Žilina – Poprad 1:3 (kon.) | Piešťany – Nitra 3:2 (kon.) | Martin – Košice 2:3 (kon.)
Trenčín – B. Bystrica 3:5 (kon.) | Zvolen – Skalica 4:2 (kon.)
koniec
HK VITAR Martin
2:3 (0:1, 0:2, 2:0)
HC Košice
Nedeľa 01.02.2015, 17:00 • ZŠ Martin • Tipos Extraliga (SR)
Predzápasové kurzy
Partner:
    SMREK - 2:3
     
    59:49
    Martin dal gól!

    Tak toto je neuveriteľné! Zrejme sme to zakríkli a po tvrdej strele od modrej čiary puk končí v sieti! Tvrdo vypálil PETER SMREK a jeho rana skončila v sieti. Asistencie: Tibor Varga a Peter Galamboš.
    Radoslav ILLO - 1:3
     
    44:30
    Martin dal gól!

    Zápas dostáva úplne iný náboj! Najskôr v útočnej tretine pálil Smrek, ale jeho pokus zblokovala iba hosťujúca defenzíva. Dravo sa po ňom ale vrhol RADOSLAV ILLO a nekompromisne ho prepálil za Melicherčíka. Asistencia: Peter Smrek.
    Tomáš HRNKA - 0:3
     
    26:25
    Košice dali gól!

    Domáci bleskovo inkasujú aj tretí gól! Hosťujúci tím sa opäť skvele zorientoval v strednom pásme, puk dostal pri pravom mantineli TOMÁŠ HRNKA a okamžite si to namieril do pásma. Jeho zakončenie zo strany Čecha prekvapilo a stav je už 0:3. Asistencie: Marek Bartánus a Miroslav Macejko.
    Ivan RACHŮNEK - 0:2
     
    25:21
    Košice dali gól!

    Hosťujúci hokejisti podnikli rýchly protiútok a vyhrávajú už rozdielom dvoch presných zásahov. Vysunutý IVAN RACHŮNEK dostal výbornú prihrávku na hranici útočného pásma, rýchlo sa presunul na hranicu ľavého kruhu a spoza nej nekompromisne skóroval. Asistencie: Gabriel Spilar a Adam Jánošík.
    Peter SOJČÍK - 0:1
     
    11:08
    Košice dali gól!

    Hostia ustáli situáciu pred svojou bránkou a bleskovo sa presunuli do útoku. Tam využili množstvo priestoru, Bondra takmer spred bránky prihrával na pravú stranu a PETER SOJČÍK už zakončoval iba do odkrytej siete. Asistencie:Radovan Bondra a Matej Češík.

    Veronika Pancuráková

    Góly a asistencie: 45. Illo (Smrek), 60. Smrek (Varga, Galamboš) – 12. Sojčík (Bondra, Češík), 26. Rachůnek (Spilar, Jánošík), 27. Hrnka (Bartánus, Macejko)


    HK VITAR Martin: Čech (Žingor) – Matejka, Ďatelinka (C), Dlouhý, Lojek, Brcko, Smrek, Dvořák, Kolba – Varga, Galamboš, Zucker – Važan, Svoboda, Markovič – Podzinš, Fujerík, Themár – Jokeľ, Dírer, Illo
    HC Košice: Melicherčík (Hylák) – Štrbák (C), Černák, Philipp, Jánošík, Macejko, Cebák, Šeda – Jenčík, Bartoš, Spilar – Lapšanský, Rachůnek, Bicek – Hrnka, Chovan, Bartánus – Sojčík, Češík, Bondra

    Rozhodca: J. Konc – Sčensný, Tvrdoň