Slovensko – USA 5:4 (1:0 po s.n.)
po s.n. (1:0)
Slovensko
5:4 (4:1, 0:2, 0:1 - 0:0)
USA
Štvrtok 12.02.2015, 17:00Zimná univerziáda
Partner:
     
    65:00
    V samostatných nájazdoch zvíťazilo Slovensko!
    Autorom víťazného gólu je PETER GÁPA.
     
    59:55
    USA dalo gól!
    Tak toto je neuveriteľné! Iba 5 sekúnd pred koncom riadnej hracej doby sa nášmu súperovi v powerplay podarilo vyrovnať. Zariadil to SEAN MURPHY. Asistenciu si pripisuje Michael Harris.
     
    33:13
    USA dalo gól!
    Tak toto je neuveriteľné! Američania znižujú na rozdiel jediného gólu tesne pred koncom vlastného oslabenia. Postaral sa o to JOSEPH CHRIS. Asistencia: Chris Burkemper.
     
    24:58
    USA dalo gól!
    Americký hokejisti napokon za rovnovážneho stavu pridávajú svoj druhý gól v tomto zápase. Postaral sa o neho LUKE HANNON. Bez asistencií.
     
    19:42
    Slovensko dalo gól!
    Naši reprezentanti nám robia veľkú radosť a ešte pred prestávkou druhýkrát v zápase zvyšujú na rozdiel troch presných zásahov! Postaral sa o to EDMUND PIAČKA. Asistencie: Roman Hús a Jozef Kentoš.
     
    16:54
    USA dalo gól!
    Náš súper využíva presilovú hru a znižuje náskok na rozdiel dvoch gólov. Postaral sa o to BOBBY BODETTE. Asistencie si pripisujú Joey Breslin a Connor Schmidt.
     
    14:17
    Slovensko dalo gól!
    Naši chlapci síce presilovku nevyužili, ale pár minút po nej zvyšujú svoje vedenie! Postaral sa o to už svojím druhým gólom v zápase TOMÁŠ RUSINA. Asistencie si pripisujú Patrik Szabó a Kristián Bača.
     
    01:31
    Slovensko dalo gól!
    Naši univerzitní reprezentanti po 29 sekundách zvyšujú svoj náskok na rozdiel dvoch presných zásahov! Tentokrát sa do štatistík zapísal ROMAN HÚS. Asistenciu si na svoje konto pripíše Marek Marušiak.
     
    01:02
    Slovensko dalo gól!
    Naši chlapci sa bleskovým gólom dostávajú do vedenia! Proti plnej sile Američanov sa o to postaral TOMÁŠ RUSINA. Na prvý presný zásah asistoval Peter Gápa.

    Lukáš Pancurák

    Góly a asistencie: 2. Rusina (Gápa), 2. Hús (Marušiak), 15. Rusina (Szabó, Bača), 20. Piačka (Hús, Kentoš), rozh. náj. Gápa – 17. Bodette (Breslin, Schmidt), 25. Hannon, 34. Chris (Burkemper), 60. Murphy (Harris)

    Samostatné nájazdy:

    1. séria:
    0:0   Martin Uhnák (SVK)
    0:0   Bryce Johnson (USA)
    2. séria:
    1:0   Peter Gápa (SVK)
    1:0   Connor Schmidt (USA)
    3. séria:
    1:0   Peter Lunter (SVK)
    1:0   Luke Hannon (USA)


    Slovensko: Halo (Žiak) – P. Luntner, Ketner, Rusina (A), P. Kopecký, Palovič, Nociar, Sucharda, Szabó – Uhnák, Piačka (C), Mihálik – Kentoš, Gápa, Budiak – Marušiak, Trenčan, Hús – Zlocha (A), Bača
    USA: Olen (21. Cooper) – Schmidt, McGovern, Young (C), Zern, Joseph, Solorzano – Bodette (A), Murphy, Harris (A) – Greenberg, John Olen, Johnson – Brewster, Burkemper, Balent – Hannon, Breslin, Kascsak

    Rozhodca: Oskirko (RUS) – Ambrosetti (SUI), Liu (CHN)