NJ Devils – Buffalo 4:1 (kon.) | Philadelphia – Ottawa 2:1 (2:1 po s.n.) | Montreal – Tampa Bay 2:4 (kon.)
Nashville – Carolina 3:2 (kon.) | Minnesota – San Jose 3:4 (po pr.) | Chicago – Colorado 0:2 (kon.)
Dallas – Columbus 2:4 (kon.) | Arizona – St. Louis 0:6 (kon.) | Edmonton – Detroit 2:4 (kon.)
Vancouver – NY Islanders 3:2 (kon.)
koniec
Dallas Stars
2:4 (0:2, 2:1, 0:1)
Columbus Blue Jackets
cz Streda 07.01.2015, 02:30 • American Airlines Center, Dallas • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    Marek LETESTU - 2:4
     
    57:02
    Columbus právě vstřelil branku!
    Hosté se však dostali do přečíslení dvou na jednoho, kde nakonec Wennberg předložil puk před prázdnou bránu MARKU LETESTOVI, jenž zřejmě rozhodl o výhře Columbusu. Asistence: Alexander Wennberg, John Collins.
    Antoine ROUSSEL - 2:3
     
    33:15
    Dallas právě vstřelil branku!
    Garbutt zachytil mezi kruhy vyhození jednoho z hostujících hráčů a následně ihned vystřelil směrem na Bobrovského, před kterým ještě tečoval touš ANTOINE ROUSSEL, a tak Stars snižují už na rozdíl jediné branky. Asistence: Ryan Garbutt.
    Aleš HEMSKÝ - 1:3
     
    25:28
    Dallas právě vstřelil branku!
    A tak, že by se ještě utkání zdramatizovalo? ALEŠ HEMSKÝ si totiž pěkně obkroužil útočné pásmo a následnou střelou z hranice pravého kruhu překonává ruského brankáře. Bez asistence.
    Kevin CONNAUTON - 0:3
     
    24:01
    Columbus právě vstřelil branku!
    A hosté ukazují domácích, jak se střílí branky. Jackets se velice rychle dostali do svého útočného pásma, kde se puk dostal až na modrou ke KEVINU CONNAUTONOVI, jenž svému bývalému týmu vstřeluje branku. Asistence: Ryan Johansen, Nick Foligno.
    Ryan JOHANSEN - 0:2
     
    07:26
    Columbus právě vstřelil branku!
    Blue Jackets využívají přesilovou hru! Foligno posunul puk do jízdy Hartnellovi, jenž následně křižně přihrál na RYANA JOHANSENA, který si ještě počkal až se Lindback přesune a poté poslal touš do horních pater domácí klece. Asistence: Scott Hartnell, Nick Foligno.
    James WISNIEWSKI - 0:1
     
    05:21
    Columbus právě vstřelil branku!
    Foligno dostal puk do útočného pásma, kde jej přenechal Hartnellovi, který přihrál na modrou JAMESI WISNIEWSKÉMU, jehož následná střela skončila až v bráně Dallasu. Asistence: Scott Hartnell, Nick Foligno.

    Jan Matúš

    Góly a asistencie: 26. Hemský, 34. Roussel (Garbutt) – 6. Wisniewski (Hartnell, Foligno), 8. Johansen (Hartnell, Foligno), 25. Connauton (Johansen, Foligno), 58. Letestu (Wennberg, Collins)


    Dallas Stars: Lindback (Lehtonen) – Goligoski, Klingberg, Oleksiak, Daley, Jo. Benn, Demers – Ja. Benn, Seguin, Sceviour – Cole, Spezza, Hemský – Roussel, Eakin, Garbutt – Moen, Fiddler, Ritchie.
    Columbus Blue Jackets: Bobrovsky (McElhiney) – Johnson, Savard, Connauton, Wisniewski, Goloubef, Tjutin – Hartnell, Johansen, Foligno – Calvert, Dubinsky, Atkinson – Collins, Wennberg, Skille – Morin, Letestu, Boll.

    Rozhodca: Watson, Chmielewski – Murphy, Racicot

    Diváci: 17 123