Vítkovice – Královské Vinohrady 5:2 (kon.) | Mladá Boleslav – Otrokovice 9:4 (kon.) | Tatran – Pardubice 7:8 (po pr.)
Bohemians – Ostrava 7:4 (kon.) | Chodov – Liberec 9:3 (kon.)
koniec
FbŠ Bohemians
7:4 (1:1, 4:1, 2:2)
FBC ČPP Bystroň Group Ostrava
cz Piatok 13.02.2015, 20:00 • SH Děkanka, Praha • Livesport Superliga (CZ)
Predzápasové kurzy
     
    57:08
    Bohemians právě vstřelili branku!
    Zřejmě je rozhodnuto, neboť z další akce se po Kindlově nezištné zpětné přihrávce, kdy už sám Kindl mohl zakončovat, prosadil MARTIN POLÁČEK a rázem je to o tři góly. Asistence: Tomáš Kindl.
     
    56:24
    Bohemians právě vstřelili branku!
    Akce ale pokračovala, střelu M. Šimka tečoval před brankou MAREK CHLUMSKÝ a uklidnil tak své spoluhráče – Bohemka vede o dvě branky. Asistence: Martin Šimek.
     
    43:32
    Ostrava právě vstřelila branku!
    I tuto přesilovou hru dotáhli hosté do úspěšného konce a pod gól se podepsali stejní hráči, jako před chvílí. Autorem byl DAN KAŠOVSKÝ. Asistence: Marek Švajný.
     
    41:01
    Ostrava právě vstřelila branku!
    No vida, hned ze startu tu máme zápletku, neboť na začátku druhé minuty snižuje DAN KAŠOVSKÝ, když zpoza branky dokázal překvapit Hyršla. Ostrava tak využila přesilovou hru. Asistence: Marek Švajný.
     
    37:50
    Bohemians právě vstřelili branku!
    Začíná se nám tu rodit přestřelka, máme tu totiž další gól. Od mantinelu se prosadil DAVID ŠIMEK. Asistence: Martin Kisugite.
     
    36:14
    Ostrava právě vstřelila branku!
    No tak hosté snižují, byť jako autor bude uveden domácí VOJTĚCH ZEZULKA, od kterého se míček odrazil za bezmocného Hyršla. Regulérní vlastenec. Bez asistence.
     
    35:34
    Bohemians právě vstřelili branku!
    A domácí už unikají do poklidnějšího náskoku, tahle třetina jim vychází. Čtvrtou branku vsítil ranou z dálky PATRIK KIELER. Asistence: Martin Šimek.
     
    22:20
    Bohemians právě vstřelili branku!
    No tak to je pro domácí vstup do třetiny jako hrom. Ještě před chvílí to bylo nerozhodně a nyní už dal ALEŠ HÖFFER na 3:1 pro Bohemians. Asistence: Tomáš Kindl.
     
    21:42
    Bohemians právě vstřelili branku!
    A domácí už jdou do vedení, když prakticky z protiakce skóroval PAVEL ČIHÁK. Bez asistence.
     
    16:55
    Bohemians právě vstřelili branku!
    Už to ale neplatí, neboť Lája padl po povedené kombinaci a překonal jej DAVID ŠIMEK. Asistence: Martin Šimek.
     
    11:08
    Ostrava právě vstřelila branku!
    Tak nakonec je přesilovka využitá! Od levého mantinelu přišla střela, která Hyršlovi prošla mezi nohami těsně za brankovou čáru. Autorem gólu je TOMÁŠ SVAČINKA. Asistence: Marek Švajný.

    Aleš Pur

    Góly a asistencie: 17. D. Šimek (M. Šimek), 22. Čihák, 23. Höffer (Kindl), 36. Kieler (M. Šimek), 38. D. Šimek (Kisugite), 57. Chlumský (M. Šimek), 58. Poláček (Kindl) – 12. Svačinka (Švajný), 37. Zezulka (vla.), 42. Kašovský (Švajný), 44. Kašovský (Švajný)


    FbŠ Bohemians: Hyršl, Cimbálek – Zezulka, Kisugite, M. Šimek, Musil, Kordoš, Zapletal, D. Šimek, Bílek, Poláček, Kuncman, Čihák, Chlumský, Tůma, Kieler, Mandík, Höffer, Kindl, Šárka.
    FBC ČPP Bystroň Group Ostrava: Lája, Robenek – Svačinka, Šimík, Kašovský, Lipový, Hrabal, Eichner, Kolajta, Kováč, Švajný, Peřka, Vítovec, Křiva, Ivan, Komačka.

    Rozhodca: Jakub Nábělek, Radek Štengl

    Diváci: 212