo natlačil Ujhélyi, ale jeho zakončenie pomedzi nohy v sieti neskončilo.
     
    42:32
    Trenčania sa stále pokúšajú o zvrat, ale skutočne sa im nedarí. Amrcih bojoval pri ľavom mantineli, ale bez úspechu.
     
    41:39
    Trenčania napokon chceli rozohrať novú útočnú akciu spoza svojej bránky. Ale ani to im nevyšlo, pretože domáci v strede ihriska prerušili spoluprácou vypichnutím lopty.
     
    41:16
    Domáci florbalisti sa stiahli za svoju bránku a Kročko vzal súperovi loptičku. Košičania sa bránia bez akéhokoľvek zaváhania.
     
    40:44
    Trenčania to ale napokon nevyužili a do lepšej príležitosti sa nedostali. Hosťujúci tím nevie zakončiť a v zvyšnej časti hry to bude mať ešte veľmi náročné.
     
    40:12
    Aj do tretice získali úvodnú loptičku na svoje hokejky domáci hráči. Tí sa ihneď presunulo do útoku, ale Ferencovi nevyšla prihrávka a nedokázal nájsť spoluhráčov.
     
    40:01
    Začala sa tretia tretina.
     
    Druhá tretina je minulosťou. Opäť sme videli zaujímavý boj na oboch stranách, ktorý tentokrát priniesol dva presné zásahy na domácej strane. Hosťom sa aj napriek veľkej aktivite v útoku nepodarilo presadiť a prehrávajú rozdielom troch gólov.

    Tretia tretina sa začne približne o 12:35.
     
    40:00
    Druhá tretina sa skončila.
     
    39:26
    Domáci tím hrá už v plnom počte, ale Trenčania stále útočia. Spred bránky sa do zakončenia dostal Marienka, no jeho pokus skončil u domáceho gólmana.
     
    39:14
    Domáci v plnom počte.
     
    38:48
    Košičania si v obranných zákrokoch počínajú skutočne tvrdo a rozhodca už musí upozorniť kapitána aj trénera. Za oko sa po predchádzajúcom súboji drží Bulko, ale bez problémov odišiel na striedačku, takže pevne veríme, že bude v poriadku.
     
    38:42
    Trenčania sa napokon opäť prebojovali do zakončenia, ale to úspech neprinieslo. Spred bránky pálil Rebro, ale jeho pokus zblokovala iba košická obrana.
     
    38:13
    Aktivita trenčianskeho tímu je obrovská a domáci nevedia, kam skôr skočiť. Trenčín hrá presilovku veľmi dobre, chýbajú mu ale centimetre v zakončení.
     
    37:54
    Hostí musíme za ich aktivitu pochváliť, ale v zakončení sa im aj napriek tomu vôbec nedarí. Pelegrín vystihol prihrávku a loptu vytlačil spred svojej bránky.
     
    37:14
    Košičania sa budú brániť! Na trestnú lavicu smeruje na dve minúty za držanie Kerekeš.
     
    36:59
    Košičania sa presunuli do útoku a vymysleli to tam veľmi dobre! Po Dudovičovej prihrávke zakončoval spred bránky Chudina, ale po prudkom švihu v rýchlosti minul priestor troch žrdí.
     
    36:41
    Na palubovke sa bojuje skutočne tvrdo. Hosťujúci kapitán Mitucha teraz v súboji vyrazil Dudovičovi hokejku, ale nešlo o nedovolený zákrok. Na strane Trenčína síce vidíme aktivitu, ale zatiaľ bez úspechu.
     
    35:56
    Košičania sa chceli presunúť do útoku, ale nevyšlo im to. Loptu mal na hokejke Bučka, ale v strede ihriska bol tvrdo, ale čisto odstavený a skončil na zemi.
     
    35:26
    Na hracej ploche sa stále nič nemení. Trenčania sa držia v útoku, kde priamo pred bránku prišla prihrávka, ale pred Ondrejom Ondrášikom domáci loptičku odpálili.
     
    34:49
    Trenčianski florbalisti sú stále aktívni a formujú sa k veľkému tlaku. Strelecky to skúsil Marienka, ale mieril iba do stredu bránky, s čím gólman nemôže mať problém.
     
    34:02
    Ondrášik vo svojej aktivite pokračoval aj naďalej a napokon zakončoval aj sám. Skúsil to od ľavej žrde, ale loptičku sa mu za čiaru zasunúť nepodarilo.
     
