NJ Devils – Pittsburgh 1:2 (po pr.) | Carolina – St. Louis 2:3 (0:1 po s.n.) | Colorado – Nashville 3:0 (kon.)
Vancouver – Buffalo 5:2 (kon.) | Anaheim – Chicago 1:4 (kon.) | Montreal – Washington 1:0 (po pr.)
Detroit – NY Islanders 4:1 (kon.) | Ottawa – Arizona 7:2 (kon.)
koniec
Detroit Red Wings
4:1 (1:0, 1:0, 2:1)
New York Islanders
Sobota 31.01.2015, 20:00 • Joe Louis Arena • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    Gustav NYQUIST - 4:1
     
    53:08
    Detroit Red Wings dal gól!
    Gól strelil NYQUIST . Asistencie Zetterberg, Kronwall.
    A opäť je tu využitá presilovka domáceho tímu, červené krídla sa tak dostávajú do vedenia už o tri góly a to 4:1! Hostia boli pod veľkým tlakom, puk sa dostal na hokejku GUSTAVA NYQUISTA a ten štvrtý krát rozjasal domácu arénu!
    Jonathan ERICSSON - 3:1
     
    49:24
    Detroit Red Wings dal gól!
    Gól strelil ERICSSON. Bez asistencie.
    Domácemu tímu sa podarilo túto presilovky využiť a tak sa opäť dostávajú do vedenia o dva góly – 3:1!
    JONATHAN ERICSSON získal na modrej čiare puk na svoju hokejku a jeho šikovná strela, ktorá bola ešte zrejme niekým tečovaná skončila v bránke hostí!
    Ľubomír VIŠŇOVSKÝ - 2:1
     
    45:21
    Islanders dali gól!
    Gól strelil VIŠŇOVSKÝ. Asistencie Nielson, Nelson.
    Hosťom konečne vyšla presilovka a po jej bleskovom využití snižujú na 2:1, určite sa tak ešte máme na čo tešiť. Ku odrazenému puku sa dostal ĽUBOMÍR VIŠŇOVSKÝ a presnou strelou do horných častí domácej bránky poslal puk za chrbát domáceho brankára!
    Brend SMITH - 2:0
     
    39:19
    Detroit Red Wings dal gól!
    Gól strelil SMITH. Asistencie Jurčo, Sheahan.
    Predsa len sme sa ešte niečoho zaujímavého v samom závere druhej tretiny dočkali, domácim sa podarilo streliť gól do šatne a ujímajú sa tak vedenia 2:0! O gól sa teraz postarala štvrtá formácia, keď Sheahan vybojoval pred modrou puk, posunul ho na Tomáša Jurča, ten skvelou prihrávkou našiel úplne voľného BRENDNA SMITHA, ktorý poslal puk krásne do horného rohu bránky hostí!
    Tomáš TATAR - 1:0
     
    05:29
    Detroit Red Wings dal gól!
    Gól strelil TATAR. Asistencie Datsyuk, DeKeyser.
    Domáci celok bleskovo využíva presilovú hru a dostáva sa tak v úvode zápasu do vedenia 1:0! Červené krídla sa rýchlo po zisku puku usadili v útočnom pásme a rozbehli svoj presilovkový kolotoč, TOMÁŠ TATAR získal po skvelej prihrávke puk a z bodu na vhadzovanie poslal puk do do horného rohu bránky hostí a rozjasal tak domácu arénu!

    Miroslav Revaj

    Góly a asistencie: 6. Tatar (Datsyuk, DeKeyser), 40. Smith (Jurčo, Sheahan), 50. Ericsson (bez asistencie), 54. Nyquist (Zetterberg, Kronwall) – 46. Višňovský (Nielson, Nelson)


    Detroit Red Wings: Mrázek (McCollum) – Smith, Quincey, Marchenko, Ericsson, Kronwall, DeKeyser – Abdelkader, Dacjuk, Nyquist, Sheahan, Andersson, Miller, Tatar, Jurčo, Zetterberg, Glendening, Helm, Weiss.
    New York Islanders: Johnson (Halák) – de Haan, Hamonic, Leddy, Boychuk, Hickey, Višňovský – Grabovski, Tavares, Bailey – Lee, Nielsen, Strome – Grabner, Nelson, Kulemin – Martin, Cizikas, Clutterbuck.

    Rozhodca: Rooney, Furlatt – Sericolo, Henderson