Třebíč – Benátky n/J 4:3 (kon.) | Jihlava – Ústí n/L 2:3 (1:2 po s.n.) | Kladno – Chomutov 4:6 (kon.)
Šumperk – Kadaň 3:1 (kon.) | Litoměřice – Havířov 3:2 (4:3 po s.n.) | Prostějov – Motor ČB 2:1 (kon.)
Havlíčkův Brod – Most 6:1 (kon.)
po s.n. (1:2)
HC Dukla Jihlava
2:3 (0:1, 0:1, 2:0 - 0:0)
HC Slovan Ústí nad Labem
cz Pondelok 02.02.2015, 17:30 • Horácký zimní stadion, Jihlava • 1. liga (ČR)
Predzápasové kurzy
Partner:
    Jaroslav ROUBÍK - 2:3
    Celé utkání můžete sledovat živě na www.hzstv1.cz
     
    V samostatných nájezdech zvítězil tým HC Slovan Ústí nad Labem. Rozhodující nájezd si připisuje JAROSLAV ROUBÍK.
     
    64:58
    A mohlo být rozhodnuto. Seman se otočkou na pravém kruhu zbavil beka a mířil na rameno Volkeho, který byl pozorný.
     
    64:22
    Jakub Zadražil obelstil napravo od branky Grina a pohotově se dostal před Volkeho. Zkusil vystřelit, ale gólman hostí kryje jak jeho střelu, tak následné dvě dorážky.
     
    61:04
    A i druhý vyloučený je na ledě. Kaláb naskočil z trestné lavice a jel sám na branku. No, tady to také "vonělo" nájezdem, domácí bek byl při zakončení lehce faulován, leč tentokrát se pokračuje. Kaláb přesto procpal puk za záda Volkeho, ale až v době, kdy byla posunutá branka. Ani tento gól tak nemůže být uznán.
     
    59:47
    Konečně se hraje, David Rittich teď předvedl vskutku famózní věc, když si dovolil i v dvojnásobném oslabení vyhodit puk.
     
    59:46
    Branka Roda nemůže být uznána, neboť současně s jeho střelou již byla posunutá branka, což se samozřejmě hostím vůbec nelíbí.
     
    59:40
    Ústí je stále v obrovském tlaku.
     
    59:20
    Dělovku Kolafy zlikvidovala vyrážečka Ritticha.
     
    59:04
    Po Roubíkově vyhraném buly se mezi kruhy dostal k zakončení Rod, byl však hákován Zdeňkem Čápem (JIH). Obrovská šance pro Ústí nad Labem!

    Na vyloučení: 6-4.
     
    59:01
    Oddechový čas Ústí.
     
    59:01
    Ústí bude mít znovu šanci vzít si ztracené tři body zpět. Tomáš Kaláb (JIH) vyhodil puk mimo hřiště a dostává dvě minuty za zdržování hry. Pokud se nemýlím, jedná se o první trest v závěrečné periodě.

    Na vyloučení: 5-4
     
    56:54
    Dukla právě vstřelila branku!
    Je to tak. MATĚJ ZADRAŽIL stál přesně tam, kde stát měl, a střelou z mezikruží nedal gólmanu Martinu Volkemu šanci. Asistence: Aleš Jergl, Richard Diviš.
     
    56:15
    Melenovský byl blízko k vyrovnání, když před brankou Volkeho dorážel puk bekhendem. Neúspěšně. Poté se neprosadil ani střelou z mezikruží Filip Seman.
    Marek MELENOVSKÝ - 1:2
    Celé utkání můžete sledovat živě na www.hzstv1.cz
     
    54:50
    Dukla právě vstřelila branku!
    MAREK MELENOVSKÝ to udělal jako zkušený mazák. Mezi kruhy téměř zastavil a poté poslal puk mezi pravý beton a vyrážečku Martina Volkeho. Gól z trestného střílení.
     
    54:50
    Marek Melenovský se na útočné modré jal puku, když jej seknul Tomáš Kolafa (UNL) – trestné střílení.
     
    54:20
    Tůma posouval puk po rychlém brejku před branku na Roubíka, který tentokrát minul kotouč a vůbec nezakončil. To nebyla vůbec špatná šance hostí.
     
