Slovensko – Maďarsko 1:3 (kon.) | Poľsko – Česko 1:6 (kon.)
koniec
Poľsko
1:6 (0:1, 0:3, 1:2)
Česko
cz Sobota 20.12.2014, 18:15 • PSG aréna, Zlín • Turnaj Vyšehradskej štvorky
Partner:
     
    57:28
    A odměnou je nám ještě další početní výhoda. Natalia Kaminská (POL) – 2 minuty za podražení.
     
    52:29
    Naše aktivita vede k další početní výhodě, dnes už šesté. Natalia Kaminská (POL) si vyslechla menší trest za hákování.
     
    47:35
    Přesilovka bohužel českému týmu nepomohla, o chvíli později jdeme naopak do čtyř. Menší trest za hákování si vysloužila Daniela Pejšová (CZE).
     
    45:26
    Sledujeme hodně neurovnanou partii, snad by nás teď mohla aspoň trochu uklidnit přesilovka. Joanna Strzelecká (POL) je vyloučena za hákování.
     
    32:13
    Dvojčata Halounova nejprve statečně čistila prostor před Bláhovou, poté jedna ze sester vybojovala další početní výhodu. Joanna Strzelecká (POL) pyká za hákování.
     
    28:32
    O chvíli později už je tady vyloučení a budeme hrát 9 sekund dvojnásobnou přesilovku! Jedna z Polek je vyloučena za podražení.
     
    26:41
    Polských hokejistek bylo na ledě šest, a tohle takzvaně neukecají. Třetí přesilová hra pro český tým, zatím máme poloviční úspěšnost. Menší trest odpyká Monika Sosniertzová (POL).
     
    12:27
    Srdnatý boj našich hokejistek v útočném pásmu se podle rozhodčího neobešel bez faulu. O soupeřku se otřela Šárka Krejníková (CZE), která si odpyká menší trest za faul kolenem. První oslabení.
     
    06:38
    Kristýna Kaltounková na sebe ovšem vzápětí natáhla faul a máme druhou možnost! Monika Sosniertzová (POL) je vyloučena za hákování.
     
    04:51
    Nádherně to teď udělala Natále Mlýnková, která se kličkou zbavila soupeřky a Polky ji pak hákovaly. Menší trest pro Klaudii Wybiralovou (POL), první přesilovka českého týmu!

    Martin Voltr

    Góly a asistencie: 45. Sopatová (Wieczoreková) – 6. Čajanová (A. Halounová), 23. Škorpíková (Seroizsková), 29. S. Halounová (Pejšová), 39. Kotounová (Škorpíková), 53. Kaltounková (Lorencová), 58. Pejšová (A. Halounová)


    Poľsko: Najdecká (Sassová) – Marczyková, Korkuzová, Strzelecká, Gogocová, Metyková, Pelicová, Kaminská – A. Sopatová, Kalejaová, Tomczoková, Sosnierzová, D. Sopatová, Wieczoreková, Przetaczniková, Wybiralová, Wronová, Cyganová "C", Gawliková. Trenér: Grzegorz Klich.
    Česko: Bláhová (Juřicová) – Krejníková, Škrdlová, Seroizsková, Kotounová, Pejšová, Jandušíková – Škorpíková, Lorencová "C", Mlýnková, Kaltounková, Samohýlová, Čajanová, Hájková, A. Halounová, S. Halounová. Trenér: Rudolf Valla.

    Rozhodca: Valentík – Dias, Kučera.