Real Madrid – Sociedad 4:1 (kon.) | Eibar – Atlético Madrid 1:3 (kon.) | Granada – Elche 1:0 (kon.)
Vigo – Córdoba 1:0 (kon.)
koniec
Real Madrid
4:1 (2:1)
Real Sociedad San Sebastian
Sobota 31.01.2015, 16:00Španielska LaLiga
Predzápasové kurzy
    Karim BENZEMA - 4:1
     
    76
    Real Madrid dal gól! Pred bránou Rulliho bolo horúco, lopta sa vlnila rôznymi smermi až nakoniec skončila na kopačke KARIMA BENZEMU. Po priťuknutí Isca namieril nádherným spôsobom presne do šibenice a rozhodol definitívne o troch bodoch pre svoj celok.
    Karim BENZEMA - 3:1
     
    52
    Real Madrid dal gól! Radosť na Santiago Bernabeu kvôli ďalšiemu zásahu! KARIM BENZEMA spolupracoval s Baleom dokonale, vymenili si v šestnástke loptu a s prehľadom Francúz do odkrytej brány dáva gól.
    Sergio RAMOS - 2:1
     
    38
    Real Madrid dal gól! Postupne, ale isto to pred Rullim horelo a napokon je z toho otočené skóre! Marcelo opäť skvele centroval, Benzema prevetral rukavice brankára. Ten výborne zasiahol, no vyrazil len pred SERGIA RAMOSA a prudkou ranou do odkrytej brány musel dať!
    James RODRIGUEZ - 1:1
     
    3
    Real Madrid dal gól! Dlho sa hostia z vedenia netešili! Real podnikol akciu po ľavej strane, Marcelo našiel jediného hráča v bielom v šestnástke. Ním bol JAMES RODRIGUEZ a úplne sám hlavičkou vyrovnáva!
    Aritz ELUSTONDO - 0:1
     
    1
    Real Sociedad San Sebastian dal gól! Hostia okamžite dravým prienikom získali rohový kop a ARITZ ELUSTONDO vyskočil na center najvyššie. To znamenalo prudkú hlavičku zblízka a Casillas kapituluje po 38 sekundách!

    Filip Kubaliak

    Góly: 3. James Rodriguez, 38. Sergio Ramos, 52. Benzema, 76. Benzema – 1. Elustondo

    Karty:   31. Illarramendi (REA), 71. Marcelo (REA), 88. Khedira (REA) – 87. Yuri Berchiche (RSC)


    Real Madrid: Casillas (K) – Carvajal, Marcelo, Varane, Ramos, Kroos (82. Khedira), Illarramendi, Isco, James Rodríguez (74. Jesé), Bale, Benzema (81. Hernandez).
    Náhradníci: Navas – Coentrão, Arbeloa, Nacho, Khedira, Javier Hernández, Jesé.

    Real Sociedad San Sebastian: Gerónimo Rulli – Aritz Elustondo (64. Bergara), Yuri Berchiche, González, Iñigo Martínez, Pardo, Xabi Prieto (K), Elustondo, Granero, Canales (46. de la Bella), Vela (18. Agirretxe).
    Náhradníci: Zubikarai – Zaldúa, de la Bella, Markel Bergara, Finnbogason, Agirretxe, Castro.

    Rozhodca: Álvarez – Gallego, Barranco

    Diváci: 71 653