Švédsko U20 – Česko U20 5:2 (kon.) | Kanada U20 – Slovensko U20 8:0 (kon.) | Dánsko U20 – Švédsko U20 1:5 (kon.)
Slovensko U20 – Fínsko U20 2:1 (kon.) | Česko U20 – Švajčiarsko U20 2:5 (kon.)
koniec
Kanada U20
8:0 (3:0, 4:0, 1:0)
Slovensko U20
Sobota 27.12.2014, 02:10 • Bell Centre, Montreal • Majstrovstvá sveta do 20 rokov
Partner:
    VIRTANEN - 8:0
     
    56:41
    Kanada dala gól!

    Tak ani v poslednej tretine neudržíme čisté konto! Brayden Point pohodlne vnikol do útočnej tretiny, svoju strelu švihom z pravého kruhu namieril tesne mimo brány. Puk sa však odrazil od mantinelu do takmer nemožného uhla k JAKEOVI VIRTANENOVI, ktorý puk umiestnil presne od žrde do siete!
    Asistencia : Brayden Point
    PETAN - 7:0
     
    37:21
    Kanada dala gól!

    Nechcem byť zlým prorokom, ale blížime sa k naozaj vysokým číslam v aktuálnom skóre...NIC PETAN využil viac priestoru pri hre 4 na 4, keď nikým neatakovaný vykorčuľoval z rohu klziska, znovu sa nikým neatakovaný dostal pred bránu a s prehľadom zavesil pod brvno!
    Asistencie : Robby Fabbri, Joe Hicketts
    DOMI - 6:0
     
    36:14
    Kanada dala gól!

    Tak čo k tomu dodať, začína to tu vyzerať na naozaj nepríjemný debakel! MAX DOMI si pred modrou čiarou prebral dlhú prihrávku, vkorčuľoval do pásma a spoza obrancu švihom vystrelil do ľavého horného rohu, Okoličány mávol lapačkou naprázdno!
    Asistencia : Sam Reinhart
    POINT - 5:0
     
    31:35
    Kanada dala gól!

    Začína to s nami vyzerať naozaj zle, Kanaďania si zápas evidentne užívajú a pridávajú ďalší presný zásah! Petan zaviezol puk do pásma, na ľavom kruhu si puk len tak jemne hodil dopredu a možno aj trochu so šťastím načechral do streleckej pozície BRAYDENOVI POINTOVI, ktorý sa príklepom z prvej trafil presne do vinkla!
    Asistencia : Nic Petan, Robby Fabbri
    PAUL - 4:0
     
    26:56
    Kanada dala gól!

    Kanadská štvrtá formácia zakončuje vydarené striedanie gólom! Virtanen perfektne obkrúžil bránu a pri vzdialenejšej žrdi puk poslal presne do nebezpečného priestoru pri Godlovi. V skrumáži sa tam pred bránou k puku dostal NICK PAUL a bez problémov ho umiestnil za čiaru!
    Asistencia : Lawson Crouse, Jake Virtanen
    FABBRI - 3:0
     
    09:09
    Kanada dala gól!

    Tak začína sa to vyvíjať veľmi zle, v necelej polovici prvej tretiny prehrávame rozdielom triedy! Kanaďania si teraz urobili v našej obrane doslova diaľnicu a inak než gólom to ani skončiť nemohlo. Petan bol voľný na pravom kruhu, krásnou krížnou nahrávkou pomedzi nohy obrancu našiel ROBBYHO FABBRIHO a ten sa vo výbornej pozícii nemýlil!
    Asistencia : Nic Petan, Madison Bowey
    DUCLAIR - 2:0
     
    08:17
    Kanada dala gól!

    Tak bohužiaľ, platí pravidlo nedáš-dostaneš a Kanada už vedie o dva góly! Rosandič chyboval pri rozohrávke, keď ho za bránou odzbrojil Duclair. Ten postupne rozohral akciu až cez modrú čiaru, odkiaľ sa puk dostal k pravému mantinelu. Tam sa ho ujal Max Domi a krásnou krížnou nahrávkou našiel práve ANTHONYHO DUCLAIRA, ktorý si blafákom doslova vychutnal Godlu!
    Asistencia : Max Domi
    FABBRI - 1:0
     
    04:52
    Kanada dala gól!

    Úvodný tlak Javorových listov rezultuje v úvodný gól, stalo sa to, čo sme si nepriali! Bola to však krásna akcia, ktorá postupovala pekne od ľavého mantinelu na stred k Duclairovi, ktorý posunul napravo ROBBYMU FABBRIMU a ten skóroval do odkrytej brány!
    Asistencie : Anthony Duclair, Sam Reinhart

    Góly a asistencie: 5. Fabbri (Duclair, Reinhart), 9. Duclair (Domi), 10. Fabbri (Petan, Bowey), 27. Paul (Crouse, Virtanen), 32. Point (Petan, Fabbri), 37. Domi (Reinhart), 38. Petan (Fabbri, Hicketts), 57. Virtanen (Point)


    Kanada U20: Fucale (Comrie) – Theodore, Nurse, Duclair, Domi, Reinhart (A) – Bowey, Morrissey, McDavid (A), Ritchie, Lazar (C) – Hicketts, Heatherington, Petan, Paul, Fabbri – Morin, Point, Virtanen, Gauthier, Crouse
    Slovensko U20: Godla (32.Okoličány) – Rosandič (A), Černák, Réway (C), Cehlárik, Paulovič – Holenda, Jaroš, Rehák, Lantoši, Šoltés – Hochel, Jendroľ, Koyš (A), Sukeľ, Skalický – Bačik, Pavúk, Petráš, Bondra, Kabáč

    Rozhodca: Patafie (USA), Vinnerborg (Švédsko) – Lhotský (Česko), Wust (Švajčiarsko)