Nashville – NY Rangers 3:2 (kon.) | Tampa Bay – LA Kings 2:4 (kon.) | Boston – NY Islanders 2:1 (kon.)
Buffalo – Dallas 3:2 (kon.) | Toronto – Edmonton 5:1 (kon.) | Ottawa – Columbus 1:4 (kon.)
Montreal – NJ Devils 6:2 (kon.) | Minnesota – Colorado 1:0 (kon.) | Arizona – Detroit 1:3 (kon.)
Vancouver – Pittsburgh 5:0 (kon.) | San Jose – Carolina 4:5 (kon.) | St. Louis – Chicago 2:4 (kon.)
Washington – Philadelphia 1:3 (kon.) | Florida – Nashville 2:3 (2:3 po s.n.) | Buffalo – NY Islanders 2:3 (kon.)
Tampa Bay – Anaheim 5:3 (kon.) | NY Rangers – Dallas 2:3 (po pr.)
koniec
Montreal Canadiens
6:2 (0:1, 3:0, 3:1)
New Jersey Devils
cz Nedeľa 08.02.2015, 01:15 • Bell Centre, Montreal • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    Dale WEISE - 6:2
     
    55:18
    Montreal právě vstřelil branku!
    Ďáblové jsou na ručník. Z rohu kluziště poslal přesnou přihrávku před bránu Max Pacioretty a DALE WEISE si s nabídnutou příležitostí dokázal perfektně poradit. Asistence: Max Pacioretty, David Desharnais.
    Dale WEISE - 5:2
     
    52:34
    Montreal právě vstřelil branku!
    A je zřejmě hotovo. Na modré napřáhl ke střele Pacioretty, jehož pokus těsně před Kinkaidem tečoval DALE WEISE. Asistence: Max Pacioretty, David Desharnais.
    Tomáš PLEKANEC - 4:2
     
    52:04
    Montreal právě vstřelil branku!
    Canadiens opět odskakují na rozdíl dvou branek. Tvrdou střelu Markova od modré vyrazil Kinkaid jen před sebe, Gallagher poslal puk na volného TOMÁŠE PLEKANCE, který poslal puk do poloodkryté brány. Asistence: Brendan Gallagher, Andrej Markov.
    Jacob JOSEFSON - 3:2
     
    43:01
    Devils právě vstřelili branku!
    Tak pozor, Ďáblové se nehodlají vzdát tak lacino. Marek Židlický poslal dlouhou přihrávku na útočnou modrou, Tuomo Ruutu posunul na rozjetého JACOBA JOSEFSONA, který se protáhl až do samostatného úniku a rychlou střelu překonal Price. Asistence: Tuomo Ruutu, Marek Židlický.
    Tomáš PLEKANEC - 3:1
     
    39:51
    Montreal právě vstřelil branku!
    Canadiens využívají další přesilovku. A znovu v tom měl prsty Subban. TOMÁŠ PLEKANEC první střelou minul branku a kotouč se odrazil právě k Subbenovi. Ten poslal puk opět na českého centra, který už se napodruhé nemýlil. Asistence: P. K. Subban, Sergej Gončar.
    Lars ELLER - 2:1
     
    32:19
    Montreal právě vstřelil branku!
    Tak tohle vyloučení vyšlo Devils hodně draho. Fraser zaváhal při vyhození a trefil pouze Subbena. Kanadský obránce pohotově posunul puk na LARSE ELLERA, který se z kruhu nemýlil. Asistence: P. K. Subban.
    Andrej MARKOV - 1:1
     
    31:21
    Montreal právě vstřelil branku!
    Canadiens vyrovnávají. Dvojice Subban a ANDREJ MARKOV si několikrát na modré vyměnila puk a ruský obránce tvrdým projektilem nakonec propálil vše, co mu stálo v cestě. Asistence: P. K. Subban, David Desharnais.
    Mike CAMMALLERI - 0:1
     
    01:33
    Devils právě vstřelili branku!
    První střela Devils končí za Pricem. Jaromír Jágr vybojoval puk v útočném pásmu, přihrál pod sebe na Petera Harrolda, jehož nástřel z vrcholu kruhu tečoval za Priceova záda MIKE CAMMALLERI. Asistence: Peter Harrold, Jaromír Jágr.

    Michal Borovan

    Góly a asistencie: 32. Markov (Subban, Desharnais), 33. Eller (Subban), 40. Plekanec (Subban, Gončar), 53. Plekanec (Gallagher, Markov), 53. Weise (Pacioretty, Desharnais), 56. Weise (Pacioretty, Desharnais) – 2. Cammalleri (Harrold, Jágr), 44. Josefson (Ruutu, Židlický)


    Montreal Canadiens: Price (Tokarski) – Beaulieu, Gilbert, Gončar, Jemelin, Subban, Markov "A" – Pacioretty "A", Desharnais, Weise – Galchenyuk, Plekanec "A", Gallagher – De La Rose, Eller, Thomas – Dumont, Prust, Sekáč.
    New Jersey Devils: Kinkaid (Schneider) – Židlický, Larsson, Greene "A", Merrill, Harrold, Fraser – Henrique, Gomez, Bernier – Zubrus, Cammalleri, Jágr – Eliáš "A", Zajac "A", Havlát – Ruutu, Josefson, Tootoo.

    Rozhodca: O’Halloran, Joannette – Miller, Nansen