Tottenham – Manchester United 0:0 (kon.) | Southampton – Chelsea 1:1 (kon.) | Aston Villa – Sunderland 0:0 (kon.)
Hull City – Leicester 0:1 (kon.) | Manchester City – Burnley 2:2 (kon.) | QPR – Crystal Palace 0:0 (kon.)
Stoke City – West Bromwich 2:0 (kon.) | West Ham – Arsenal 1:2 (kon.) | Newcastle – Everton 3:2 (kon.)
koniec
Hull City AFC
0:1 (0:1)
Leicester City
Nedeľa 28.12.2014, 16:00 • KC Stadium (Hull) • Anglická Premier League
Predzápasové kurzy
     
    Je tu koniec nesmierne dramatického zápasu. Leicester dokázal zvíťaziť najtesnejším rozdielom nad Hull City AFC, po góle z prvého polčasu. Druhý polčas sa niesol v znamení obrovského tlaku domáceho tímu, videli sme nastrelené žrde ale aj nevyužité veľké šance. Druhý polčas nám tiež priniesol 2 červené karty, po jednej na oboch stranách. Bol to dramatický zápas plný krásnych momentov a chýbali len góly.
    To je na dnes odo mňa všetko, prajem Vám ešte príjemný večer. (17:56:30)
     
    90+5
    Koniec zápasu.
     
    90+5
    Prebieha posledná minúta zápasu a loptu majú hostia.
     
    90+4
    A sily na ihrisku sa vyrovnali. Quinn mieri pod sprchy za hru rukou, keď ňou podržal loptu pred nabiehajúcim hráčom hostí.
     
    90+4
    Domácim to dnes jednoducho nejde. Zlý priamy kop a následne lopta v 16ke Leicesteru ale gól z toho nie je.
     
    90+3
    Toto bude nebezpečné. Drinkwater fauloval hráča domáceho tímu a je z toho priamy kop pre Hull z 25 metrov.
     
    90+2
    Tak predsa len ešte sa domáci pokúšajú niečo spraviť s týmto zápasom. Ale hostia sa už bez problémov oslobodzujú.
     
    90+1
    Zo začiatku to vyzeralo na nudný zápas ale druhý polčas sa nesie v znamení obliehania 16ky hostí a obrovského tlaku Hullu. Ten už zrejme rezignoval a lopta je v strede ihriska.
     
    90+1
    Nadstavovať sa bude 5 minút.
     
    90
    Tak teraz je to doslova peklo v 16ke Leicesteru. Ďalší rohový kop tento krát z druhej strany a po ňom Hernández z rovných 5 metrov strieľa vysoko na tribúnu. Neuveriteľné čo dnes zahodil tento hráč.
     
    89
    Po červenej karte nasledoval priamy kop, ktorý hostia odvrátili na rohový kop.
     
    88
    A hostia budú tento zápas dohrávať s 10mi hráčmi. Po sprchy mieri po druhej žltej karte Konchesky.
     
    87
    Niektoré pokusy domáceho tímu dostať loptu dopredu sú už trochu zúfalé. Je to nakopávanie lopty dopredu prakticky z každej pozície.
     
    86
    Hostia sa oslobodzujú len na niekoľko sekúnd a Hull okamžite získava loptu a ide dopredu. Hernández skúsil vypáliť z veľkej vzdialenosti ale Hamer si s jeho strelou poradil.
     
    85
    Opäť v útoku domáci, ktorí sa snažia nakopávať loptu do 16ky Leicesteru. Domáci diváci sú vo vytržení a sledujú veľké trápenie svojich hráčov. Hostia držia skvelý výsledok s veľkou dávkou šťastia.
     
    84
    Hernández sa dostal do šance ale Hamera nedokázal prekonať. Nasledoval rohový kop a potom ten istý hráč nastrelil žrď brány Leicesteru a Livermore vypálil presne do gólmana hostí. Neuveriteľné momenty sa dejú v Hully.
     
