Pov. Bystrica – Spišská N. Ves 2:3 (kon.) | Lipt. Mikuláš – Michalovce 7:2 (kon.) | Detva – Bardejov 2:3 (0:1 po s.n.)
koniec
HK 32 Liptovský Mikuláš
7:2 (1:1, 4:0, 2:1)
HK DUKLA Ingema Michalovce
Utorok 30.12.2014, 17:00TIPOS Slovenská hokejová liga (SR)
Partner:
     
    53:54
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Tak toto už vyzerá na uplný debakel v podaní hostí. Liptáci v závere stretnutia zvyšujú na 7:2, keď sa pred bránou dokázal presadiť RADOSLAV MACÍK. Asistencie si pripísali: Juraj Kuric a Filip Mezovský.
     
    45:53
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Opäť sa gólovo preasil tretí útok Liptovského Mikuláša, ktorý je naozaj poslednú dobu produktívny. Druhý gól si v dnešnom zápase pripisuje MICHAL UHRÍK, ktorý pretlačil puk pred bránkoviskom Borka. Asistencia: Maroš Piatka (0+3).
     
    44:37
    Dukla dala gól!
    Hostia znižujú na rozdiel troch gólov, takže uvidíme či sa im ešte podarí niečo s tým spraviť. IVAN FEDORKO zasunul puk popod padajúceho Juraja Hollého, ktorý pri tomto góle asi robil čo mohol. Asistencia: Igor Halás.
     
    38:28
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    V závere druhej tretiny upravujú domáci na 5:1 čím si dávajú istú pohodu na hokejky do tretej tretiny. Po góle si aj práve hostia zobrali oddychový čas, takže uvidíme či sa trénerovi niečo tým dosiahnuť. Vráťme sa však ku gólu Liptákov. Nahodený puk z pravej strany, ktorým sa prezentoval Ivan Roháč (0+3) našiel voľného MAROŠA PIATKU, ktorý poslal puk do odkrytej časti brány. Asistencie: Maroš Piatka (0+3), Patrik Števuliak (0+1).
     
    28:58
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Tak teraz sa Michalovce sami pochovali. Zbytočný štvrtý gól počas vlastnej presilovky! Nahodený puk domácich vyrazil pred seba Borko. Na puk už korčuloval Roháč, ktorý ho iba jemne trafil, brankár Borko dezorientovaný padol na ľad a PETER BARTÍK po blafáku na obrancu backhandom upravuje na hrozivých 4:1. Asistencia: Ivan Roháč (0+2).
     
    24:42
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Úplné ticho nastalo v sektore hostí, ktorí ostali priam obarení po treťom góle Liptákov. Čo si teraz dovolil domáci obranca TOMÁŠ JANČI. Spomínaný obranca sa dostal k puku v strednom pásme, následne si obišiel dvoch hráčov a s prehľadom po blafáku zakončil. Liptáci vedú o dva góly! Asistencia: Maroš Piatka (0+2)
     
    21:11
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Hneď v úvode druhej tretiny sa domáci dostávajú druhýkrát v zápase do vedenia. Po úvodnom buly zakončoval z pravej strany Ivan Roháč, jeho strelu však vyrazil pred sebe Fedor, no následná dorážka MARTINA TROCHTU končí v bráne. Asistencia: Ivan Roháč.
     
    16:48
    Dukla dala gól!
    Až štvorica hráčov bojovala o puk pri mantineli. Nakoniec z toho vyťažili najviac práve hráči hostí, ktorí to rozhodili v útočnom pásme a zavŕšili to strelou od modrej, kde sa gólom prezentoval JAKUB LINET, ktorý prekonal Juraja Hollého. Asistencie: Martin Tkáč, Martin Drotár.
     
    12:47
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    A je to tu. Domáci hráči sa nakoniec otvárajú gólový účet stretnutia po tom, ako sa dokázali ubrániť presilovke hostí. Pred pár minútami sme spomínali práve tretí útok Liptákov, ktorý sa dokázal presadiť. MICHAL UHRÍK sa pretlačil pred bránu, kde namieril presne pod ľavý horný roh, kde Fedor vyrážačkou nepokryl voľné miesto. Asistencia: Maroš Piatka.
    Športové stávky - recenzie, tipy, triky!
    Pridaj sa ku nám aj na Facebooku!

    Tomáš Batiz


    Hľadáme spravodajcu pre tím HK 32 Liptovský Mikuláš. Viac informácií tu.


    Hľadáme spravodajcu pre tím HK DUKLA Ingema Michalovce. Viac informácií tu.

    Góly a asistencie: 13. Uhrík (Piatka), 22. Trochta (Roháč), 25. Janči (Piatka), 29. Bartik (Roháč), 39. Piatka (Roháč, Števuliak), 46. Uhrík (Piatka), 54. Macík (Kuric, Mezovský) – 17. Linet (Tkáč, Drotár), 45. Fedorko (Halás)


    HK 32 Liptovský Mikuláš:
    HK DUKLA Ingema Michalovce: