Ľubľana – Znojmo 2:5 (kon.)
koniec
HDD Olimpija Ľubľana
2:5 (1:1, 1:3, 0:1)
HC LERAM Orli Znojmo
cz Piatok 23.01.2015, 19:15 • Hala Tivoli, Lublaň • bet-at-home ICE Hockey League
Partner:
     
    46:33
    Orli právě vstřelili branku!
    JAN ŠEDA překonává z trestného střílení Trelce a vrací Znojmu tříbrankový náskok!
     
    36:58
    Olimpija právě vstřelila branku!
    Domácí rychle odpovídají a opět je u toho obránce Degon, který tentokrát připravil gólovou pozici dalšímu debutantovi v dresu Lublaně SEBASTIANU HADŽIĆOVI. Asistence: Marvin Degon a Igor Cvetek.
     
    34:37
    Orli právě vstřelili branku!
    Znojmo skóruje ve vlastním oslabení! RADEK ČÍP překonává Trelce po individuální akci a zvyšuje na tříbrankový rozdíl. Asistence: Jan Šeda.
     
    31:14
    Orli právě vstřelili branku!
    Důležitý moment. Znojmo se ujímá dvougólového vedení, když se podruhé v této třetině prosazuje ONDREJ ŠEDIVÝ a v polovině duelu zvyšuje na 3:1 pro hosty! Bishop na vlastní modré čáře namazal přímo na hůl Podešvovi a rychlý kontr Orli využívají. Asistence: Martin Podešva a Adam Havlík.
     
    21:21
    Orli právě vstřelili branku!
    Také druhou přesilovku Znojmo využívá a bere si zpět vedení. Po Havlíkově pasu se prosazuje ONDREJ ŠEDIVÝ. Asistence: Adam Havlík a Antonín Bořuta.
     
    15:44
    Olimpija právě vstřelila branku!
    Je vyrovnáno. Domácí se prosazují a je u toho navrátilec do sestavy Tom Zanoški. Ten nabil ke střele obránci MARVINU DEGONOVI, jenž překonává Holta. Asistence: Tom Zanoški a Anže Ropret.
     
    06:07
    Orli právě vstřelili branku!
    Početní výhoda je využita a důležitou úvodní branku střílí Znojmo. Prosazuje se v posledních zápasech produktivní třetí útok, úspěšným střelcem je MARTIN PODEŠVA, pro něhož je to 14. branka sezóny. Asistence: Branislav Rehuš a Roman Tomas.

    Lukáš Peroutka

    Góly a asistencie: 16. Degon (Zanoški, Ropret), 37. Hadžić (Degon, Cvetek) – 7. Podešva (Rehuš, Tomas), 22. Šedivý (Havlík, Bořuta), 32. Šedivý (Podešva, Havlík), 35. Číp (Šeda), 47. Šeda (t.s.)


    HDD Olimpija Ľubľana: Trelc (Spreitzer) – Selan, Planko, Cvetek, Degon, Groznik, Podlipnik, Logar – Bishop, Pešut, Koblar – Zanoški, Leber, Ropret – Hebar, Koren, Hadžić – Sotlar, Kalan, Snoj.
    HC LERAM Orli Znojmo: Holt (Nechvátal) – Klimíček, Bořuta, Pavlikovský, Nemčík, Grof, Štach, Sova, Jass – Beroun, Šeda, Číp – Šedivý, Pucher, Havlík – Tomas, Podešva, Rehuš – Špaček, Fiala, Abdul.

    Rozhodca: Kellner, Smetana – Ettlmayr, Plattner