Kladno – Liberec 5:0 (kont.) | HC Plzeň – Sparta Praha 7:4 (kon.) | Vítkovice – Třinec 4:6 (kon.)
Zlín – Kometa Brno 2:3 (kon.) | Slavia – Pardubice 2:1 (kon.) | Chomutov – Mladá Boleslav 1:2 (po pr.)
koniec
HC Plzeň 1929
7:4 (0:3, 5:1, 2:0)
HC Sparta Praha
cz Štvrtok 12.02.2015, 17:00 • ČEZ Aréna, Plzeň • DHL Extraliga juniorů (CZ)
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    43:53
    Plzeň právě vstřelila branku!
    A je tu sedmý gól v síti Lukáše Langera! ŠIMON PETRÁŠ dostal přihrávku od Tulačky a prostřelil sparťanského brankáře! Asistence: Vojtěch Tulačka.
     
    42:40
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Přesně na konci Schwambergerova vyloučení se domácí dostávájí do vedení o dva góly! Mezi kruhy dostal nabito MATĚJ POLATA, který propálil Langera! Je to 6:4! Asistence: Roman Přikryl a Jan Walter.
     
    37:06
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Deset sekund po vyrovnání jde do vedení opět tým Plzně, to je něco! Před brankou se k bekhendové kličce odhodlal MATĚJ POLATA, který překonal Langera a dal na 5:4! Asistence: Jiří Kepka a Jan Walter.
     
    36:56
    Sparta právě vstřelila branku!
    A máme opět vyrovnáno, gólové hody pokračují! VOJTĚCH AUGUSTIN přejel modrou čáru a přízemní střelou překonal Jindřicha Pacla, je to 4:4! Asistence: Marek Pulkrab a Marek Březina.
     
    33:51
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Neskutečné, Plzeň se dostává do vedení! Podruhé za sebou tak otočila nepříznivý stav 0:3! Do branky nyní po své akci dorazil puk JIŘÍ KEPKA! Asistence: Jakub Houfek.
     
    33:22
    Plzeň právě vstřelila branku!
    No a máme vyrovnáno! Indiáni předvedli krásnou kombinaci, kdy po pravé straně ujel Beneš. Ten následně nahrál na Švarce, který situaci ještě vylepšil přihrávkou na LUKÁŠE VLČKA! Asistence: Milan Švarc a Martin Beneš.
     
    28:10
    Plzeň právě vstřelila branku!
    A už je to jen o jednu branku, indiáni využili přesilovou hru! Skvělou přihrávku od Přikryla před branku dostal JAKUB HOUFEK, který tak překonal Langera a dal na 2:3! Asistence: Jiří Kepka a Roman Přikryl.
     
    23:54
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Domácí se poprvé v dnešním utkání prosazují a snižují na rozdíl dvou branek! Střelu kapitána VOJTĚCHA TULAČKY zastavila až síť Langerovy brány! Bez asistence.
     
    15:26
    Sparta právě vstřelila branku!
    Pražané dávají gól ve třech! V oslabení se do samostatného úniku dostal PETR KALINA, který bekhendovou kličkou překonal Pacla! Krásně mu do brejku nahrál Daniel Schwamberger. Asistence: Daniel Schwamberger.
     
    07:38
    Sparta právě vstřelila branku!
    Sparťané už se dostávají do dvoubrankového vedení! Střela Kadeřávka Štekrovi propadla, k dorážce se tedy dostal MAREK GYÖRI, který už se nemýlil! Asistence: Patrik Kadeřávek a Martin Jandus.
     
    05:08
    Sparta právě vstřelila branku!
    Tak tuhle branku si Jonáš Štekr určitě za rámeček nedá! Nyní totiž za svá záda (konkrétně tedy mezi betony) propustil střelu MARKA PULKRABA ze strany. Sparta vede 1:0! Bez asistence.

    Michal Belšán

    Góly a asistencie: 24. Tulačka, 29. Houfek (Kepka, Přikryl), 34. Vlček (Švarc, Beneš), 34. Kepka (Houfek), 38. Polata (Kepka, Walter), 43. Polata (Přikryl, Walter), 44. Petráš (Tulačka) – 6. Pulkrab, 8. Györi (Kadeřávek, Jandus), 16. Kalina (Schwamberger), 37. Augustin (Pulkrab, Březina)


    HC Plzeň 1929: Štekr (8. Pacl) – Houfek, Walter, Kaňák, Holý, Rajal, Kubík, Polívka – Polata "A", Přikryl, Kepka "A" – Suchý, Tulačka "C", Krliš – Švarc, Beneš, Petráš – Opava, Jakubec, Vlček
    HC Sparta Praha: Langer (Slyusarchuk) – Kalina, Knobloch, Kadeřávek, Vokurka, Bláha, Březina, Jandus – Augustin, Litera, Svoboda, Klindera, Györi, Pulkrab "C", Schwamberger, Jandus, Brejcha "A"

    Rozhodca: Svoboda – Jelínek, Malý