Nórsko – Česko 3:5 (kon.) | Slovensko – Rusko 7:3 (kon.)
koniec
Nórsko
3:5 (2:1, 0:3, 1:1)
Česko
cz Nedeľa 08.02.2015, 13:00 • MSH Nitra • Kvalifikácia na MS žien
    Line HAGESTANDEOVÁ - 3:5
     
    54:11
    Norsko právě vstřelilo branku!
    Máme tady menší drama, neboť Norky snižují opět na rozdíl dvou branek. Horňákovou prostřelit dokázala LINE HAGESTANDEOVÁ. Asistence: Martina Hallová.
    Adéla BOČANOVÁ - 2:5
     
    49:33
    Česko právě vstřelilo branku!
    Češky v zápase přidávají pátou branku. Střelou k bližší tyči z pravé strany se prosazuje ADÉLA BOČANOVÁ. Asistence: Denisa Billá.
    Veronika ENENKELOVÁ - 2:4
     
    38:36
    Česko právě vstřelilo branku!
    České hráčky přidávají čtvrtou branku. Ze střední vzdálenosti zamířila přesně VERONIKA ENENKELOVÁ. Asistence: Eliška Křížová.
    Eliška KŘÍŽOVÁ - 2:3
     
    33:22
    Česko právě vstřelilo branku!
    Z volného úderu norské hráčky nic nevytěžily, naopak o míček přišly. Leierová okamžitě přihrála dopředu na ELIŠKU KŘÍŽOVOU, která střelou k levé tyči otáčí zápas. Asistence: Klára Leierová.
    Jana VOJÁČKOVÁ - 2:2
     
    30:31
    Česko právě vstřelilo branku!
    Máme srovnáno! Z levé strany od mantinelu zamířila přesně k pravé tyči JANA VOJÁČKOVÁ. Asistence: Hana Koníčková.
    Adéla BOČANOVÁ - 2:1
     
    18:10
    Česko právě vstřelilo branku!
    České hráčky využívají přesilovou hru. Po rychlé akci dokázala Holtovou v bráně Norska překonat ADÉLA BOČANOVÁ. Bez asistence.
    Kristine NAESSOVÁ - 2:0
     
    14:50
    Norsko právě vstřelilo branku!
    Norky v zápase vedou už o dvě branky. Na levé straně před velkým brankovištěm se ke střele dostala KRISTINE NAESSOVÁ, která dokázala s menším štěstím dostat míček za záda Horňákové. Asistence: Sandra Vikaová.
    Hege OISETHOVÁ - 1:0
     
    11:26
    Norsko právě vstřelilo branku!
    Když už to vypadalo, že se naše hráčky ubrání. Dostala po volnému úderu na levé straně u mantinelu přesnou přihrávku HEGE OISETHOVÁ, která to namířila přesně do pravého horního rohu české branky. Asistence: Oda Langakerová.

    MCh

    Góly a asistencie: 12. Oisethová (Langakerová), 15. Naessová (Vikaová), 55. Hagestandeová (Hallová) – 19. Bočanová, 31. Vojáčková (Koníčková), 34. Křížová (Leierová), 39. Enenkelová (Křížová), 50. Bočanová (Billá)


    Nórsko: Holtová (Fosmarková) – Torpová, Wintherová – Lundeová, Farnesová, Eriksenová; Torpová, Havreová – Vikaová, Knudsenová, Naessová; Langakerová, Benková – Hagestandeová, Oisethová, Karevoldová; Eistulenová – Hallová, Norstromová
    Česko: Horňáková (Ranochová) – Koníčková, Bachmaierová – Enenkelová, Hubáčková, Urbánková; Ratajová, Billá – Hyršlová, Bočanová, Sládečková; Čapková, Leierová – Lacková, Poláková, Křížová; Theimerová – Mlejnková,Vojáčková;

    Rozhodca: Teemu Rannikko, Petri Suhonen