Stoke City – Manchester United 1:1 (kon.) | Aston Villa – Crystal Palace 0:0 (kon.) | Hull City – Everton 2:0 (kon.)
Liverpool – Leicester 2:2 (kon.) | Manchester City – Sunderland 3:2 (kon.) | Newcastle – Burnley 3:3 (kon.)
QPR – Swansea 1:1 (kon.) | Southampton – Arsenal 2:0 (kon.) | West Ham – West Bromwich 1:1 (kon.)
Tottenham – Chelsea 5:3 (kon.)
koniec
Tottenham Hotspur
5:3 (3:1)
Chelsea FC
Štvrtok 01.01.2015, 18:30 • White Hart Lane, Londýn, Anglicko • Anglická Premier League
Predzápasové kurzy
    TERRY - 5:3
     
    87
    Chelsea dala gól!


    Tak ešte jeden gól. Hazard poslal nebezpečnú prízemnú prihrávku pred Llorisa, lopta sa od Ivanovica odrazila k JOHNOVI TERRYMU, ktorý do prázdnej brány strieľa ôsmy gól v stretnutí!
    CHADLI - 5:2
     
    79
    Tottenham dal gól!

    Tak a pre Cahilla prišla pomsta najhoršieho typu. Chadli dostal prihrávku do pokutového územia, loptu si posunul na pravačku a znova z toho bola strela na zadnú tyč a opäť to bola trefa do čierneho. 5-2 je aktuálny stav, fantastický zápas najmä pre fanúšikov Spurs, aj pre nezaujatého diváka, pre fanúšikov The Blues najhoršie stretnutie za posledné roky.
    HAZARD - 4:2
     
    61
    Chelsea dala gól!


    Je znížené a ešte z toho môže byť dráma. Bola tam chyba v rozohrávke domácich, loptu si zobral Fábregas, ktorý prihral EDENOVI HAZARDOVI, a ten strieľa druhý gól hostí v tomto stretnutí. Už je to znova o dva góly, hostia sú na koni.
    KANE - 4:1
     
    53
    Tottenham dal gól!

    Kto toto čakal pred zápasom, aby by ho všetci vysmiali a poslali domov. Na White Hart Lane sa dejú neskutočné veci. Chadli našiel v pokutovom území HARRYHO KANEA, ten obišiel svojho strážcu, následne loptu poslal na zadnú tyč a jeho strela slávi úspech, pretože zapadla do brány. Tottenham vedie 4-1 a má veľmi blízko ku zisku troch bodov!
    TOWNSEND - 3:1
     
    45+3
    Tottenham dal gól!

    Tak toto je viac ako neuveriteľné. Loptu si na biely bod postavil ANDROS TOWNSEND, napálil to k ľavej žrdi hosťujúcej brány a Courtois bol na túto strelu prikrátky. Spurs vedú nad Chelsea o dva góly!
    ROSE - 2:1
     
    45
    Tottenham dal gól!

    Tak to je neuveriteľný, čo sa deje na White Hart Lane. Kane krásnou prihrávkou našiel Chadliho, ktorý sa sám rútil na Courtoisa. Zopakoval sa scenár spred pár minút, pretože Chadli trafil znovu tyč. Výborne však dobiehal ľavý obranca DANNY ROSE, ktorý už nemal problém trafiť prázdnu bránu. Spurs otáčajú skóre a vedú 2:1!
    KANE - 1:1
     
    30
    Tottenham dal gól!

    Tak toto bol nádherný gól, možno najkrajší v tomto kole Premier League. HARRY KANE od stredu poľa prešiel ako nôž maslom cez stred poľa, loptu si posunul na pravačku a prízemnou strelou zo strednej vzdialenosti strieľa gól. Tak na tento pokus Courtois nestačil zareagovať, ku zákroku mu však nechýbalo veľa. Je vyrovnané a začína sa od začiatku.
    COSTA - 0:1
     
    19
    Chelsea dala gól!

    Tak a už sa nám menil stav. Courtois si naskočil na center a loptu chytil. Následne dlhým výkopom poslal do úniku Hazarda, ten obišiel svojho strážcu, následná strela však skončila na pravej tyči Llorisovej brány. Oscar výborne doplnil tento útok, poslal loptu opäť na bránu. Tam sa pohyboval aj DIEGO COSTA, ktorý nastavil nohu a strieľa úvodný presný zásah tohto stretnutia. The Blues sa dostávajú do jednogólového vedenia.

    Marek Farkaš

    Góly: 30. Kane, 45. Rose, 45+3. Townsend (pen.), 53. Kane, 79. Chadli – 19. Costa, 61. Hazard, 87. Terry

    Karty:   67. Bentaleb (TOT), 72. Paulinho (TOT) – 82. Fábregas (CHE)


    Tottenham Hotspur: Lloris – Walker, Fazio, Vertonghen, Rose – Bentaleb, Mason (14.Dembele) – Townsend (68.Paulinho), Eriksen, Chadli – Kane
    Náhradníci: Davies, Dembele, Chiriches, Paulinho, Soldado, Stambouli, Vorm
    Manažér: Mauricio Pochettino

    Chelsea FC: Courtois – Ivanovic, Cahill, Terry, Azpilicueta – Fábregas, Matic – Willian (73.Salah), Oscar (46.Ramires), Hazard – Costa
    Náhradníci: Čech, Drogba, Mikel, Ramires, Remy, Salah, Zouma
    Manažér: José Mourinho

    Rozhodca: Phil Dowd – Gary Beswick, Darren Cann

    Diváci: 35903