    33:22
    Výbornú aktivitu teraz predviedol hosťujúci Ondrej Ondrášik. Ten si loptu vypýtal za bránkou, oklamal tam obranu a napokon zo strany prihrával priamo do nebezpečného priestoru, ale Košičania jeho úmysel prečítali a zakončenie neprišlo.
     
    32:56
    Trenčania sa rozhodne nevzdávajú. Hosťujúci hráči si prevzali loptičku na svoje hokejky a presunuli sa do útoku. ATU sa musí brániť.
     
    32:01
    Zmena v bránke hostí. Na striedačku odchádza Juraj Bičan, nahradí ho Dušan Ďurkech.
     
    31:55
    Nuž, aktivita hostí napokon úspech nepriniesla a pootvorená obrana Trenčanov znamenala štvrtý gól pre Košice. Hostia to budú mať dnes už iba veľmi náročné ak chcú pomýšľať nad bodovým ziskom.
     
    31:09
    ATU Košice dali gól!

    Košičania zvyšujú svoj náskok! Postaral sa o to kapitán MICHAL PAŽÁK, ktorý zakončoval od ľavého mantinelu a prudkou ranou pod hornú žrď prekvapil gólmana. Asistencia: Peter Dudovič.
     
    30:51
    Na palubovke sa stále nič nemení. Trenčianski florbalisti sa stále tlačia do útoku, ale domáci im loptu vzali a pokúsia sa založiť svoju akciu.
     
    29:58
    Situácia na hracej ploche by sa dala opísať ako dobýjanie košickej bránky. Domáci tím sa dobre natlačil do defenzívy a veľmi aktívna hosťujúca ofenzíva má problém súpera prekonať.
     
    29:24
    Opäť sledujeme aktivitu na strane trenčianskych hráčov. Ondrášik začal akciu pri vlastnej bránke, ale po krížnej prihrávke sa loptička k Mituchovi nedostala.
     
    28:46
    Košickí florbalisti sa museli presunúť do defenzívy. Tam urobil kus práce Čonka, ktorý dotieravého hráča hostí dopredu nepustil a Trenčín bude musieť začínať od začiatku.
     
    28:23
    Domáci tím napokon v útoku ešte získal ďalší priestor a dostal sa do ďalšieho zakončenia. Z uhla pálil Pelegrin, ale iba mimo priestoru troch žrdí.
     
    27:35
    Košičania sa po dlhšom čase dostali do útoku. Prihrávkou priamo pred bránku to tam skúšal Ujhelyi, ale jeho krížny pas nikoho z domácich nenašiel.
     
    26:47
    Obraz hry sa nám oproti prvej tretine pozmenil. Aktívnejší v útoku sú teraz Trenčania, ktorí sa pokúšajú znížiť náskok súpera. Takisto sa pritvrdilo aj v súbojoch, ale rozhodcovia majú všetko pod kontrolou.
     
    26:09
    Košičania sa presunuli do útoku a dostali sa tam do obrovskej príležitosti! Priamo pred bránkou si loptu vypýtal Chudina, ale ani na dvakrát ju cez obranu neprepálil. Hostia to teraz v defenzíve zvládli opäť bravúrne.
     
    25:56
    Trenčania to skúsili aj cez svojho kapitána Mituchu, ale ten po pravej strane cez dvojicu domácich neprešiel a hostia stratili loptu.
     
    25:31
    Trenčania pokračovali v ofenzívnej činnosti. Po strele z väčšej vzdialenosti prišla dorážka Kukaňa, ale tá letela iba tesne vedľa košickej bránky.
     
    24:56
    Trenčianski florbalisti sa presunuli do útoku, ale po nepríjemnom súboji skončil na zemi Martin Kiaček. Na hraciu plochu k nemu musel prísť aj lekár, ktorý mu sprejom zachladil oblasť krížov, na ktorú dopadol. Martin sa ale následne postavil a po vlastných nohách odkráčal na striedačku, takže to snáď nebude nič vážnejšie.
     
    24:43
    Domáci florbalisti sa museli brániť, ale Trenčín nič zaujímavejšie nevymyslel. Loptu si teda vzal Szabo, natlačil sa až pred bránku, ale gólman hostí pohotovo zakročil.
     
    23:48
    Trenčín je po góle správne nabudený a pokúsi sa znížiť náskok súpera. Ihneď sa do útoku natlačil Jakub Ondrášik, ale Košičania ho napokon k strele nepustili.
     
    23:10
    ATU Košice dali gól!