    51:25
    Jergl se se štěstím dostal před modrou a následně poslal kotouč před branku, kde viděl najíždějícího Melenovského. Viděl správně, ale zkušený domácí útočník zblízka znovu nevyzrál na Volkeho.
     
    50:17
    Ondřej Malec si vybruslil od modré do prostoru mezi kruhy a zakončil. Ne však tak, jak by si přál – míjí pravou tyčku Volkeho.
     
    47:27
    Seman našel mezi kruhy Mocka, který si chvilku počkal se střelou, jenže právě v té chvilce mu do střely vložil hůl Jakub Pořický.
    Šance Marka Melenovského
    Celé utkání můžete sledovat živě na www.hzstv1.cz
     
    40:54
    Pokud však Jihlava nebude využívat takové šance jako nyní, nemůže si na poněkud rozmanitý styl rozhodování sudího stěžovat. Dobrovolný našel mezi kruhy Melenovského, který tváří v tvář gólmanovi mířil po ledě k jeho pravé tyčce, kde byl připraven beton hostujícího brankáře.
    Zákrok koleno na koleno, hra pokračuje, vzápětí velká šance Ústí
     
    39:58
    Čáp měl před svojí brankou puk a snažil se udělat kličku zřejmě Hanzlovi, který jej trefil soubojem koleno na koleno. Nejproduktivnější domácí bek zůstal ležet na zemi, rozhodčí nechal pokračovat hru a Hanzl sám před Rittichem netrefil puk.
     
    36:54
    Pořický posílal puk mezi kruhy na Vávru, jemuž kotouč sjel z hole, pravděpodobně i proto, že jej sekl Martin Kuřítko (JIH). Jihlavský bijec jde na dvě minuty na trestnou lavici.

    Na vyloučení: 4-4.
     
    32:20
    Síly na ledě se srovnají, jelikož Richard Diviš dostává dvě minuty za sekání.

    Na vyloučení: 3-4.
    Tyčka Richarda Diviše
    Celé utkání můžete sledovat živě na www.hzstv1.cz
     
    31:53
    Další střelu domácích vyrazil Volke na hůl Richarda Diviše, který z pravého kruhu trefil levou tyčku.
     
    31:03
    Na trestnou lavici míří Jakub Grin (UNL), který dostává dvě minuty za nedovolené bránění.

    Na vyloučení: 2-4.
     
    28:04
    A Aleš Jergl se nyní neprosadil ani z dorážky, kdy před ním zývala prázdná branka. Je třeba říci, že Volke samozřejmě chytá dobře, ale v určitých okamžicích má i kousek toho potřebného štěstí.
     
    27:54
    V situaci Dukly tři na jednoho se mezi kruhy dostal ke střele Jergl, ale trefil pouze padajícího Poulíčka.
     
    24:45
    Čáp táhlou střelou z vrcholu pravého kruhu těsně minul pravou tyčku branky Volkeho.
     
    24:04
    Jihlavě se naskýtá velká možnost na snížení, bude totiž hrát 80 vteřin přesilovku pět na tři. David Merta (UNL) je vyloučen za podražení.

    Na vyloučení: 2-3.
     
    23:24
    Jakub Suchan (UNL) odjíždí na trestnou lavici také za vysokou hůl. Jeho zákrok by se dal přirovnat k vysoké holi Diviše, která následovala před malou chvílí. No, nevím nevím.

    Na vyloučení: 2-2.
    Jan POHL - 0:2
    Celé utkání můžete sledovat živě na www.hzstv1.cz
     
    22:34
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    Hosté přesilovou hru využívají během osmi sekund. Severočeši vyhráli buly, od modré vystřelil JAN POHL a jeho pokus zaplul za záda Ritticha, který měl před sebou val těl a puk příliš neviděl. Asistence: Tomáš Kolafa, David Tůma.
     
    22:26
    Dle mínění sudích kousek za domácí obrannou modrou fauloval Richard Diviš (JIH) Jana Kloze. No, útočník hostí šel ochotně k zemi, nicméně hráč je zodpovědný za svojí hokejku.

    Na vyloučení: 2-1.
     
