SP v alpském lyžování - slalom mužů, 1. kolo Vítěz: M. Hargin (SWE) (kon.) | SP v alpském lyžování - slalom mužů, 2. kolo Vítěz: F. Neureuther (GER) (kon.)
koniec udalosti
SP v alpském lyžování - slalom mužů, 2. kolo, Wengen

Vítěz: F. Neureuther (GER)

cz Sobota 17.01.2015, 13:30 • Lauberhorn - Wengen, Švýcarsko • Zjazdové lyžovanie
     
    1
    Mattias Hargin nakonec ztratil téměř vteřinu na dnes ve druhé jízdě skvěle jedoucího Felixe Neureuthera. Švéd je mimo stupně vítězů, končí na šesté místě!
     
    2
    Stefano Gross vedl na prvním mezičase o 8 setin sekundy a na tom druhém dokonce o 24 setin, ale Felix Neureuther zvládl konec tratě naprosto fantasticky a tady Ital ztratil nejvíce. Je druhý o dvě desetiny za Neureutherem.
    Studie jízdy Felixe Neureuthera a radost jeho trenéra
     
    5
    Felix Neureuther měl na začátku trati solidní náskok na Pinturaulta, celkem 45 vteřin, který nakonec nejenže udržel, ale ještě navýšil. Německý zváodník je o šest desetin sekundy ve vedení!
     
    12
    Pořadí se bude měnit znovu, protože Jean-Baptiste Grange zajel naprosto famózní druhé kolo, kterému zatleskal i Julien Lizeroux. Agresivní parádní jízda, díky které odsunuje Grange svého reprezentačního kolegu na druhé místo. Francouz vede o téměř sekundu, přesněji o 93 setin.
    Záver jízdy Juliena Lizerouxe
     
    15
    Francouz zajel parádní jízdu, zvládl těžkou střední pasáž s náskokem 16 setin před Herbstem, který až do konce udržel. Legenda francouzského slalomu vede o 16 setin.
     
    20
    Máme nového lídra závodu! Reinfried Herbst to stihl těsně, hodně těsně, na poslední části trati ztratil téměř třicet setin, ale nakonec jeho dravá jízda vynesla vedení o šest setin sekundy!
     
    23
    Jenže Matt prostě zajel druhou část fantasticky a Muffat-jeandet najednou má náskok pouze 22 setin. Tento náskok ale Francouz udržel a jde o čtvrt sekund do vedení před Michaela Matta.

    Tomáš Lysý