    83
    Naozaj veľký tlak teraz vytvárajú domáci hráči ale čas na vyrovnanie sa kráti a oni stále prehrávajú 0-1.
     
    82
    Hráči Leicesteru dostali loptu až k McGregorovi a Hull City musí začínať novú akciu na vlastnej polovici.
     
    81
    Domáci stále pred 16kou Leicesteru, obliehajú bránu Hamera ale hráči v modrom sa dokážu brániť a stále vypichnú loptu pri finálnej prihrávke.
     
    80
    Do konca zápasu už ostáva len 10 minút, tento krát bez úvodzoviek. Domáci už nemajú veľa času a ukazuje sa, že dnes im chýba najmä šťastie. Hamer loptu odkopáva ďaleko dopredu a hostia sa znova oslobodzujú.
     
    78
    Obrovské šance domáceho tímu ! Livermore nastrelil z 10 metrov žrď a po odrazenej lopte ešte aj hráča Leicesteru. Pýtal si penaltu po ďalšej ,,ruke,, ale ani tento krát sa pokutový kop pískať nemohol.
     
    77
    Teraz sa hostia na chvíľu oslobodili a loptu podržali na útočnej polovici. Domáci ju však znova získali a už sú v útoku.
     
    76
    Pokus o útok aj na druhej strane ale lopta končí vedľa domácej brány. Réžia nám ukázala sporný moment v 16ke hostí ale hoci sa Morgan dotkol lopty rukou, tú mal pri tele a rozhodne to nemohlo byť posúdené ako pokutový kop.
     
    75
    Lopta smerovala do pokutového územia Leicesteru a domáci reklamovali ruku jedného z hráčov hostí ale penalta sa nepíska a hra pokračuje ďalej.
     
    74
    Domáci sa stále tlačia dopredu ale modrí hráči sú stále skôr pri lopte. Dnes akoby nebolo súdené dať gól domácemu tímu.
     
    73
    Konchesky fauloval pri postrannej čiare a je z toho ďalší priamy kop domáceho tímu. Hull ho ale zahral mimoriadne zle a lopta skončila okamžite na kopačke hráča hostí.
     
    72
    Priamy kop domáceho tímu po malom faule. Lopta je ale v strede poľa a tak si musia domáci znova vybojovať miesto pred 16kou Leicesteru.
     
    72
    Na štadióne na chvíľu vypadlo osvetlenie na jednom zo stožiarov ale zdá sa, že už je všetko v poriadku a hra pokračuje ďalej.
     
    71
    Posledné striedanie hostí. Odchádza Mahrez a nahradí ho De Laet.
     
    70
    Striedanie hostí. Odchádza Cambiasso a nahradí ho Drinkwater.
     
    69
    Lopta je v strede ihriska a oba tímy o ňu poriadne bojujú. Je to naozaj bojovný zápas s malým množstvom gólov či veľkých šancí.
     
    68
    Po faule na hráča Leicesteru sledujeme priamy kop v strede ihriska. Chystá sa striedanie na strane hostí.
     
    68
    Hamer vykopol dopredu a lopta sa dostala až k jeho kolegovi na druhej strane McGregorovi. Ten nemá v druhom polčase takmer žiadnu prácu.
     
    67
    Tlak Hullu pomaly rastie a do 16ky hostí lietajú nebezpečné lopty. Domáci sa však nevedia presadiť a treba povedať, že im chýba aj šťastie.
     
    66
    Hernández bojoval v 16ke hostí ale proti presile hráčov v modrom si neporadil a vyslal na Hamera len slabú strelu z veľkého uhla.
     
    65
    Outové vhadzovanie pre domáci tím na polovici Leicesteru. Hostia sa väčšinou bránia a potom vyrážajú do rýchlych protiútokov.
     
    64
    Hernández má prvý dotyk s loptou za sebou a domáci tiahli opäť dopredu. Ale ako obvykle, aj teraz im hostia okamžite ukradli loptu a je z toho rýchly protiútok.
     
    63
    Hra pokračuje ďalej, konkrétne útočné snaženie domáceho tímu. Lopta je na polovici Leicesteru ale hráči Hullu len veľmi ťažko prenikajú cez obranu hostí.
     
    62
    Ďalšie striedanie domáceho tímu. Odchádza Aluko a prichádza Hernández.
     
