Vítkovice – Bohemians 2:5 (kon.) | Mladá Boleslav – Bulldogs 4:5 (1:2 po s.n.) | Otrokovice – Tatran 5:4 (kon.)
Chodov – Sparta 14:6 (kon.) | Královské Vinohrady – Ostrava 2:6 (kon.) | Liberec – Pardubice 4:7 (kon.)
koniec
FBC Liberec
4:7 (1:1, 1:1, 2:5)
Sokoli Pardubice
cz Piatok 19.12.2014, 20:15 • SH Dukla Liberec • Livesport Superliga (CZ)
Predzápasové kurzy
     
    58:13
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Vaníček nenechal svoji klec dlouho prázdnou, protože ji ani ne po 30 sekundách od odchodu strážce navštívil míček. Děrovaný předmět prošel brankovištěm i přes brankovou čáru díky přesné a důrazné dělovce z hole MARTINA ZOZULÁKA. Asistence: Karel Brychta.
     
    54:03
    Liberec právě vstřelil branku!
    Útočná družina domácího mužstva přeběhla na půlku Pardubic a několikrát si mezi sebou vyměnila kulatý předmět. V nejvýhodnější šanci k ohrožení brankáře se najednou zjevil TOMÁŠ MAREK a nelítostně zavěsil. Asistence: Jiří Strobach.
     
    52:20
    Marek byl v takřka stoprocentní šanci, přesto dokázal Tvrdý vytáhnout výborný zásah proti liberecké střele a i když mohl zavěsit Prokop Ferdan, nenaložil s míčkem správně a poslal jej nad!
     
    51:53
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Hostům se podařilo probojovat přes obranu Liberce a Vaníček už osamocen nestačil na útočící celek. VÁCLAV OUBRECHT si ještě udělal místo, zamířil a oslavil trefu, která hostům vrátila třígólový náskok. Asistence: Tomáš Dlesk.
     
    50:18
    Liberec právě vstřelil branku!
    Spolupráce mezi Tomášem Markem a RADKEM VALEŠEM přinesla snížení a vykřesání naděje do následujících minut. Druhý jmenovaný hráč si udělal prostor a dělovkou ze středu překonává Tvrdého. Asistence: Tomáš Marek.
     
    49:46
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Nadvakrát se nepovedlo hostům překonat připraveného Vaníčka, avšak třetí možnost už byla povedená. RADEK KRAJCIGR si zpracoval odražený míček a tváří v tvář maskovanému muži své spoluhráče nezklamal. Asistence: Jakub Burian.
     
    48:14
    Marek Štěpánek (Liberec) je vyloučen na 2 minuty za bránění ve hře.
     
    45:38
    Rychlému průniku Pardubic v rámci protiútoku moc nechybělo. Vaníček se stačil po střele hostů jen otočit a zachraňovat jej musela až branková konstrukce!
     
    41:38
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Přihrávka Martina Zozuláka si našla cestičku až k JAKUBU BURIANOVI, ten se prosmýkl kolem bránícího hráče a z místa před kasou nasměroval kulatý předmět do nehlídané části branky. Asistence: Martin Zozulák.
     
    40:49
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Hosté vstoupili do závěrečné periody nejlépe, jak mohli. MARTIN ZOZULÁK se dostal k volnému míčku, provedl několik rychlých kroků směrem k Vaníčkovi, zachoval před strážcem liberecké svatyně chladnou hlavu a prostřelil jej. Asistence: Radek Krajcigr.
     
    31:46
    Při poslední ráně z pardubické produkce se však Vaníček dokázal položit do dráhy děla a zachytil skutečně výborný Zozulákův pokus!
     
    31:14
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Vyrovnání obstaral TOMÁŠ DLESK, před ním se otevřel dostatečný prostor a střílející florbalista nezaváhal. Míček poslal přesně do růžku, Vaníček neměl moc šancí zasáhnout a míček nestíhal vytěsnit. Asistence: Radek Krajcigr.
     
    26:31
    Liberec právě vstřelil branku!
    Vedení se přiklonilo na domácí stranu. Radek Valeš našel v útočné fázi volného PROKOPA FERDANA, útočník libereckého mužstva se zbavil rychlým během všech překážek a bleskurychle vypálil, byl úspěšný. Asistence: Radek Valeš.
     
    24:07
    Matěj Klucho (Liberec) je vyloučen na 2 minuty za hrubost.
     
    23:53
    Valeš se zjevil za brankou Tvrdého a hledal před brankou úplně nehlídaného Ferdana, ovšem pardubický hlídač se na poslední chvíli přemístil!
     
    18:14
    Liberec právě vstřelil branku!
    Přece jen se podařilo domácímu týmu překonat obranný val Pardubic a započal kombinaci na útočné polovině. Míček se vzápětí objevil u MARTINA BLAŽKA, jehož střela zaplachtila až za brankovou čáru a srovnává gólový účet. Asistence: Matěj Klucho.
     
    09:19
    Pardubice právě vstřelily branku!
    MARTIN ZOZULÁK se ujal míčku, proběhl s ním v podstatě celou hrací plochou a dostal se až do nebezpečné pozice u branky. Střelec příliš neváhal a svou samostatnou akci se rozhodl dokončit dělovkou mimo pole působnosti Vaníčka. Bez asistence.

    Tadeáš Mima

    Góly a asistencie: 19. Blažek (Klucho), 27. P. Ferdan (Valeš), 51. Valeš (Marek), 55. Marek (Strobach) – 10. Zozulák, 32. Dlesk (Krajcigr), 41. Zozulák (Krajcigr), 42. Burian (Zozulák), 50. Krajcigr (Burian), 52. Oubrecht (Dlesk), 59. Zozulák (Brychta)


    FBC Liberec: Vaníček – Klucho, Uglanov, Marek, Láska, D. Böhm, Štěpánek, Valeš, Blažek, Tampier, Galbavý, Hůza, L. Böhm, Rondoš, Strýček, B. Ferdan, P. Ferdan, Strobach, Vážný, Reymar
    Sokoli Pardubice: Tvrdý (Levínský) – Oubrecht, Šťastný, Brychta, Ďopan, Kunt, Zozulák, Hauschke, Teichman, Lisa, Bahník, Dlesk, Škeřík, Burian, Krajcigr, Chmelař, Němeček, Krigovský, Formánek

    Rozhodca: Martin Valenta a Michal Žďárský

    Diváci: 146