    Hostia rozohrávali loptu, ale vôbec im to nevyšlo. Dostal sa k nej košický hráč ADRIÁN SZABO a v samostantom nájazde na brankára sa nemýlil. Bez asistenciií.
     
    22:45
    Podobnú situáciu sme videli aj na opačnej strane. Tam sa s loptou na hokejke za bránku natlačil Marienka, chcel prihrávať do nebezpečného priestoru, ale domáci ho k tomu napokon nepustili.
     
    22:16
    Košičania sa poľahky dokázali ubrániť a presunuli sa do útoku. Loptičku si na svoju hokejku vzal Pelegrín a hodil ju spoluhráčom pred bránku, ale tam výborne zakročila trenčiaska obrana.
     
    21:02
    Trenčín sa napokon presunul až pred bránku súpera. Bezprostredne spred nej pálil Patrik Bičan, ale v rýchlosti iba tesne vedľa.
     
    20:44
    Domáci tím sa napokon presunul do útoku, ale narazil tam iba na skvelú obranu hostí. Trenčania sú v defenzíve veľmi dobrí a pokúsia sa zamieriť aj do útoku.
     
    20:16
    Prvú loptičku druhej tretiny získali na svoje hokejky domáci hráči. Košičania sa ihneď stiahli k svojej bránke, odkiaľ sa pokúsia rozohrať.
     
    20:01
    Začala sa druhá tretina.
     
    Prvá tretina je minulosťou. Videli sme v nej zaujímavý bojovný výkon, ktorý priniesol tri góly. Až o dva z nich sa postarali v ofenzíve o niečo aktívnejší Košičania, ktorí tak pred druhou dvadsaťminútovkou tesne vyhrávajú.

    Druhá tretina sa začne približne o 11:46.
     
    20:00
    Prvá tretina sa skončila.
     
    19:32
    Hostia napokon obrannú činnosť nezvládli najlepšie a mohol z toho byť tretí gól pre ATU v tomto zápase. Loptu mal na hokejke Chudina a po prechode po ľavej strane tvrdo pálil, ale iba do rúk pozorného trenčianskeho brankára.
     
    18:58
    Na hracej ploche sledujeme stále aktivitu domáceho tímu. Košičania sa neustále tlačia do zakončenia a Trenčín musí byť pozorný najmä v defenzíve.
     
    18:16
    Hostia to teraz skúsili prechodom po ľavej strane. Ten im ale veľmi nevyšiel, keďže tam loptičku získal Pažák a bezproblémovo ju udržal.
     
    17:45
    Trenčiansko hráči sa ale nevedia dostať do útoku. Domáci tím priestor pred svojou bránkou úplne zavrel a žiadna strela tam neprichádza.
     
    16:58
    Opäť musíme pochváliť Trenčanov, ktorí vzadu zvládajú svoju pozíciu veľmi dobre. Rebro sa zapral a súpera cez seba nepustil, hostia teda hru upokojujú.
     
    16:12
    Domáci florbalisti sa natlačili pred bránku súpera. Odtiaľ následne pálil Čonka, ale jeho strela bola veľmi dobre zrazená jednou z hokejok hostí a na bránku nesmerovala.
     
    15:47
    Na hracej ploche sa po góle hostí zmenil aj ich prístup. Trenčania sa teraz ešte viac tlačia do zakončenia, pretože vyrovnanie majú skutočne na dosah.
     
    14:52
    Trenčín dal gól!

    Je znížené! Domáca defenzíva teraz svoju činnosť nezvládla, do útoku sa natlačil osamotený DOMINIK MARIENKA a prudkou ranou z väčšej vzdialenosti prekvapil brankára. Asistencia: Juraj Bičan.
     
    14:26
    Trenčania sa bránia veľmi dobre. Kiačik teraz vôbec nezaváhal a obetavo sa vrhol do strely, čím uľahčil život svojmu brankárovi.
     
    13:24
    Obrovská šanca domáceho tímu! Priamo pred bránkou ostal Pelegrin, ktorý po prihrávke zo strany ihneď pálil. V poslednej sekunde sa pri ňom ale objavil hosťujúci obranca, ktorý situáciu ukážkovo vyriešil.
     
    13:08
    Košickí florbalisti sa natlačili do útoku. Z väčšej vzdialenosti tam pálil Bučko, ale minul priestor troch žrdí.
     
    12:50
    Domáci tím sa počas záverečných sekúnd oslabenia pohodlne ubránil, ale hostia vo svojej aktivite neprestávajú. Trenčania hrajú obetavo, ale v zakončení im chýba kúsok šťastia.
     
