SP v alpském lyžování - kombinace muži, Super-G Vítěz: D. Paris (ITA) (kon.) | SP v alpském lyžování - kombinace muži, slalom Vítěz: A. Pinturault (FRA) (kon.)
koniec udalosti
SP v alpském lyžování - kombinace muži, slalom, Kitzbühel

Vítěz: A. Pinturault (FRA)

cz Piatok 23.01.2015, 16:45Zjazdové lyžovanie
    Dnešní stupně vítězů. České fanoušky může těšit, že vpravo vidíme šťastného ONDŘEJE BANKA, který se umístil na třetím místě. Pro něho životní úspěch, navíc v Kitzbühelu:

     
    Kromě Banka se ve slalomu představili také Martin Vráblík, který skončil na 24. místě, Kryštof Krýzl se pak umístil na 27. příčce. Oba tak získali body do světového poháru. Slovák Adam Žampa skončil na krásné 7. pozici!
    Slalomová jízda Ondřeje Banka:
     
    25
    Ondřej Bank (CZE) se dostal na stupně vítězů, které by měl udržet! To je senzační výsledek. Jel na riziko, na nic nečekal. Samozřejmě že se chybiček dopustil. Ale Kosteliče překonal nakonec o tři setinky! Pokud výrazně nepřekvapí typičtí sjezdaři Jansrud a Weibrecht, měla by bedna vydržet.
     
    25
    Odstartoval Ondřej Bank (CZE)!
     
    2
    Tohle je škoda! Kryštof Krýzl (CZE) spadl na vnitřní lyži, a i když se snažil na trať vrátit, výsledný čas 2:15,63 mu zřejmě rozhodčí jako regulérní neuznají. Přitom mohl bez problému dosáhnout na body do světového poháru.
     
    1
    Martin Vráblík (CZE) zajel svůj slalom bez chyby! A v cíli má radost. Nakonec v součtu i se Super-G získal čas 2:06,18. Uvidíme, jak dlouho odolá.
     
    Kryštof Krýzl dojel v Super-G na předposledním místě, Martin Vráblík na posledním místě, oba však uvidíme v odpoledním slalomu. Ondřej Berndt bohužel závod nedokončil a Adam Kotzmann se nakonec odhlásil. Dobré šance má naopak Adam Žampa. Ten ztratil na vedoucího Parise 3,08 sekundy, nicméně takovou ztrátu může ve slalomu rozhodně stáhnout natolik, aby se o několik příček dopředu posunul.
     
    Ondřej Bank (CZE) může být se svým výsledkem v Super-G určitě spokojený. Nevešel se sice do první desítky, nicméně dvanácté místo je v konkurenci ostatních velkých závodníků rozhodně moc pěkným umístěním. Uvidíme, jak nakonec zajede ve slalomu.

    Patrik Sandev