Trenčín – Žilina 6:4 (kon.) | Martin – Poprad 1:3 (kon.) | Košice – B. Bystrica 0:2 (kon.)
Zvolen – Nitra 3:4 (po pr.) | Piešťany – Skalica 3:1 (kon.)
koniec po predl.
HKM Zvolen
3:4 (3:2, 0:0, 0:1 - 0:1)
HK Nitra
Piatok 16.01.2015, 18:00 • Zimný štadión Zvolen • Tipos Extraliga (SR)
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    61:07
    Nitra dala gól!
    Nitrania strieľajú v predĺžení rozhodujúci gól, keď BRANISLAV MEZEI tečoval puk z hokejky Dušana Mila. Asistencia: Dušan Milo.
     
    57:06
    Nitra dala gól!
    Je vyrovnané! Na jednej strane kruté pre domácich, na strane druhej si o to už posledné sekundy koledovali. Autorom gólu je JURAJ ŠTEFANKA. Asistencia: Roman Tománek.
     
    16:42
    Zvolen dal gól!
    Tak tu sa nám dejú veci! Po zimnom spánku Zvolenčanov v úvode tretiny prichádza zimný spánok aj na opačnej strane, výsledkom čoho je otočenie výsledku! A pritom je to také jednoduché..strela na bránu a dorážka. Šťastným strelcom je MARTIN SLOBODA! Asistencia: Ľubor Pokovič, Lukáš Jurík.
     
    16:28
    Zvolen dal gól!
    A pod Pustým hradom začíname odznova priatelia! Emil Bagin nevedel, čo s pukom, tak vystrelil. Jeho pokus tečoval Radovan Puliš, ale iba do tyčky, KAMIL BRABENEC však už bol úspešnejší! Asistencie: Petr Obdržálek, Emil Bagin.
     
    08:59
    Zvolen dal gól!
    A domáci sa so svojou početnou výhodou vôbec nemaznali! Juraško nahodil puk na nitriansku bránu, kde už dobre "operoval" RADOVAN PULIŠ a na viackrát dorazil puk za chrbát Michala Valenta. Asistencie: Kamil Brabenec, Michal Juraško.
     
    03:57
    Nitra dala gól!
    Nedáš – dostaneš a Nitra vedie vo Zvolene už o dva góly! Krásna spolupráca prvej nitrianskej formácie po osi Stümpel – Tománek – Henrich Ručkay a posledný menovaný to pálil z pravého kruhu do odkrytej zvolenskej brány! Asistencie: Roman Tománek, Jozef Stümpel.
     
    02:29
    Nitra dala gól!
    Hostia idú pomerne rýchlo do vedenia! Domáci boli síce aktívnejší, ale brankár Marek Šimko teraz inkasoval veľmi kuriózny gól. Nikto nevedel, kde je puk, len tu zrazu vypadol zvolenskému gólmanovi rovno za bránkovu čiaru. Autorom presného zásahu je MAREK SLOVÁK. Bez asistencie.

    Jakub Bartko

    Góly a asistencie: 9. Puliš (Brabenec, Juraško), 17. Brabenec (Obdržálek, Bagin), 17. Sloboda (Pokovič, Jurík.) – 3. Slovák, 4. Ručkay H. (Tománek, Stümpel), 58. Štefanka (Tománek), 62. Mezei (Milo)


    HKM Zvolen: Šimko (Orčík) – Bagin, Juraško (A), Hraško, Pokovič, Pichnarčík, Ťavoda, Fekiač F. – Podkonický, Brabenec, Puliš – Obdržálek, Jurík L. (C), Sloboda – Ďaloga, Bortňák, Škvaridlo – Kentoš, Fekiač V., Jakubík
    HK Nitra: Valent (Lakosil) – Ordzovenský, Nádašdi, Mezei, Bednár, Milo (A), Kuzma, Bačík, Piačka – Tománek, Stümpel (C), Ručkay H. – Lelkeš, Štefanka (A), Novotný – Ručkay J., Novák L., Slovák M.– Mráz R., Bajtek, Pupák

    Rozhodca: Tomáš Orolin – Róbert Gavalier, Rastislav Gajan

    Diváci: 1 386