Trenčín – Martin 3:4 (kon.) | Nitra – Skalica 2:1 (kon.) | Poprad – B. Bystrica 3:1 (kon.)
Košice – Žilina 4:0 (kon.) | Zvolen – Piešťany 5:0 (kon.)
koniec
HC Košice
4:0 (1:0, 2:0, 1:0)
MsHK Žilina
Nedeľa 25.01.2015, 17:00 • Steel aréna, Košice • Tipos Extraliga (SR)
Predzápasové kurzy
Partner:
    Erik ČERNÁK - 4:0
     
    44:19
    Košice dali gól!

    Košičania napokon presilovku využívajú a zvyšujú svoj náskok. Gól strelil talentovaný mladík ERIK ČERNÁK, ktorý si puk vypýtal na hranici pravého kruhu a nekompromisnou ranou nedal súperovi šancu na zákrok. Asistencie: Marek Bartánus a Ivan Rachůnek.
    Gabriel SPILAR - 3:0
     
    33:56
    Košice dali gól!
    Domáci hokejisti využívajú presilovku a zvyšujú na rozdiel troch gólov vo svoj prospech. Hosťujúci gólman ležal po predchádzajúcom zákroku na zemi a tak po prihrávke spoza bránky nemal GABRIEL SPILAR so zakončením žiaden problém. Asistencie: Richard Jenčík a Peter Bartoš.
    Gabriel SPILAR - 2:0
     
    27:30
    Košice dali gól!

    Domáci hokejisti zvyšujú svoj náskok. Košičania sa nahrnuli do pásma, tam si do ľavého kruhu nakorčuľoval GABRIEL SPILAR a po presnej prihrávke už zaváhať nemohol. Asistencie: Martin Štrbák a Richard Jenčík.
    Adam LAPŠANSKÝ - 1:0
     
    02:49
    Košice dali gól!

    Domáci sa dostávajú do vedenia vo vlastnom oslabení! Pekná spolupráca sa skončila až menším prečíslením, keď sa pred bránkou ocitol nepokrytý ADAM LAPŠANSKÝ a mladá reprezentant už so zakončením problém mať nemohol. Asistencia: Ivan Rachůnek.

    Veronika Pancuráková

    Góly a asistencie: 3. Lapšanský (Rachůnek), 28. Spilar (Štrbák, Jenčík), 34. Spilar (Jenčík, Bartoš), 45. Černák (Bartánus, Rachůnek)


    HC Košice: Melicherčík (Hylák) – Štrbák (C), Černák, Philipp, Jánošík, Macejko, Cebák, Šeda – Jenčík, Bartoš, Spilar (A) – Bondra, Rachůnek, Lapšanský – Hrnka, Chovan, Bartánus – Sojčík, Češík, Bicek (A), Hinďoš
    MsHK Žilina: Cibuľa (Škorvánek) – Cunik. Bobček, Hudec, Ďurkech, Dresler, Bajaník, Drábek, Krčula – Uram, Jabrocký (A), Kanko – Valášek, Demel, Drevenák (C) – Procházka (A), Síkela, Krajči – Kokavec, Rehák, Dolinajec

    Rozhodca: T. Orolín – Jobbágy, Smrek