NJ Devils – Pittsburgh 1:2 (po pr.) | Carolina – St. Louis 2:3 (0:1 po s.n.) | Colorado – Nashville 3:0 (kon.)
Vancouver – Buffalo 5:2 (kon.) | Anaheim – Chicago 1:4 (kon.) | Montreal – Washington 1:0 (po pr.)
Detroit – NY Islanders 4:1 (kon.) | Ottawa – Arizona 7:2 (kon.)
koniec
Ottawa Senators
7:2 (1:1, 2:0, 4:1)
Arizona Coyotes
cz Sobota 31.01.2015, 21:10 • Canadian Tire Centre, Ottawa (kapacita 20500 míst) • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    Mika ZIBANEJAD - 7:2
     
    58:33
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Domácí při hře ve čtyřech na obou stranách přidávají ještě další branku! Bobby Ryan s pukem na holi povozil na zádech Ekman-Larssona, uvolnil se i přes Gagnera a parádní přihrávkou do prázdné branky vybídl ke gólovému zakončení MIKU ZIBANEJADA! Asistence: Bobby Ryan.
    Erik KARLSSON - 6:2
     
    51:52
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Tentokrát už ale Domingue inkasuje. ERIK KARLSSON si vzal puk ve středním pásmu, přejel do útočného pásma a tvrdou ránou trefil přesně místo mezi Domingueovým betonem a lapačkou! Asistence: Mark Stone a Marc Methot.
    Sam GAGNER - 5:2
     
    45:16
    Arizona právě vstřelila branku!
    Na začátku třetí třetiny se nám s góly roztrhl pytel. Gagner vyhrál vhazování na modrou čáru pro Yandlea, který vyčkal s přihrávkou na ideální chvíli, našel Korpikoskiho, který schoval svou střelou tak ideálně, že Lehner nestihl zareagovat! Po přezkoumání videa byl navíc gól přiznán SAMU GAGNEROVI, který musel puk ještě lehce tečovat před brankou. Asistence: Lauri Korpikoski a Keith Yandle.
    Jean-Gabriel PAGEAU - 5:1
     
    42:17
    Ottawa právě vstřelila branku!
    A další branka v síti Mika Smithe! Po další chybě hostů ve středním pásmu získal kotouč Erik Karlsson, nahodil jej do rohu kluziště, od mantinelu se puk ale rychle odrazil před branku, odkud se bekhendovou střelou prosazuje JEAN-GABRIEL PAGEAU! Asistence: Erik Karlsson.
    Bobby RYAN - 4:1
     
    41:57
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Ihned op skončení přesilové hry domácí zvyšují svůj náskok! Dva hráči Coyotes se nedohodli a nechali volný puk na modré čáře, kterého se zmocnil Zibanejad, přenechal jej MacArthurovi, jehož parádní bekhendovou přihrávku před branku proměnil BOBBY RYAN v gólové zakončení mezi Smithovy betony! Asistence: Clarke MacArthur a Mika Zibanejad.
    Mark STONE - 3:1
     
    38:54
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Další branka domácích, kteří tak v závěru druhé třetiny odskakují do dvoubrankového vedení! David Legwand podržel v útočném pásmu kotouč, předal jej na modrou čáru pro Marca Methota, jehož střelu od modré čáry před brankou tečuje MARK STONE, Smith neměl šanci zasáhnout! Asistence: Marc Methot a David Legwand.
    Milan MICHÁLEK - 2:1
     
    36:51
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Domácí se dostávají do vedení! Po nepřesvědčivém přechodu do útočného pásma, kdy Michálek s Legwandem se protlačili kolem pravého mantinelu, získal MILAN MICHÁLEK před sebou hodně prostoru a parádní střelou do zadní šibenice otáčí vývoj utkání na stranu Senators! Asistence: David Legwand a Marc Methot.
    Mike HOFFMAN - 1:1
     
    01:09
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Máme ale velmi rychle vyrovnáno! Smith nejdříve zlikvidoval střelu Ceciho od modré čáry, Yandle s McMillanem ale v rohu kluziště zaváhali a jejich nepřesnost nekompromisní střelou potrestal nováček MIKE HOFFMAN! Bez asistence.
    Zbyněk MICHÁLEK - 0:1
     
    00:40
    Arizona právě vstřelila branku!
    To je začátek zápasu! Erik Karlsson chtěl po mantinelu vyhodit kotouč do středního pásma, na modré čáře jej ale zachytil ZBYNĚK MICHÁLEK a rychlým nahozením prostřelil Lehnera, před kterým puk lehce rukavicí tečoval obránce Methot! Bez asistence.

    Adam Lacek

    Góly a asistencie: 2. Hoffman, 37. M. Michálek (Legwand, Methot), 39. Ma. Stone (Methot, Legwand), 42. Ryan (MacArthur, Zibanejad), 43. Pageau (Karlsson), 52. Karlsson (Ma. Stone, Methot), 59. Zibanejad (Ryan) – 1. Z. Michálek, 46. Gagner (Korpikoski, Yandle)


    Ottawa Senators: Lehner (Hammond) – Methot, Karlsson (C), Cowen, Ceci, Borowiecki, Phillips – MacArthur, Zibanejad, Ryan – Hoffman, Turris, Lazar – Michálek, Legwand, Stone – Condra, Pageau, Neil. Trenér: Dave Cameron.
    Arizona Coyotes: Smith (od 43. Domingue) – Yandle, Stone, Ekman-Larsson, Michálek, Campbell, Murphy – Rieder, Vermette, Doan (C) – Erat, McMillan, Gagner – Korpikoski, Chipchura, Moss – Lessio, Shinnimin, Crombeen. Trenér: Dave Tippett.

    Rozhodca: Martell, O'Halloran – Barton, Cameron

    Diváci: 18489