    12:01
    Domáci v plnom počte.
     
    11:48
    Napokon ale musíme domácu defenzívu pochváliť. Súperovi dokázala vypichnúť loptičku a hra sa výrazne upokojila.
     
    11:23
    Aj naďalej pokračuje obrovský tlak hostí na domácu bránku. Košičania majú čo robiť, aby ho ustáli.
     
    10:56
    Domáci tím sa hneď od úvodu oslabenia musí brániť! Hostia sa usadili v útoku a poriadne to tam roztočili. Strelecky to po sérii prihrávok skúsil Bulko, ale Košičania si poradili.
     
    10:01
    Domáci tím sa bude brániť! Na trestnú lavicu odchádza Daru, ktorý sa pri obrannej činnosti previnil nedovoleným zákrokom.
     
    09:46
    Domáci hráči sú stále oveľa aktívnejší ako ich súper. Tentokrát spoza obrancov pálil Čonka, no trafil iba vlastného spoluhráča.
     
    09:07
    Košičania sa presunuli do útoku a aj naďalej pokračuje ich tlak. Po obtočení sa okolo obrancov pálil Ferenc, ale iba tesne vedľa bránky.
     
    08:11
    Všetko napokon na seba zobral trenčiansky kapitán Mitucha a takmer bolo znížené! Trenčiansky hráč pálil spoza obrany veľmi prudko, ale domáci gólman sa natiahol a loptu chytil.
     
    08:06
    Hráči oboch celkov teraz využili menšie prerušenie hry na prestriedanie. K lopte sa po ňom postaví hosťujúci tím.
     
    07:30
    Hostia sa z dvoch inkasovaných gólov vôbec nevedia spamätať. Domáci tím aj naďalej útočí a pokúša sa navýšiť svoje vedenie.
     
    06:51
    ATU Košice dali gól!

    Hostia v útoku stratili loptičku a domáci tím využil ponúknutý priestor na rýchly prechod smerom dopredu! Až priamo pred bránku sa natlačil a bezmocného brankára prepálil PATRIK PELEGRIN. Asistencia: Michal Važan.
     
    06:19
    Trenčín sa pokúša o vyrovnanie a presunul sa do útoku! Tam si loptu pri pravom mantineli vypýtal kapitán Muitucha a prudko pálil, ale iba do rúk brankára.
     
    05:28
    Hostia v plnom počte.
     
    05:28
    ATU Košice dali gól!

    Domáci tím napokon po enormnom tlaku využíva presilovú hru! Postaral sa o to PETER DUDOVIĆ, ktorý pálil veľmi tvrdo a gólman hostí nestihol zareagovať. Asistencia: Michal Kročko.
     
    04:56
    Domáci tím vyvinul na súpera enormný tlak, ale hostia sa bránia bravúrne. Trenčín odoláva a vytláča domácich zo streleckých pozícií.
     
    04:08
    Hostia sa budú brániť! Za podrazenie je vylúčený Michal Amrich.
     
    03:55
    Do útoku sa opätovne dostal domáci tím. Podarilo sa to Halásovi, ktorý dokonca aj pálil, ale gólman spod hradu Matúša Čáka je zatiaľ veľmi pozorný.
     
    03:18
    Za skvelý obranný zákrok teraz musíme pochváliť hostí! Rebro dobre čítal hru pred svojou bránkou a súperovi zmaril prihrávku, ktorá smerovala priamo do nebezpečného priestoru.
     
    02:38
    Zápas sa začal v skutočne bojovnom tempe na oboch stranách. Hráči oboch celkov sa pokúšajú natlačiť do zakončenia, ale hosťom sa to zatiaľ vôbec nepodarilo.
     
    02:03
    Hostia sa natlačili do útoku po pravej strane. Tam o loptu bojoval domáci Talarovič a napokon súpera donútil faulovať.
     
    01:12
    Napokon sme videli zaujímavú situáciu aj na opačnej strane! Tam sa niekoľko metrov pred bránkou dostal k lopte Bičan, ale jeho okamžitá prudká strela bola zblokovaná.
     
    00:43
    Domáci tím sa napokon do zakončenia dostal. Pelegrin potiahol loptičku až za bránku, obtočil sa okolo nej a skúšal zakončiť z uhla, ale hostia sa bezproblémovo ubránili.
     
