Slovensko – Maďarsko 1:3 (kon.) | Poľsko – Česko 1:6 (kon.)
koniec
Poľsko
1:6 (0:1, 0:3, 1:2)
Česko
cz Sobota 20.12.2014, 18:15 • PSG aréna, Zlín • Turnaj Vyšehradskej štvorky
Partner:
     
    57:34
    Česko právě vstřelilo branku!
    Pouhých šest sekund přesilovky nám stačilo ke gólu číslo šest! Alexandra Halounová vyhrála buly na hokejku DANIELY PEJŠOVÉ, která zkusila štěstí střelou do polského růžku. Najdecké propadl přes lapačku a Pejšová se raduje ze své premiérové reprezentační trefy, hned si vyžádala od rozhodčích puk – 1:6! Asistence: Alexandra Halounová.
     
    52:06
    Česko právě vstřelilo branku!
    Plné dvě minuty se hrálo v polské třetině a hokejistky na obou stranách už byly hodně vyšťavené. Nakonec je z toho pátá radost českého týmu a vysvobozující gól! Když v nepřehledné trmě-vrmě neuspěla Mlýnková ani Lorencová, puk vyjel z klubka hráček přímo na hokejku KRISTÝNY KALTOUNKOVÉ, jež ho okamžitě zametla do polské svatyně – 1:5! Asistence: Veronika Lorencová.
     
    44:07
    Polsko právě vstřelilo branku!
    Těch polských šancí už bylo příliš a je tady zasloužené snížení našeho protivníka. Wieczoreková táhla puk v přečíslení dvě na jednu, a i když k ní naše obránkyně přistoupila, polská útočnice stačila kotouč posunout na ANNU SOPATOVOU, která už snadno zakončila do prázdné brány – 1:4! Asistence: Kamila Wieczoreková.
     
    38:47
    Česko právě vstřelilo branku!
    Tak se nám nakonec půjde do kabiny hodně dobře, chvíli před přestávkou přidáváme čtvrtý gól! Na levé straně dostala prostor ANNA KOTOUNOVÁ, tak poslala puk ke druhé tyčce, kde nechala Laura Najdecká kus volného místa. Výborně – 0:4! Asistence: Patricie Škorpíková.
     
    28:41
    Česko právě vstřelilo branku!
    Skvěle, ještě v přesilovce pěti proti třem přidává národní tým nádherný třetí gól! Daniela Pejšová posílala puk od modré čáry k brance, kde čekala ideálně postavená SANDRA HALOUNOVÁ, jež ho parádně ztečovala do volného místečka u bližší tyčky – 0:3! Asistence: Daniela Pejšová.
     
    22:07
    Česko právě vstřelilo branku!
    V pravou chvíli je na světě druhý gól, který padl pro český tým možná trochu netradičním způsobem. Puk se dostal na modrou čáru ke Kláře Seroizskové, která ho rychle poslala na bránu. Drobná teč PATRICIE ŠKORPÍKOVÉ změnila dráhu jeho letu a brankářka Najdecká se jenom ohlédla – 0:2! Asistence: Klára Seroizsková.
     
    05:28
    Česko právě vstřelilo branku!
    Tohle nemohlo skončit jinak než úvodní brankou národního týmu! Češky se okamžitě natlačily před branku, k puku se dostala Alexandra Halounová. Dorážka jí ještě nevyšla, ale SÁŘE ČAJANOVÉ už ano a zlínská hokejistka se může radovat ze svého prvního gólu na domácím turnaji – 0:1! Asistence: Alexandra Halounová.

    Martin Voltr

    Góly a asistencie: 45. Sopatová (Wieczoreková) – 6. Čajanová (A. Halounová), 23. Škorpíková (Seroizsková), 29. S. Halounová (Pejšová), 39. Kotounová (Škorpíková), 53. Kaltounková (Lorencová), 58. Pejšová (A. Halounová)


    Poľsko: Najdecká (Sassová) – Marczyková, Korkuzová, Strzelecká, Gogocová, Metyková, Pelicová, Kaminská – A. Sopatová, Kalejaová, Tomczoková, Sosnierzová, D. Sopatová, Wieczoreková, Przetaczniková, Wybiralová, Wronová, Cyganová "C", Gawliková. Trenér: Grzegorz Klich.
    Česko: Bláhová (Juřicová) – Krejníková, Škrdlová, Seroizsková, Kotounová, Pejšová, Jandušíková – Škorpíková, Lorencová "C", Mlýnková, Kaltounková, Samohýlová, Čajanová, Hájková, A. Halounová, S. Halounová. Trenér: Rudolf Valla.

    Rozhodca: Valentík – Dias, Kučera.