Trenčín – Nitra 3:2 (kon.) | Martin – Zvolen 2:3 (kon.) | Košice – Poprad 3:1 (kon.)
B. Bystrica – Skalica 5:0 (kon.) | Piešťany – Žilina 3:0 (kon.)
koniec
HK DUKLA Trenčín
3:2 (1:0, 1:1, 1:1)
HK Nitra
Piatok 23.01.2015, 17:30 • Zimný štadión Pavla Demitru, Trenčín • Tipos Extraliga (SR)
Predzápasové kurzy
Partner:
    BAJTEK - 3:2
     
    55:02
    Nitra dala gól!
    Nitrania podnikli protiútok, vďaka Kuzmovi prečíslili súpera 3 na 2, spätnú prihrávku do rozhodenej obrany dostal FILIP BAJTEK, ktorý bol pred bránkou osamotený a Konráda prekonal po zamiešaní puku.
    Asistencia: H.Ručkay
    HOSSA - 3:1
     
    54:03
    Trenčín dal gól!
    Bokroš zaviezol puk do pásma indivduálne, jeho strelu ešte Lakosil vyrazil, následne Trenčania rozostavili presilovku v pásme, z prvej sa na modrej oprel do puku MARCEL HOSSA a vymietol horný roh bránky.
    Asistencia: Melichárek
    ŠTEFANKA - 2:1
     
    29:20
    Nitra dala gól!
    Hostia znižujú v oslabení. Novajovský prehral za bránkou súboj s forčekujúcim Štefankom, ktorý následne prihrával pred bránu Pupákovi. Jeho strelu ešte Konrád zachytil, no na dorážku JURAJA ŠTEFANKU nemal nárok.
    Asistencia: Pupák
    BOKROŠ - 2:0
     
    28:41
    Trenčín dal gól!
    Dukla v dvojnásobnej výhode vyhrala bully, okamžite sa usadila v pásme, od modrej napriahol TOMÁŠ BOKROŠ a prestrelil Lakosila, ktorý cez vlastného hráča nič nevidel.
    Asistencie: Hossa, Nemec
    DUDÁŠ - 1:0
     
    10:53
    Trenčín dal gól!
    Dukla strelila gól tesne po oslabení. Mezei stratil puk na modrej, do brejku zavelil Šišovský, po jeho prihrávke zakončoval Melichárek, ale Lakosil ešte zachránil, no na dorážku MARTINA DUDÁŠA do odkrytej brány už nemal nárok.
    Asistencie Melichárek, Šišovský.

    Marián Vychovalý

    Góly a asistencie: 11. Dudáš (Melichárek, Šišovský), 29. Bokroš (Hossa, Nemec), 55. Hossa (Melichárek) – 30. Štefanka (Pupák), 56. Bajtek (H.Ručkay)


    HK DUKLA Trenčín: Konrád (Kompas) – Andersons, Bokroš, Novajovský, Hochel, Dudáš, Holenda, Hatala – Marcel Hossa, V. Nemec, Melichárek – Koyš, Michal Hlinka, Razingar – Šišovský, P. Stantien, M. Filo – Daniška, Švec, D. Hudec – Briestenský
    HK Nitra: Lakosil (Valent) – Nádašdi, Ordzovenský, E. Bednár, Mezei, Kuzma, Milo, Bačík – H. Ručkay, Stumpel, M. Slovák – Tománek, J. Štefanka, Lelkeš – L. Novák, Bajtek, J. Ručkay – Pupák, Novotný, Piačka – R.Mráz

    Rozhodca: Kubuš, Stano – Kacej, Stanzel