Colorado – Dallas 4:3 (kon.) | Montreal – Pittsburgh 1:2 (po pr.) | Columbus – NY Islanders 2:5 (kon.)
Arizona – Ottawa 1:5 (kon.) | Washington – Detroit 3:1 (kon.) | St. Louis – Carolina 5:4 (1:0 po s.n.)
Vancouver – Calgary 0:1 (kon.) | LA Kings – Winnipeg 4:5 (0:1 po s.n.) | San Jose – NY Rangers 1:3 (kon.)
koniec
Washington Capitals
3:1 (1:0, 2:1, 0:0)
Detroit Red Wings
Nedeľa 11.01.2015, 01:00 • Verizon Center, Washington • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    Jonathan ERICSSON - 3:1
     
    39:47
    Detroit Red Wings dal gól!
    A je znížené! Po to ako sa Tatar natlačil pred bránu, sa puk snažil vyhodiť Nicklas Bäckström. Namiesto toho aby ho vyhodiť, ho ale prihral priamo na hokejku JONATHANA ERICSSONA, ktorý tvrdou strelou prestrelil Holtbyho. Asistencie: Tomáš Tatar a Gustav Nyquist.
    Joel WARD - 3:0
     
    31:39
    Washington dal gól! Domáci hokejisti odskakujú už na rozdiel troch gólov. Po prihrávke Erica Fehra sa dostal k puku JOEL WARD, ktorý dokázal vystreliť cez nedôrazného DeKeysera a strelou pod vyrážačku prekonáva Mrázeka. Asistencie : Eric Fehr a Brooks Laich.
    John CARLSON - 2:0
     
    21:34
    Washington dal gól! Domáci vstupujú skvele aj do druhej tretiny. Po krásnej akcií domácich, pálil po prihrávke Burakovskeho z prvej JOHN CARLSON, a tvrdou strelou namieril presne medzi betóny Petra Mrázeka. Asistencie : Andre Burakovsky a Nicklas Bäckström.
    Troy BROUWER - 1:0
     
    1:53
    Washington dal gól! Domáci hokejisti sa expresne rýchlo dostávajú do vedenia. Po obrovskej chybe Jimmyho Howarda, ktorý zaváhal za bránou, zasúva puk do opustenej brány TROY BROUWER. Bez asistencie.

    Miroslav Kováčik

    Góly a asistencie: 2. Brouwer, 22. Carlson (Burakovsky, Bäckström), 32. Ward (Fehr, Laich) – 40. Ericsson (Tatar, Nyquist)


    Washington Capitals: Holtby (Copley)– Orpik, Carlson, Alzner, Niskanen, Green, Schmidt- Ovechkin, Bäckström, Burakovsky, Johansson, Kuznetsov, Brouwer, Laich, Fehr, Ward, Chimera, Beagle, Wilson.
    Detroit Red Wings: Howard (Mrázek) – Kronwall, Ericsson, DeKeyser, Quincey, Smith, Ouellet – Helm, Datysuk, Tatar, Nyquist, Zetterberg, Abdelkader, Miller, Sheahan, Pulkkinen, Anderson, Glendening, Weiss.