Nashville – NY Rangers 3:2 (kon.) | Tampa Bay – LA Kings 2:4 (kon.) | Boston – NY Islanders 2:1 (kon.)
Buffalo – Dallas 3:2 (kon.) | Toronto – Edmonton 5:1 (kon.) | Ottawa – Columbus 1:4 (kon.)
Montreal – NJ Devils 6:2 (kon.) | Minnesota – Colorado 1:0 (kon.) | Arizona – Detroit 1:3 (kon.)
Vancouver – Pittsburgh 5:0 (kon.) | San Jose – Carolina 4:5 (kon.) | St. Louis – Chicago 2:4 (kon.)
Washington – Philadelphia 1:3 (kon.) | Florida – Nashville 2:3 (2:3 po s.n.) | Buffalo – NY Islanders 2:3 (kon.)
Tampa Bay – Anaheim 5:3 (kon.) | NY Rangers – Dallas 2:3 (po pr.)
po s.n. (2:3)
Florida Panthers
2:3 (0:0, 2:0, 0:2 - 0:0)
Nashville Predators
cz Nedeľa 08.02.2015, 21:10 • BB&T Center, Sunrise • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    Filip FORSBERG - 2:3sn
     
    65:00
    V samostatných nájezdech zvítězil tým Nashville Predators.
    Autorem vítězné branky je FILIP FORSBERG.
     
    60:25
    Hosté uháněli do přečíslení tří na jednoho, které ale nedokázali zužitkovat. Proti byl Luongo, jehož zásah proti Josimu byl extrémně důležitý.
    Filip FORSBERG - 2:2
     
    55:17
    Nashville právě vstřelil branku!
    Je vyrovnáno! Nahození od modré čáry nadělalo před brankou Floridy velké zmatky, které zužitkoval FILIP FORSBERG. Mladý forvard se ujal volného kotouče a nekompromisně zakončil ke vzdálenější tyči. Bez asistence.
     
    54:36
    Nashville si zahraje v početní výhodě. Za sekání odjíždí na lavici hanby Tomáš Kopecký (FLA). Jak se hosté s touto možností popasují?
     
    50:00
    Bude se vylučovat, za držení odjíždí pykat Seth Jones (NSH). Florida tak má velice dobrou možnost k tomu, aby definitivně zlomila odpor hostí. Následovat bude komerční přestávka.
     
    47:42
    Upshall z pravé strany dobře viděl najíždějícího MacKenzieho, který se tak ocitl v již nekolikáté možnosti. Ani tentokráte však zcela sám před Huttonem neuspěl.
     
    46:37
    Pirri vypálil tvrdě z levé strany, načež Hutton netušil, kde má kotouč. Dorážejíc Hayes si ale puku všiml až na poslední chvíli, a tak jej nedokázal doklepnout za brankovou čáru. Pokračovat se bude po komerční přestávce.
    Seth JONES - 2:1
     
    44:44
    Nashville právě vstřelil branku!
    Je zaděláno na drama. SETH JONES po typické kombinaci napřáhl od modré čáry, odkud přesně trefil mezírku mezi Luongovým pravým betonem a tyčí. Klání má tak znovu nový náboj. Asistence: Mike Ribeiro.
     
    43:09
    Nashville si nakonec vybojoval přesilovou hru. Za hákování odjížíd na lavici hanby Derek MacKenzie (FLA). Predátoři tak mají vynikající možnost k návratu do utkání.
     
    37:04
    Domácí však hned vzápětí přicházejí o výhodu. Jimmy Hayes (FLA) zastavil zezadu poměrně nešetrně Ekholma, což je posouzeno jako nedovolené bránění. Hrát se tak bude ve čtyřech.
     
    36:38
    Domácí znovu svírají svého soupeře, přičemž nakonec vybojovali přesilovou hru. Za držení putuje na lavici hanby Paul Gaustad (NSH). Přidají Panteři třetí přesný zásah?
    Aaron EKBLAD - 2:0
     
    34:27
    Florida právě vstřelila branku!
    Signalizovaná výhoda nakonec byla zužitkována. AARON EKBLAD byl nejrpve při svém zakončení podražen, ovšem následně akce pokračovala. Mladičký obránce poté po pasu zpoza branky doklepl kus gumové pryže za brankovou čáru, čímž přidal svou osmou trefu v právě probíhající sezoně. Asistence: Jimmy Hayes, Jussi Jokinen.
    Tomáš FLEISCHMANN - 1:0
     
    28:37
    Florida právě vstřelila branku!
    Domácí jdou nakonec přece jenom do vedení. TOMÁŠ FLEISCHMANN zachytil velice ledabylou rozehrávku hostí, načež si srovnal kotouč a přesným švihem k pravé tyči rozsvítil červené světlo. Doufejme, že tato branka oba celky probere z letargie. Asistence: Dave Bolland.
     
    16:27
    Filip Forsberg se řítil do vynikající pozice, z níž donutil Luonga k fantastickému zásahu. Kanadský mág zasáhl ještě jednou, a to poměrně akrobaticky proti následné dorážce. Spoluhráči mohou svému brankáři děkovat.
     
    12:36
    Až nyní se podařilo Nashvillu vyhodit, a to po akrobatickém zásahu Huttona. Síly na ledové ploše se nakonec vyrovnají. Za nedovolené bránění odjíždí pykat Dave Bolland (FLA). Zanedlouho začne přesilový hra Preds.
     
    10:44
    Panteři nakonec vybojovali přesilovou hru. Na trestnou lavici putuje za podražení zkušený Olli Jokinen (NSH). Jak Florida s touto možností naloží?
     
    09:30
    Barkov nalezl exceletním pasem Huberdeauoa, který z mezikruží z voleje vypálil. Hutton ale reflexivně zasáhl a následně přerušil hru. Toto byla velice zajímavá možnost.
     
    04:10
    První větší možnost, v níž se ocitl Tomáš Fleischmann. Po odrazu kotouč z pravé strany měl před sebou český forvard prázdnou branku, ovšem situace se zřejmě sám zalekl a puk minul.

    Libor Kucza

    Góly a asistencie: 29. Fleischmann (Bolland), 35. Ekblad (Hayes, Jokinen) – 45. Jones (Ribeiro), 56. Forsberg, rozh. náj. Forsberg

    Samostatné nájazdy:

    1. séria:
    0:0   Brandon Pirri (FLA)
    0:1   Matt Cullen (NSH)
    2. séria:
    1:1   Brad Boyes (FLA)
    1:2   Craig Smith (NSH)
    3. séria:
    2:2   Nick Bjugstad (FLA)
    2:2   Roman Josi (NSH)
    4. séria:
    2:2   Dave Bollad (FLA)
    2:3   Filip Forsberg (NSH)


    Florida Panthers: Luongo (Montoya) – Campbell, Ekblad, Kulikov, Gudbranson, Petrovic, Kampfer – Huberdeau, Barkov, Boyes – Hayes, Bjugstad, J. Jokinen – Fleischmann, Bolland, Pirri – Kopecký, MacKenzie, Upshall
    Nashville Predators: Hutton (Rinne) – Josi, Weber, Ekholm, Volčenkov, Bartley, Jones – Forsberg, Ribeiro, Smith – O. Jokinen, Fisher, Neal – Cullen, Jarnkrok, Bourque – Nyström, Gaustad, Beck

    Rozhodca: Kimmerly, Jackson – MacPherson, Alphonso