Mainz – Bayern 1:2 (kon.)
koniec
1. FSV Mainz 05
1:2 (1:1)
Bayern Mníchov
Piatok 19.12.2014, 20:30 • Coface Arena, Mainz • Nemecká Bundesliga
Predzápasové kurzy
    Arjen ROBBEN - 1:2
     
    90
    Bayern dal gól! Neuveriteľné. Domáci to nevydržali a v poslednej minúte riadneho hracieho času dostávajú gól. Presadil sa ARJEN ROBBEN po prihrávke do 16ky Mainzu od Bernata, následne loptu Robbenovi posunul ešte Muller a holandský útočník skóroval do odkrytej brány.
    Bastian SCHWEINSTEIGER - 1:1
     
    24
    Bayern dal gól! A je vyrovnané ! A treba povedať, že naozaj nádhernou strelou z priameho kopu v podaní BASTIANA SCHWEINSTEIGERA, ktorý poslal loptu nechytateľne do pravého horného rohu domácej brány. Naozaj krásna strela, ktorá znamená vyrovnanie.
    Elkin SOTO - 1:0
     
    21
    Mainz dal gól! V Mainze sa fanúšikovia môžu tešiť. Domáci tím totiž vyhráva po góle ELKINA SOTA, ktorý prekonal z dosť veľkého uhla brankára Neuera. Soto dostal z ľavej strany presnú prihrávku od Okazakiho do 16ky a tam v sklze poslal loptu do siete Bayernu.

    Patrik Saloky

    Góly: 21. Soto – 24. Schweinsteiger, 90. Robben

    Karty:   48. Soto (MAI), 60. Koo (MAI)


    1. FSV Mainz 05: L.Karius- G.Jara, P.Wollscheid, D.Brosinski, J.Park, J.Geis, Y.Malli, J.Koo, P.Blasis, E.Soto, S.Okazaki
    Náhradníci: S.Kapino, J.Díaz, J.Koch, D.Roßbach., P.Pflucke, S.Allagui, P.Slišković

    Bayern Mníchov: M.Neuer- Dante, Rafinha, J.Boateng, J.Bernat, F.Ribéry, M.Götze, B.Schweinsteiger, P.Højbjerg, A.Robben, T.Muller
    Náhradníci: P.Reina, L.Zingerle, L.Scholl, G.Gaudino, M.Weiser, C.Pizarro, S.Kurt

    Rozhodca: Felix Zwayer- F.Steuer, M.Pelgrim