    19:58
    Nakonec ale hosté ještě jednou zaútočili a u své pravé tyče se musel vyznamenat Rittich, jenž zneškondil střelu Jana Kloze.
     
    14:47
    Jakub Grin (UNL) dostává dvě minuty za hákování. Vteřinu před tím nezametl jeden z domácích hráčů pas spoluhráče u levé tyče Volkeho, stačilo jen nastavit hůl, pod kterou však puk projel.
     
    14:11
    Šimkovo nahození od modré tečoval Zadražil k levé tyči Volkeho, kde puk našla lapačka gólmana hostí.
     
    12:55
    Volke už ležel na ledové ploše, ale Diviš jej z bezprostřední blízkosti nedokázal překonat. Nyní měl gólman Ústí štěstí, že Diviš nemířil výše.
     
    12:35
    Po Dobrovolného pasu podél modré vystřelil z první Čáp, ale mířil těsně vedle a poté Diviš zblízka nepřekonal Volkeho, který v leže zachránil svůj tým.
     
    10:23
    Malec se z levé strany řítil na Volkeho a snažil se mu posunout puk mezi nohy. Gólman hostí včas sklapnul svoje betony.
    Jaroslav ROUBÍK - 0:1
    Celé utkání můžete sledovat živě na www.hzstv1.cz
     
    09:33
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    Nyní už David Rittich nemohl dělat vůbec nic. Jestliže JAROSLAV ROUBÍK před malou chvílí gól nedal, nyní si již šestatřicátou trefu v sezoně připisuje. Rod střílel od modré a hostující snajpr tečoval puk před bezmocným gólmanem do sítě. Asistence: Tomáš Rod, Ondřej Smetana.
     
    09:27
    Trma vrma před brankou Dukly. Jakub Suchan si našel před brankou puk a hned jej poslal na branku. Rittich toho moc neviděl, ale puk na poslední chvíli zastavil.
     
    07:51
    Kde se vzal, tu se vzal, na pravém kruhu v blízkosti branky se k puku dostal Roubík. Svůj šestatřicátý gól v sezoně však nepřidal, trefil hokejku domácího gólmana.
     
    05:45
    Marek Melenovský stál u pravé tyče Volkeho, kam se odrazil puk po střele Dobrovolného. Domácí útočník a v nejlepší střelec současného "zdravého" týmu Dukly z úhlu branku netrefil.
     
    03:20
    Jakub Schejbal sekl při úniku Tomáše Roda, který se nacpal k levé tyči Ritticha. Gólman Dukly podržel nyní svůj tým od vedení hostí.

    Na vyloučení: 1-0.
     
    01:49
    Dukla měla první velkou šanci. Po nepřehledné situaci před brankou se o dorážku pokusil Kuřítko, který zblízka neprocpal puk přes val těl, stejně tak jako dorážející Harkabus.

    Tomáš Lysý

    Góly a asistencie: 55. Melenovský, 57. Zadražil (Jergl, Diviš) – 10. Roubík (Rod, Smetana), 23. Pohl (Kolafa, Tůma), rozh. náj. Roubík

    Samostatné nájazdy:

    1. séria:
    1:0   Zadražil (JIH)
    1:1   Kolafa (UNL)
    2. séria:
    1:1   Harkabus (JIH)
    1:1   Tůma (UNL)
    3. séria:
    1:1   Schejbal (JIH)
    1:2   Roubík (UNL)


    HC Dukla Jihlava: Rittich (Sáblik) – Korím, Kaláb, Dobrovolný, Čáp, Šimek, Mocek, Schejbal – Jergl, Diviš, Malec – Seman, Melenovský, Březina – Harkabus, Zadražil, Kuřítko. Trenér: Petr Vlk
    HC Slovan Ústí nad Labem: Volke (Petrásek) – Smetana, Vágner, Pohl, Vaněk, Kolafa, Grin – Rod, Roubík, Tůma – Gengel, Hanzl, Poulíček – Merta, Hanzl, Baránek – Vávra, Suchan, Pořický. Trenér: Tomáš Mareš

    Rozhodca: Michal Talpa – Lukáš Rampír, Martin Kreuzer