Manchester United – Burnley 3:1 (kon.) | Southampton – West Ham 0:0 (kon.) | Chelsea – Everton 1:0 (kon.)
Stoke City – Manchester City 1:4 (kon.) | Crystal Palace – Newcastle 1:1 (kon.) | West Bromwich – Swansea 2:0 (kon.)
koniec
Stoke City FC
1:4 (1:1)
Manchester City
Streda 11.02.2015, 20:45 • Britannia Stadium, Stoke on Trent, Anglicko • Anglická Premier League
Predzápasové kurzy
    Samir NASRI - 1:4
     
    77
    Manchester City dal gól!
    Nádherná individuálna práca hosťujúceho hráča a následné zakončenie bola čerešnička. SAMIR NASRI si prebral loptu ďaleko od domácej brány, no postupne sa k nej preštrikoval cez päť-šesť protihráčov. Keď sa už dostal do pokutového územia, tak presne vystrelil k pravej tyči a lopta zapadla do brány! Pekná akcia tohto Francúza, ktorý zvyšuje náskok hostí na rozdiel troch gólov.
    Sergio AGÜERO - 1:3
     
    70
    Manchester City dal gól!
    Loptu si na biely bod postavil útočník SERGIO AGÜERO. Ten poslal loptu k ľavej tyči domácej brány a nakoniec jeho strela slávila úspech. Síce brankár Begovic vystihol smer, na úspešný zákrok mu pár centimetrov chýbalo. The Citizens sa dostávajú do dvojgólového vedenia.
    James MILNER - 1:2
     
    55
    Manchester City dal gól!
    Tak a toto je tretí presný zásah v stretnutí. Hosťujúci Nasri poslal nadýchaný center do pokutového územia, kde našiel spoluhráča JAMESA MILNERA. Ten hlavičkoval na zadnú tyč a jeho pokus skončil v domácej bráne! Toto bola milimetrová hlavička, ktorá slávi úspech. The Citizens strhávajú vedenia na svoju stranu.
    Peter CROUCH - 1:1
     
    38
    Stoke City FC dalo gól!
    Nádherný gól, ktorý znamená zmenu skóre. Arnautovic poslal prekrásny center do pokutového územia, kde našiel spoluhráča PETERA CROUCHA. Ten vletel do lopty hlavou a nedal Hartovi žiadnu šancu na zákrok. Hrnčiari vyrovnávajú a začína sa od začiatku.
    Sergio AGÜERO - 0:1
     
    33
    Manchester City dal gól!
    Tak až teraz sme sa dočkali úvodného presného zásahu. Bol tam dlhý odkop hostí, ktorý našiel SERGIA AGÜERA. Ten ustál súboj s Muniesom. Postupoval dopredu, no nemal komu prihrať, pretože domáci obrancovia dobre vykrývali priestor. Argentínčan zobral zodpovednosť na seba, hodil si loptu na pravačku a vystrelil na zadnú žrď. Jeho strela skončila v sieti a poriadne sa teší z tohto gólu. The Citizens sa dostávajú do jednogólového vedenia.

    Marek Farkaš

    Góly: 38. Crouch – 33. Agüero, 55. Milner, 70. Agüero (pen.), 77. Nasri

    Karty:   64. Arnautovic (STK) – 45+1. Aguero (MAC), 52. Milner (MAC)


    Stoke City FC: Begovic – Cameron, Wollscheid, Muniesa, Bardsley – N'Zonzi (90+3.Shenton), Whelan (86.Adam) – Arnautovic, Diouf, Moses (81.Sidwell) – Crouch
    Náhradníci: Adam, Butland, Palacios, Shenton, Sidwell, Teixeira, Wilkinson
    Manažér: Mark Hughes

    Manchester City: Hart – Zabaleta, Kompany, Mangala, Kolarov – Fernandinho, Fernando – Milner, Silva (80.Lampard), Nasri (87.Navas) – Aguero (74.Dzeko)
    Náhradníci: Caballero, Demichelis, Dzeko, Jovetic, Lampard, Navas, Sagna
    Manažér: Manuel Pellegrini

    Rozhodca: Lee Mason – Lee Betts, Andy Halliday

    Diváci: 27011