SP v severské kombinaci - skoky HS134, Val di Fiem Vítez: Ch. Bieler (AUT) (kon.) | SP v severské kombinaci - běh 10 km, Val di Fiemme Vítěz: J. Grääbak (NOR) (kon.)
koniec udalosti
SP v severské kombinaci - skoky HS134, Val di Fiemme

Vítez: Ch. Bieler (AUT)

cz Nedeľa 01.02.2015, 10:00Klasické lyžovanie
     
    48
    Eric Frenzel je prostě v neuvěřitelné formě! Nyní skočil 130,5 metrů! Měl velmi solidní větrnou náhradu, také famózní body a jde dokonce do vedení o dvě desetiny bodu před Bielerem! Němec je v druhé polovině soutěže k neudržení a dnes si pravděpodobně zajistí titul pro vítěze světového poháru, už potřetí v kariéře!
     
    46
    Nor Jan Schmid skočil o půl metru dále než Němec a také výborný běžec jde dokonce na třetí pozici!
     
    45
    Fabian Riessle zazářil skokem dlouhým 126 metrů a vzhledem k výborným běžeckým schopnostem si zadělal na hodně slušné umístění! Prozatím je Němec pátý.
     
    43
    Výborný skokan Haavard Klemetsen potvrdil své kvality! Nor nyní skočil 131,5 metru, tedy o metr méně než Rakušan Bieler. Nakonec je druhý přesně o dva a půl bodu! To byl opravdu nádherný let!
     
    36
    Braud skočil 124 metrů a to je velmi solidní na jeho poměry, pro tohoto lepšího běžce než skokana to znamená průběžné čtvrté místo!
     
    26
    Nájezdové okno je sníženo na osmnáctku. Nyní Christoph Bieler skočil neskutečných 132,5 metru a vede o devět bodů před Němcem! Tak to je návrat jako hrom, po pádu se vrátil velmi brzy a nyní předvedl famózní výkon. Opravdu klobouk dolů.
     
    16
    Nor Thomas Kjelbotn dolétl na hranici 123 metrů a je třetí o zhruba čtyři body za Slovincem Jelenekem.
     
    15
    Nyní zazářil Slovinec Jelenko, který skočil velmi solidních 122 metrů a je na druhém místě o 7,3 desetiny bodu za vedoucím Němcem.
     
    11
    Němec Wolfgang Bösl je výborný skokan a to nyní potvrdil! Skočil dalekých 126 metrů a jde na jasnou první pozici o více jak dvacet bodů před Estonce!
     
    3
    Estonec Karl-August Tiirmaa skočil velmi solidně, dolétl na metu 114,5 metrů a je to jasné první místo o více jak dvanáct bodů!

    Viktor Sandev