    00:16
    Úvodnú loptičku získali na svoje hokejky domáci florbalisti. Tí sa ihneď presunuli do útoku, ale hostia ich rýchlo odzbrojili a strelu sme nevideli.
     
    00:01
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    Hráči oboch celkov sú už pripravení na palubovke a zápas sa o malý moment začne. Domáci Košičania nastúpia v bielych dresoch, hostia v červenej farbe.

    Dámy a páni, prajeme vám príjemný športový zážitok.
    V Košiciach je všetko pripravené na začiatok zápasu.
     
    Úvodné zostavy:

    ATU Košice: Turek, Palko – Dudovič, Pelegrin, Bučak, Ujhelyi, Pažák (C), Kerekeš, Daru, Talarovič, Szabo, Kročko, Halás, Chudina, Németh, Ferenc, Čonka

    ŠK 1.FBC Trenčín: Ďurkech, Bičan – Bulko, J. Ondrášik, O. Ondrášik, Zeliezka, Mitucha (C), Kiačik, Kollár, Amrich, Trefný, Bičan, Rebro, Marienka, Kukaň

    Rozhodca: Miroslav Švik, Barbora Boháčová.
     
    Vážení športoví fanúšikovia, srdečne vás vítame pri ďalšom pokračovaní našej najvyššej florbalovej súťaže mužov. V Salming extralige je dnes na programe zaujímavý duel, v ktorom sa v metropole východu stretne košické ATU a s klubom z Trenčína.

    Uvidíme šláger kola tímov z úplného vrchu tabuľky. Domáci florbalisti sú na tom oproti svojmu dnešnému súperovi o čosi horšie, pretože im patrí celková tretia priečka. Košičania ju získali v 19 zápasoch za 37 bodov, ktoré vybojovali za 10 riadnych víťazstiev, 3 triumfy mimo riadnej hracej doby a jednu jednobodovú prehru. Florbalisti ATU na súpera nestačili v 5 zápasoch a ich celkové skóre je 135:92, pričom ich defenzíva inkasovala tretí najnižší počet gólov v celej súťaži.

    Hostia pricestujú do metropoly východu v pozícii lídra celej Salming extraligy. Trenčianski florbalisti ovládli našu najvyššiu súťaž mužov so ziskom 51 bodov, ktoré nazbierali v 20 zápasoch. Na svojom konte majú 16 riadnych triumfov, 1 výhru a 1 prehru mimo šesťdesiatminútovej doby hry a iba 2 prehry v riadnom hracom čase. Ich celkové skóre je 178:113, pričom ofenzíva tímu spod hradu Matúša Čáka nastrieľala súperom vôbec najviac gólov spomedzi všetkých účastníkov súťaže.


    Tabuľka:
    1. ŠK 1. FBC Trenčín – 51 bodov (178:113)
    2. FBC Grasshoppers AC Uniza Žilina – 47 bodov (145:91)
    3. ATU Košice – 37 bodov (135:92)
    4. Tsunami Stupava – 37 bodov (119:101)
    5. M-šport Salming Team – 32 bodov (114:111)
    6. FbO Florko Košice – 32 bodov (135:124)
    7. VŠK FTVŠ Hurikán Bratislava – 30 bodov (103:87)
    8. TJ A-FbO Nižná – 28 bodov (169:138)
    9. FBC Mikuláš Prešov – 26 bodov (108:128)
    10. ŠK Lido Prírodovedec – 17 bodov (118:145)
    11. FbC Predator Sabinov – 13 bodov (108:149)
    12. ŠK Slávia SPU DFA Nitra – 1 bod (58:241)
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 11:00.

    Veronika Pancuráková

    Góly a asistencie: 6. Dudovič (Kročko), 7. Pelegrin (Važan), 24. Szabo, 32. Pažák (Dudovič), 54. Halás (Talarovič), 60. Dudovič – 15. Marienka (Bičan), 52. Mitucha (Amrich)


    ATU Košice: Turek, Palko – Dudovič, Pelegrin, Bučak, Ujhelyi, Pažák (C), Kerekeš, Daru, Talarovič, Szabo, Kročko, Halás, Chudina, Németh, Ferenc, Čonka
    ŠK 1. FBC Trenčín: Ďurkech, J. Bičan – Bulko, J. Ondrášik, O. Ondrášik, Zeliezka, Mitucha (C), Kiačik, Kollár, Amrich, Trefný, P. Bičan, Rebro, Marienka, Kukaň

    Rozhodca: Miroslav Švik, Barbora Boháčová