    61
    Striedanie domáceho tímu. Odchádza Meyler a nahradí ho Ince.
     
    61
    Hamer si loptu postrážil a už ju má vo svojich rukaviciach. Tak domácim nevyšla ani táto možnosť a do konca zápasu ostáva už ,,len,, pol hodina hry.
     
    60
    Morgan takmer tečoval centrovanú loptu do vlastnej siete. Je z toho však len rohový kop pre domáci tím.
     
    59
    Hráči Hullu sú už na útočnej polovici ale loptu opäť ľahko stratili a do protiútoku mieril Wood. Ten sa našťastie pre domácich hráčov zastavil pred ich 16kou a nevedel ako ďalej.
     
    58
    Konchesky vidí žltú kartu za faul na hráča Hullu.
     
    58
    Teraz sa hostia zdržali v útoku pomerne dlho ale domáci už vybojovali loptu.
     
    56
    Priamy kop hostí, ktorý zahral Cambiasso veľmi nečakane do 16ky Hullu a Wood padá v 16ke domáceho tímu, ale penalta sa nepíska.
     
    55
    Prvý dotyk Wooda s loptou ale tú vybojovali domáci. Zatiaľ skvelá obranná hra hostí a útočné trápenie domáceho tímu.
     
    54
    Striedanie hostí. Odchádza Ulloa a na jeho miesto príde Wood.
     
    54
    Takto to určite nepôjde. Hráči Leicesteru nepúšťajú domácich do žiadnej šance, každú loptu vždy vystihnú a tak sa domáci veľmi ťažko presadzujú.
     
    53
    Domáci sú na útočnej polovici a hostia sú stiahnutí pred vlastnou 16kou. Tak uvidíme či sa podarí domácim hráčom vyrovnať.
     
    52
    Pokus Hullu dostať sa do 16ky hostí skončil neúspešne a potom sa previnil Livermore, ktorý fauloval Ullou a tak je tu priamy kop pre hostí.
     
    51
    Máme za sebou úvodných 5 minút druhého polčasu, ktoré sa nelíšia od úvodných minút prvého polčasu. Snáď bude hra gradovať a dočkáme sa zaujímavých momentov.
     
    50
    Tento krát faul domáceho tímu a na zemi sa ocitol Cambiasso. Loptu majú hostia a odkopávať bude na vlastnej polovici brankár Hamer.
     
    49
    Ulloa fauloval a je tu ďalší priamy kop pre domáci tím.
     
    48
    Domáci síce držia loptu na svojich kopačkách ale nedokážu sa dostať pred 16ku Leicesteru. Hostia skvele bránia a vytláčajú ich do stredu ihriska.
     
    47
    Striedanie na domácej strane. Odchádza Ramírez a prichádza Jelavić.
     
    47
    Quinn faulovaný a loptu majú domáci hráči. Opatrný úvod druhého polčasu.
     
    46
    Máme za sebou úvodný výkop druhého polčasu o ktorý sa postarali domáci hráči. Tí musia doťahovať jednogólový náskok Leicesteru.
     
    46
    Začal sa druhý polčas.
     
    Prvý polčas v Hulle sa skončil. Hostia ho vyhrali 0-1 po góle Mahreza v 33. minúte. Po góle sa hra oboch tímov zlepšila a videli sme atraktívny rýchly futbal a najmä domácu snahu o vyrovnanie, ale Leicester si drží vedenie. Uvidíme čo nám prinesie druhý polčas, ktorý začne už o 15 minút.
     
    45+3
    Prvý polčas sa skončil.
     
    45+2
    El Mohamadi zahodil obrovskú šancu na vyrovnanie. Quinn poslal do 16ky hostí krásny center a lopta skončila na kopačke El Mohamadiho, ktorý mal pred sebou prázdnu bránu ale nepochopiteľne prekopáva bránu hostí.
     
    45+1
    Domáci majú loptu na kopačkách ale obrana Leicesteru ich k ničomu nepúšťa.
     
    45+1
    Nadstavujú sa 2 minúty.
     
