Omsk – Kazaň 3:2 (kon.) | Barys – Jekaterinburg 4:1 (kon.) | Jugra Chanty-Mansijsk – Vladivostok 3:6 (kon.)
Čeljabinsk – Chabarovsk 6:4 (kon.) | Ufa – Metallurg Magnitogorsk 3:2 (kon.) | Togliatti – Novokuzneck 6:3 (kon.)
A. Mytišči – D. Moskva 2:3 (kon.) | Soči – Dinamo Minsk 2:3 (kon.) | Jaroslavľ – HC Slovan 0:2 (kon.)
Nižnekamsk – Novosibirsk 1:2 (kon.) | Viťaz – Záhreb 2:3 (po pr.)
koniec
Atlant Mytišči
2:3 (0:0, 0:0, 2:3)
Dynamo Moskva
Sobota 10.01.2015, 15:00 • Arena Mytišči - Ice Palace Mytišči • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    53:01
    Babčuk si odchádza oddýchnuť na trestnú lavicu za podrazenie a definitívne pochováva šance Atlantu na bodový zisk v dnešnom stretnutí.
     
    50:03
    Hráči v dnešnom stretnutí ozaj hazardujú so svojim zdravím. Korobov teraz nastavil Višnevskému v súboji koleno a už sedí na trestnej lavici.
     
    47:41
    Šmeljov končí na ľade po tvrdom hite Robinsona, ktorý ho poslal k ľadu na obrannej modrej čiare. Ozaj škaredý zákrok, po ktorom Robinson odchádza pod sprchy. Spoluhráča chcel pomstiť Sošnikov, ktorý sa však cez rozhodcov nedokázal dostať ku Robinsonovi, ktorý predviedol v dnešnom zápase niekoľko škaredých zákrokov a zaslúžene dnešný zápas nedohrá. Atlant si po tom ako sa Sošnikov vráti na ľad zahrá 3 minútovú presilovú hru.
     
    45:16
    Dinamo bude mať navyše k dispozícii presilovú hru. Za podrazenie odchádza na trestnú lavicu Maxim Potapov.
     
    29:14
    2+10+5+20 a do konca zápasu, takto znie trest pre kapitána hostí, Babenka, ktorý už odchádza pod sprchy. Veľká šanca pre domácich hokejistov, ktorý majú k dispozícii 5 minútovú presilovú hru. Babenko poslal na obrannej modrej k ľadu Jarullina, ktorý je už v opatere lekárov.
     
    27:41
    Domáci si zahrajú presilovú hru. Na trestnú lavicu odchádza za nebezpečnú hru so zdvihnutou hokejkou Alexander Osipov.
     
    25:03
    Pestuško fauloval jedného z prenikajúcich hráčov Atlantu a už sedí na trestnej lavici za seknutie, tejto situácii predchádzala veľká šanca Dinama, pri ktorej nedokázal Kokarev prekonať Engrena z bezprostrednej blízkosti!
     
    17:45
    Vylúčením hráčom je Janne Jalasvaara.
     
    03:17
    Hostia si zahrajú presilovú hru. Na trestnú lavicu odchádza Artjom Černov.

    Jakub Bobovič

    Góly a asistencie: 56. Potapov, 59. O.Jašin – 43. Robinson (Karsums, Višnevskij), 47. Žerdev (Jalasvaara, Cvetkov), 51. Karsums (Daugavins, Cvetkov)


    Atlant Mytišči: Engren – Gilroy, Korobov, Novopašin, Jarullin, Tjuljapkin, Babčuk, Mironov – Potapov, Černov, Šmeljov – Bodrov, Junkov, Sošnikov – Kozlov, Taraťuchin, Levickij – Chlopotov, Voronin, Leščenko – Jašin.
    Dynamo Moskva: Šaryčenkov – Robinson, Višněvskij, Jalasvaara, Solovjov, Osipov, Korjagin, Akišin – Volkov, Daugavinš, Pestuško – Cvetkov, Karums, Karpov – Kokarev, Tereščenko, Mosaljov – Babenko, Sojin, Žerdev.

    Rozhodca: Olenin, Jeřábek – Zacharenkov, Šeljanin