Villarreal – La Coruña 3:0 (kon.) | Granada – Getafe 1:1 (kon.) | Elche – Malaga 1:2 (kon.)
Bilbao – Atlético Madrid 1:4 (kon.)
koniec
Villarreal CF
3:0 (1:0)
Deportivo La Coruña
Nedeľa 21.12.2014, 12:00 • El Madridal, Villarreal • Španielska LaLiga
Predzápasové kurzy
     
    Na výsledku sa už nič nezmenilo. Lúčim sa teda s vami s konštatovaním, že Villarreal zdolal Deportivo na vlastnom trávniku rozdielom triedy a s rokom 2013 sa rozlúčil víťazne. (13:52:30)
     
    90+3
    Koniec zápasu.
     
    90+2
    Deportivo ešte bude mať poslednú príležitosť na skorigovanie nepriaznivého výsledku v podobe priameho kopu z hranice šestnástky.
     
    90
    Aktérov duelu ešte čaká nadstavený čas trvajúci tri minúty.
     
    89
    Isaac Cuenca, ktorý je od svojho striedania na trávniku prakticky neviditeľný, sa teraz až príliš vehementne tlačil do pokutového územia a bol mu odpískaný útočný faul.
     
    87
    Helder Postiga vo vzduchu trošku postrčil do brankára Sergia Asenja, ktorý loptu sťahoval do svojich rukavíc. Okamžite sa mu však ospravedlnil a celá situácia skončila zmierom.
     
    85
    Cavailero sa cez Gabriela v pokutovom území predsa len presadil do slušnej príležitosti, no bol už príliš blízko Sergia Asenja, ktorý mu zmenšil strelecký uhol a hosťujúci krídelník ho nedokázal prepáliť!
     
    83
    Futbalisti žltej ponorky aj napriek oslabeniu pokojne kombinujú na vlastnej polovici ihriska. Zdá sa, že Deportivo nemá už fyzické ani morálne sily na nejaký záverečný tlak.
     
    80
    Tomás Pina bol na trávniku po svojom striedaní štyri minúty a už sa z neho musí nedobrovoľne poberať potom, čo mu v osobnom súboji nohy vyleteli až príliš vysoko a nohami zasiahol Bergantiñosa do brucha. Villarreal teda bude dohrávať v desiatich.

     
    78
    Domáci zakopli loptu za poliacu čiaru, pretože problémy s kŕčmi má Denis Čeryšev, ktorý toho dnes nabehal nespočetne veľa.
     
    77
    O troch bodoch z dnešného stretnutia je už definitívne rozhodnuté, o tom už nemôže byť ani tých najmenších pochýb. Villarreal sa preto môže sústrediť na udržanie čistého konta pre Sergia Asenja.
     
    76
    Striedanie v tíme Villarreal CF: z ihriska odchádza Manuel Trigueros, prichádza Pina.
     
    74
    Striedanie v tíme Deportivo La Coruña: z ihriska odchádza Rodriguez, prichádza Wilk.
    Luciano VIETTO - 3:0
     
    73
    Villarreal dal gól! Domáci pridali v krátkom časovom slede druhý gól a už vedú rozdielom triedy! Veľmi podobná situácia ako pred niekoľkými minútami. Tentoraz z ľavého krídla nahrával Denis Čeryšev, ktorý na zadnej žrdi našiel opäť LUCIANA VIETTA a ten už mal pred sebou ľahkú úlohu – dopraviť loptu do prázdnej brány!
     
    71
    Lopo zatiahol za ručnú brzdu a zostrelil unikajúceho Vietta, za čo zinkasoval žltú kartu. S tou môže byť napokon ešte Lopo spokojný, pretože sa za tento zákrok kľudne dalo vylučovať.
     
    70
    Striedanie v tíme Deportivo La Coruña: z ihriska odchádza Toché, prichádza Postiga.

    Michal Bakoš

    Góly: 10. Denis Čeryšev, 68. Luciano Vietto, 73. Luciano Vietto

    Karty:   56. Sidnei (DEP), 61. Toché (DEP), 71. Lopo (DEP)   80. Tomás Pina (VLR)


    Villarreal CF: Asenjo – J. Costa, Ruiz, Paulista, M. Gaspar – Čeryšev, B. Soriano (C), Trigueros, J. dos Santos – Vietto, Uche.
    Náhradníci: Juan Carlos – Dorado, Rukavina, Pina, M. Gómez, G. dos Santos, Moreno.

    Deportivo La Coruña: Fabri – Moreno Juanfran, Lopo, Sidnei, Canella – Bergantiños, Domínguez (C) – Rodríguez, Fariña, Cavaleiro – Toché.
    Náhradníci: Lux – Insua, Laure, Medunjanin, Wilk, Postiga, Cuenca.

    Rozhodca: González – Sánchez, Rubio

    Diváci: 15 790