Dinamo Minsk – Viťaz 5:4 (kon.) | A. Mytišči – Riga 2:3 (kon.)
koniec
Atlant Mytišči
2:3 (0:1, 0:2, 2:0)
HC Dinamo Riga
Pondelok 29.12.2014, 17:30 • Ľadový dvorec - Aréna Mytišči, Mytišči • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    TARATUCHIN - 2:3
     
    49:11
    Atlant Mytišči dál gól!
    Atlant sa dostal s pukom do pásma, od ľavého kruhu sa s pukom pred bránku dostal ANDREJ TARATUCHIN a cez blafák poslal puk do siete Sedláčka. Asistencia: Anton Babčuk.
    GILROY - 1:3
     
    46:24
    Atlant Mytišči dál gól!
    Pekná akcia domácich, ktorí prihrávlami na jeden dotyk vyšachovali obranu hostí a z medzikružia do odkyrytej časti bránky zakončil MATTHEW GILROY. Asistencie: Sergej Šmeľov a Dmitrij Korobov.
    K. REDLIHS - 0:3
     
    27:18
    Dinamo Riga dalo gól!
    Spoza pravého kruhu príklepom vystrelil KRISJANIS REDLIHS, puk sa ešte obtrel o korčuľu brániaceho hráča a zmenil smer medzi betóny Engrena. Asistencia: Gunars Skvorcovs.
    INDRAŠIS - 0:2
     
    26:07
    Dinamo Riga dalo gól!
    MIKS INDRAŠIS dostal na ľavý kruh puk od bránkovej čiary z hokejky Wilsona a Miks pohotovo prestrelil Engrena v bránke domácich. Asistencia: Kyle Wilson.
    BIČEVSKIS - 0:1
     
    19:21
    Dinamo Riga dalo gól!
    Dinamo motalo chvíľu domácim hlavy v pásme, na modrú dostal puk MARIS BIČEVSKIS a strelou po ľade do ľavého rohu bránky otvoril účet dnešného zápasu. Asistencia: Gunars Skvorcovs.

    Vladimír Korduliak

    Góly a asistencie: 47. Gilroy (Šmeľov, Korobov), 50. Taratuchin (Babčuk) – 20. Bičevskis (Skvorcovs), 27. Indrašis (Wilson), 28. K. Redlihs (Skvorcovs)


    Atlant Mytišči: Engren (Artemev) – Korobov, Gilroy, Novopašin, Sorokin, Ťuliapkin, Jarullin, Babčuk, Šiafotdinov – Šmeľov, Černov, Bodrov – Sošnikov, Jašin, Potapov – Taratuchin, Levicky, Kozlov – Aľošin, Voronin, Chlopotov
    HC Dinamo Riga: Sedláček (Deslauriers) – K. Redlihs, Cibulskis, Jurčina, Genoway, Sotnieks, Jerovejevs, Augstkalns, Jelisejev – Bukarts, Videll, M. Redlihs – Indrašis, Wilson, Abols – Džerinš, Cipulis, Maija – Bičevskis, Saulietis, Skvorcovs

    Rozhodca: Naumov, Ščeňov – Nazarov, Novikov

    Diváci: 5.200