    45
    Domáci sa stále držia vpredu a vyzerá to dosť nebezpečne. Obrana Leicesteru je ale dobre sformovaná a nakoniec im loptu berie a odkopáva dopredu.
     
    45
    Prebieha posledná minúta prvého polčasu. Loptu majú domáci a pokúšajú sa ešte do konca prvého dejstva vyrovnať.
     
    44
    Domácim lopta ušla až k brankárovi Leicesteru a Hamer ju podržal a ukludnil situáciu. Ulloa fauloval a je z toho priamy kop pre Hull ale z veľkej vzdialenosti.
     
    43
    Hostia sa dostali do rýchleho protiútoku 3 na 3 ale Mahrez pokazil prihrávku a tak loptu získali domáci. Teraz sa hrá pravý anglický futbal z jednej strany na druhú a nikto sa nenudí.
     
    42
    Ramírez zahral rohový kop pomerne dobre a domáci sa stále držia pred 16kou hostí. Hamer boxoval center do svojej 16ky ale domáci neopúšťajú útočnú polovicu.
     
    41
    A je tu aj druhý rohový kop domáceho tímu, tento krát z druhej strany.
     
    40
    Mahrez teraz pálil po peknej prihrávke z 12 metrov ale McGregor jeho strelu chytá. Na druhej strane sledujeme rohový kop Hullu.
     
    39
    Ulloa prihrával Mahrezovi ale ten loptu v dobrej pozícii stratil. Dopredu išli domáci ale Ramírez si pred Hamerom neporadil a lopta opustila hraciu plochu. Vidíme oveľa lepší futbal ako pred prvým gólom.
     
    38
    Konchesky vybojoval loptu na vlastnej polovici a hostia môžu ísť znova do útoku.
     
    36
    Mahrez hrá dnes skvelý zápas. Teraz predviedol krásne odzbrojenie domáceho hráča a takmer z toho bola šanca. Hostia sú v doterajšom priebehu zápasu lepší a aktívnejší a dá sa povedať, že zaslúžene vyhrávajú.
     
    35
    Do konca prvého polčasu ostáva 10 minút a loptu má Hamer. Brankár Leicesteru ju vykopáva dopredu a hostia idú do ďalšieho útoku.
     
    34
    Snáď tento gól pomôže zápasu a v nasledujúcich minútach uvidíme lepší zápas s častejšími strelami a akciami. Domáci sa samozrejme snažia okamžite odpovedať ale zatiaľ sú len na vlastnej polovici.
    Riyad MAHREZ - 0:1
     
    33
    Leicester City dáva gól! Predsa sme sa dočkali. Prvý gól stretnutia zaznamenávajú hostia, konkrétne RIYAD MAHREZ, ktorý si sám vypracoval šancu, následne vystrelil z poza 16ky, a lopta šla k pravej žrdi McGregorovej brány.
     
    32
    Bruce je už na nohách a domáce publikum tlieska. Hra bude pokračovať ďalej.
     
    32
    Prestávku využívajú hráči na občerstvenie a tréneri im dávajú niekoľko pokynov.
     
    31
    Bruce ostáva na trávniku po nepríjemnom zákroku jedného z hráčov Leicesteru.
     
    30
    Domáci sú stále pred 16kou hostí a veľmi nebezpečne točia loptu. Obrana hostí si však dokázala poradiť a idú dopredu.
     
    29
    Meyler vystrelil z 20 metrov tesne vedľa ľavej žrde brány Leicesteru. Je z toho rohový kop pre domáci tím.
     
    28
    Nepochopená prihrávka za obranu Leicesteru a loptu už majú hostia. Ulloa sa ale ocitol v ofsajde a tak McGregor odkopáva na stranu Leicesteru.
     
