Omsk – Kazaň 3:2 (kon.) | Barys – Jekaterinburg 4:1 (kon.) | Jugra Chanty-Mansijsk – Vladivostok 3:6 (kon.)
Čeljabinsk – Chabarovsk 6:4 (kon.) | Ufa – Metallurg Magnitogorsk 3:2 (kon.) | Togliatti – Novokuzneck 6:3 (kon.)
A. Mytišči – D. Moskva 2:3 (kon.) | Soči – Dinamo Minsk 2:3 (kon.) | Jaroslavľ – HC Slovan 0:2 (kon.)
Nižnekamsk – Novosibirsk 1:2 (kon.) | Viťaz – Záhreb 2:3 (po pr.)
koniec
Atlant Mytišči
2:3 (0:0, 0:0, 2:3)
Dynamo Moskva
Sobota 10.01.2015, 15:00 • Arena Mytišči - Ice Palace Mytišči • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    Oleg JAŠIN - 2:3
     
    58:32
    Atlant Mytišči dál gól!
    Gól strelil O.JAŠIN.
    Veľká chyba hosťujúceho brankára, ktorý si teraz nevypočítal dráhu letiaceho puku a pustil za seba nahodený puk, z hokejky OLEGA JAŠINA, ktorý vystrelil zo stredného pásma! Veľká chyba Šaryčenkova bude stáť teraz hostí krušné minúty v závere, kedy budú čeliť veľkému tlaku domácich.
    Maxim POTAPOV - 1:3
     
    55:27
    Atlant Mytišči dál gól!
    Gól strelil POTAPOV.
    Domáci teraz zachytili nepresnú rozohrávku hostí, pričom po prihrávke spoza bránky sa k puku dostal pred bránkoviskom MAXIM POTAPOV, ktorý si položil brankára a bekhendovým zakončením pridáva prvý gól Atlantu v dnešnom stretnutí.
    Martišmi KARSUMS - 0:3
     
    50:38
    Dinamo Moskva dalo gól!
    Gól strelil KARSUMS, Asistencie: Daugavins, Cvetkov.
    A je rozhodnuté! Korobov od svojho trénera dnes pochválený určite nebude, hráč Atlantu je späť na ľade a pokračujeme presilovou hrou domácich! Karsums sa teraz presadil strelou švihom spomedzi kruhov a posiela svoj tím už do trojgólového vedenia.
    Nikolaj ŽERDEV - 0:2
     
    46:26
    Dinamo Moskva dalo gól!
    Gól strelil ŽERDEV, Asistencie: Jalasvaara, Cvetkov.
    A už je to o dva góly! Dinamo využíva presilovú hru! Presadil sa NIKOLAJ ŽERDEV, ktorý to po sérii prihrávok trafil ozaj parádne a svojou strelou vymietol pravý horný roh brány Atlantu!
    Mat ROBINSON - 0:1
     
    42:27
    Dinamo Moskva dalo gól!
    Gól strelil ROBINSON, Asistencie: Karsums, Višnevskij.
    Hostia idú do vedenia! MATT ROBINSON si teraz doslova vychutnal Engrena v bráne Atlantu, počkal si na jeho pohyb, položil si ho a zasunul puk po blafáku do prázdnej brány! Ak ste videli gól Mislava Rosandiča na Majstrovstvách sveta hráčov do 20 rokov a jeho presný zásah na 2:0 v zápase o 3.miesto, tak si viete predstaviť aj zásah Robinsona.

    Jakub Bobovič

    Góly a asistencie: 56. Potapov, 59. O.Jašin – 43. Robinson (Karsums, Višnevskij), 47. Žerdev (Jalasvaara, Cvetkov), 51. Karsums (Daugavins, Cvetkov)


    Atlant Mytišči: Engren – Gilroy, Korobov, Novopašin, Jarullin, Tjuljapkin, Babčuk, Mironov – Potapov, Černov, Šmeljov – Bodrov, Junkov, Sošnikov – Kozlov, Taraťuchin, Levickij – Chlopotov, Voronin, Leščenko – Jašin.
    Dynamo Moskva: Šaryčenkov – Robinson, Višněvskij, Jalasvaara, Solovjov, Osipov, Korjagin, Akišin – Volkov, Daugavinš, Pestuško – Cvetkov, Karums, Karpov – Kokarev, Tereščenko, Mosaljov – Babenko, Sojin, Žerdev.

    Rozhodca: Olenin, Jeřábek – Zacharenkov, Šeljanin