NJ Devils – Pittsburgh 1:2 (po pr.) | Carolina – St. Louis 2:3 (0:1 po s.n.) | Colorado – Nashville 3:0 (kon.)
Vancouver – Buffalo 5:2 (kon.) | Anaheim – Chicago 1:4 (kon.) | Montreal – Washington 1:0 (po pr.)
Detroit – NY Islanders 4:1 (kon.) | Ottawa – Arizona 7:2 (kon.)
koniec
Ottawa Senators
7:2 (1:1, 2:0, 4:1)
Arizona Coyotes
cz Sobota 31.01.2015, 21:10 • Canadian Tire Centre, Ottawa (kapacita 20500 míst) • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    58:12
    Rozhodčí nyní přerušili hru kvůli menší roztržce mezi Shinniminem a Milanem Michálkem, svého mladšího spoluhráče se pak navíc šel zastat Zbyněk Michálek, a tak došlo k zajímavému umravňování dvou českých bratrů. Shinnimin i Milan Michálek dostávají menší tresty za hrubost.
     
    46:14
    Matt Borowiecki je vyloučen za vysokou hůl, Coyotes si tak zahrají svou třetí přesilovku v dnešním zápase.
     
    39:28
    Hosté se nicméně rychle vrhli do útoku a vysloužili si přesilovou hru, za držení hole je vyloučen Marc Methot.
     
    22:53
    Za držení protihráče míří na trestnou lavici Chris Neil. Arizona si tak zahraje vůbec první přesilovku v dnešním zápase.
     
    19:07
    Neuvěřitelné, další trest na straně Arizony! Za špatné střídání hostů míří na trestnou Martin Erat, který s největší pravděpodobností celou situaci zavinil.
     
    16:43
    Mike Smith se nyní dopustil u brankářů nevídané chyby, když zahrál s pukem v nedovolené zóně pro brankáře, trest za něj míří odpykat kapitán Shane Doan.
     
    10:27
    David Moss se ale při MacArthurově akci provinil hákováním, Ottawa si tak zahraje další přesilovou hru.
     
    08:47
    Chris Neil se ve středovém kruhu pustil do B. J. Crombeena. Při bitce samotné nakonec nepadlo moc ran, oba raubíři si ale míří odsedět pětiminutový trest za bitku.
     
    02:49
    Ryan se ale rychle tlačil do další šance a Oliver Ekman-Larsson ho musel zastavit za pomocí faulu, švédský šikovný obránce ve službách Arizony tak míří na trestnou lavici za držení protihráče. Ottawa má k dispozici 90 vteřin přesilovky 5 na 3!
     
    02:19
    Uvidíme první přesilovou hru v dnešním zápase, kterou si zahrají Senators. Za podražení míří na trestnou lavici hostující útočník Brendan Shinnimin.

    Adam Lacek

    Góly a asistencie: 2. Hoffman, 37. M. Michálek (Legwand, Methot), 39. Ma. Stone (Methot, Legwand), 42. Ryan (MacArthur, Zibanejad), 43. Pageau (Karlsson), 52. Karlsson (Ma. Stone, Methot), 59. Zibanejad (Ryan) – 1. Z. Michálek, 46. Gagner (Korpikoski, Yandle)


    Ottawa Senators: Lehner (Hammond) – Methot, Karlsson (C), Cowen, Ceci, Borowiecki, Phillips – MacArthur, Zibanejad, Ryan – Hoffman, Turris, Lazar – Michálek, Legwand, Stone – Condra, Pageau, Neil. Trenér: Dave Cameron.
    Arizona Coyotes: Smith (od 43. Domingue) – Yandle, Stone, Ekman-Larsson, Michálek, Campbell, Murphy – Rieder, Vermette, Doan (C) – Erat, McMillan, Gagner – Korpikoski, Chipchura, Moss – Lessio, Shinnimin, Crombeen. Trenér: Dave Tippett.

    Rozhodca: Martell, O'Halloran – Barton, Cameron

    Diváci: 18489