    27
    Hamer loptu posiela na polovicu domáceho tímu ale tam ju znova vybojovali hráči Hullu.
     
    27
    Taktovku už prebrali domáci a rozohrávajú novú akciu v strede ihriska.
     
    26
    Tieto minúty patria hosťom, ktorí sa držia na polovici Hullu hoci žiadnu šancu si nevypracovali.
     
    25
    Schlupp si loptu odkopol sám až za čiaru a tak bude McGregor odkopávať od svojej brány.
     
    24
    Davies posiela loptu na rohový kop. Takže máme tu prvý rohový kop a zahrávať ho budú hostia.
     
    23
    Mahrez sa teraz ukázal aj ako dobrý hráč a vypichol loptu jednému z hráčov Hullu, ktorý si ju už chystal na strelu tesne pred 16kou. Takže loptu majú hostia a pokúsia sa ísť dopredu.
     
    22
    Domáci to skúšajú na útočnej polovici ale zatiaľ bez úspechu. Mahrez trochu provokuje hráčov Hullu ale naštastie sa to zaobíde bez nejakých incidentov.
     
    21
    Znova faul hostí a znova na polovici Hullu. Tak teraz je to dosť kúskované zbytočnými faulami.
     
    20
    Schlupp bol v domácej 16ke až príliš aktívny a je z toho útočný faul. Loptu bude odkopávať domáci brankár McGregor.
     
    19
    Mahrez nezahral štandardku najlepšie a loptu odkopol jeden z hráčov Hullu. Hostia však znova získali loptu a idú dopredu.
     
    18
    Zatiaľ sa hosťom nedarí dostať sa pred 16ku Hullu ale po faule Meylera nasleduje priamy kop, takže možno uvidíme nejakú šancu.
     
    17
    Loptu už majú hráči Leicesteru a pomalou rozohrávkou sa pokúsia dostať do útoku.
     
    16
    Tak v týchto chvíľach sú domáci jasne aktívnejší ale na vážnu šancu či gól stále čakáme. Loptu má McGregor a vykopáva ďaleko na polovicu Leicesteru.
     
    15
    Pokus o pekné vysunutie domáceho hráča ale Hamer dobre vybehol a loptu stiahol do svojho náručia.
     
    14
    Ramírez skúsil peknú strelu z poza 16ky ale lopta končí v rukaviciach Hamera.
     
    14
    Teraz má loptu v rukaviciach McGregor ale tá sa k nemu dostala po prihrávke od vlastného hráča.
     
    13
    Cambiasso so spoluhráčmi sa predrali až pred 16ku Hullu ale tam nedokázali vystreliť. Na druhej strane chytá Hamer jemnučkú strelu a posiela loptu dopredu.
     
    12
    Z priameho kopu sa žiadna šanca nezrodila a opäť sa bojuje v strede ihriska.
     
    11
    Hostia sa snažili zaútočiť ale na polovici Hullu stratili loptu. El Mohamadi bol faulovaný a je z toho priamy kop pre domáci tím.
     
    10
    Lopta sa dostala až k brankárovi hostí Hamerovi, ktorý vykopáva dopredu. Zatiaľ je to dosť nudný futbal bez šancí.
     
    9
    Aluko sa často zapája do domácich akcií. Aj teraz naňho smerovala prihrávka ale lopta končí za outovou čiarou.
     
    8
    Na druhej strane podobná situácia a stratená lopta. McGregor odkopáva na polovicu hostí.
     
    7
    Domáci to skúšali v útoku ale pokus o vysunutie útočníka im nevyšiel. Ďalšia prihrávka na Aluka taktiež nevyšla a bol z toho ofsajd.
     
    6
    Davies pálil na bránu ale Hamer bol pozorný. Prvá strela domáceho tímu.
     
    5
    Úvodných 5 minút nám prinieslo pokojný futbal bez šancí či striel na bránu. Morgan loptu nestihol a tá končí za čiarou. Bude sa odkopávať od brány Hullu.
     
    4
    Domáci pokazili rozohrávku a takmer bol z toho rýchly útok hostí. Tí si ale neporadili najlepšie a žiadna šanca z toho nebola. Loptu však majú stále hráči Leicesteru a začínajú rozohrávkou na vlastnej polovici.
     
    3
    McGregor si pripísal prvý zákrok aj keď skôr to bol kontakt s loptou. V každom prípade vykopáva na polovicu Leicesteru.
     
