NY Islanders – NY Rangers 4:1 (kon.) | Philadelphia – Arizona 4:3 (1:0 po s.n.) | Pittsburgh – Winnipeg 5:3 (kon.)
Columbus – Washington 4:3 (kon.) | Florida – Detroit 4:5 (kon.) | Carolina – Tampa Bay 4:2 (kon.)
Montreal – Dallas 3:2 (kon.) | Nashville – Colorado 4:3 (po pr.) | Calgary – Buffalo 4:1 (kon.)
Edmonton – Minnesota 1:2 (kon.) | Vancouver – Anaheim 0:4 (kon.)
koniec
Pittsburgh Penguins
5:3 (1:0, 1:2, 3:1)
Winnipeg Jets
cz Streda 28.01.2015, 01:00 • Consol Energy Center, Pittsburgh • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    47:39
    Downie se u střídaček nepříjemně střetl s Adamem Lowrym (WPG). Zákrok byl za hranicí pravidel a hostující forvard inkasuje dvě trestné minuty. Ten domácí ale s bolavým zápěstím zamířil do kabiny.
     
    42:54
    Uvidíme přesilovou hru Tučňáků po zbytečném útočném faulu hostů. Za sekání je vyloučen Blake Wheeler (WPG).
     
    32:26
    Chris Thorburn (WPG) a Kris Letang (PIT) jsou nakonec vyloučeni. Oba na dvě minuty za sekání, pokračuje se ve čtyřech na obou stranách.
     
    23:27
    Zach Sill (PIT) se dostal do souboje s Benem Chiarotem (WPG)! Bitka neměla dlouhého trvání, neboť útočník Penguins mstu za hit na Letanga pojal jako velmi rychlou a i přes větší počet inkasovaných ran svého protivníka sundal k zemi. Oba jsou pochopitelně potrestáni za tento pěstní souboj.
     
    19:48
    Arcobello se dostal do dobré šance před brankou, zakončit ale nedokázal. A to z toho důvodu, že ho fauloval Chris Thorburn (WPG), který tak dostává dvě trestné minuty za hákování. V souboji dvou nejvylučovanějších týmů NHL máme tedy první trest.

    Michal Belšán

    Góly a asistencie: 8. Spaling (Perron, Letang), 40. Downie (Letang, Goc), 45. Perron (Letang, Kunitz), 48. Sutter (Martin, Letang), 60. Hörnqvist (Martin, Letang) – 23. Thorburn (Lowry, Kane), 33. Trouba (Kane, Byfuglien), 41. Lowry (Thorburn, Kane)


    Pittsburgh Penguins: Greiss (Fleury) – Martin, Letang, Bortuzzo, Ehrhoff, Despres, Scuderi – Kunitz, Spaling, Perron – Bennett, Sutter, Hörnqvist – Arcobello, Goc, Downie – Sill, Ebbett, Adams
    Winnipeg Jets: Pavelec (Hutchinson) – Chiarot, Byfuglien, Enström, Bogosian, Trouba, Harrison – Ladd, Little, Wheeler – Perreault, Scheifele, Frolík – Kane, Lowry, Thorburn – Halischuk, Slater, Peluso

    Rozhodca: Leggo, Martell – Sharrers, Devorski

    Diváci: 18627