    2
    Aluko fauloval a lopta patrí hosťom. Zatiaľ sa hrá v strede ihriska.
     
    1
    Zápas sa začal. Úvodný výkop mali hostia v modrých dresoch. Domáci zvolili oranžovo-čierne dresy. Loptu už majú domáci.
     
    1
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    Hráči oboch tímov už prichádzajú na hraciu plochu. O chvíľu sa začne zápas anglickej Premier League medzi Hull City AFC a Leicester City.
     
    Úvodné zostavy:

    Hull City AFC: A.McGregor- L.Rosenior, A.Bruce, C.Davies, A.El Mohamadi, D.Meyler, J.Livermore, S.Aluko, G.Ramírez, S.Quinn, R.Brady

    Náhradníci: S.Harper, M.Figueroa, H.Maguire, T.Ince, A.Hernández, N.Jelavić, Y.Sagbo

    Leicester City: B.Hamer- P.Konchesky, W.Morgan, J.Schlupp, D.Simpson, M.Wasilewski, M.James, E.Cambiasso, L.Ulloa, R.Mahrez, D.Nugent

    Náhradníci: A.Smith, R.De Laet, D.Drinkwater, D.Hammond, L.Moore, A.Knockaert, Ch.Wood

    Rozhodca: Phil Dowd- P.Kirkup, M.Perry.
     
    Vítam Vás pri sledovaní futbalového zápasu anglickej Premier League medzi Hull City AFC a Leicester City.

    Hull City AFC

    V dnešnom zápase sa stretnú tímy, ktoré nebojujú o titul ale o záchranu. Domáci Hull City je na tom o čosi lepšie ako Leicester, pretože v tabuľke anglickej Premier League je na 17. mieste. V doterajšom priebehu sezóny nazbieral 16 bodov za 3 výhry a 7 remíz. Domáci ťahali mimoriadne dlhú sériu zápasov bez víťazstva, a troch bodov sa po dlhom čakaní dočkali až v minulom zápase na ihrisku Sunderlandu kde zvíťazili 3-1. Uvidíme ako sa im bude dariť dnes proti súperovi z úplného dna tabuľky.

    Leicester City

    Žiadny tím by nechcel uzatvárať ligovú tabuľku, ale vždy sa nejaký nájsť musí. V prípade anglickej najvyššej súťaže je to Leicester City, ktorý v 18 zápasoch nazbieral iba 10 bodov, a patrí mu posledná 20. priečka. V doterajšom priebehu súťaže dokázali hráči Leicesteru zvíťaziť iba dva krát a štyri krát si zo zápasov odniesli jeden bod za remízu. Väčšinu výsledkov teda tvoria prehry a inak tomu nebolo ani v posledom zápase proti Tottenhamu, ktorému podľahli na domácom trávniku 1-2. Každý zápas je pre nich možnosťou získať cenné body v boji o záchranu v najvyššej súťaži, a ani ten dnešný nebude výnimkou. Naviac, ak proti nim stojí súper, ktorý na tom nie je oveľa lepšie ako oni.

    Dnešný zápas sa odohrá na štadióne KC Stadium v Hulle, ktorý má kapacitu 25 400 divákov.

     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 16:00.

    Patrik Saloky

    Góly: 33. Mahrez

    Karty:   58. Konchesky (LEC)   88. Konchesky (LEC)   90+4. Quinn (HLL)


    Hull City AFC: A.McGregor- L.Rosenior, A.Bruce, C.Davies, A.El Mohamadi, D.Meyler, J.Livermore, S.Aluko, G.Ramírez, S.Quinn, R.Brady
    Náhradníci: S.Harper, M.Figueroa, H.Maguire, T.Ince, A.Hernández, N.Jelavić, Y.Sagbo

    Leicester City: B.Hamer- P.Konchesky, W.Morgan, J.Schlupp, D.Simpson, M.Wasilewski, M.James, E.Cambiasso, L.Ulloa, R.Mahrez, D.Nugent
    Náhradníci: A.Smith, R.De Laet, D.Drinkwater, D.Hammond, L.Moore, A.Knockaert, Ch.Wood

    Rozhodca: Phil Dowd- P.Kirkup, M.Perry