Philadelphia – Tampa Bay 1:3 (kon.) | Toronto – Anaheim 6:2 (kon.) | Florida – Washington 2:1 (6:5 po s.n.)
Detroit – Columbus 0:1 (1:2 po s.n.) | Montreal – Carolina 4:1 (kon.) | St. Louis – LA Kings 5:2 (kon.)
Nashville – Boston 3:2 (1:0 po s.n.) | Winnipeg – Buffalo 5:1 (kon.) | Chicago – Minnesota 5:3 (kon.)
Calgary – NY Rangers 2:5 (kon.) | Arizona – Edmonton 2:1 (po pr.)
koniec
Winnipeg Jets
5:1 (0:1, 3:0, 2:0)
Buffalo Sabres
cz Streda 17.12.2014, 02:00 • MTS Centre, Winnipeg • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    Chris THORBURN - 5:1
     
    52:39
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Domácí nyní svému soupeři zasadili pomyslný hřebíček do rakve. Anthony Peluso vyjel zpoza brány a vypálil, Neuvirth vyrazil kotouč před sebe, odkud jej do brány bekhendem usměrnil CHRIS THORBURN. Asistence: Anthony Peluso, Mark Stuart.
    Evander KANE - 4:1
     
    41:10
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Domácí přesilovou hru využívají a navyšují svůj náskok na propastný rozdíl tří branek. Pohlednou přesilovkovou kombinaci zakončoval EVANDER KANE, který trefil ležícího Neuvirtha, od něhož se kotouč odrazil do brány. Asistence: Blake Wheeler, Mark Scheifele.
    Mark SCHEIFELE - 3:1
     
    34:17
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Na Buffalo se nyní valí pohroma. V dalším přečíslení dva na jednoho Perreault nahrál na najíždějícího MARKA SCHEIFELEHO, který se postaral o třetí branku svého týmu v rozmezí pěti minut, když překonal Neuvirtha zblízka. Asistence: Mathieu Perreault, Michael Frolík.
    Michael FROLÍK - 2:1
     
    31:34
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Domácí začínají oslabení tím nejlepším možným způsobem a otáčejí skóre utkání. Slater v přečíslení dva na jednoho nahrál na MICHAELA FROLÍKA, jenž se do odkryté klece nemýlil. Neuvirth byl bez šance. Asistence: Jim Slater.
    Mark SCHEIFELE - 1:1
     
    29:31
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Zmýlená neplatí. Přesně ve chvíli, kdy končil trest vyloučeného Zadorova, se prosazuje jiný mladík MARK SCHEIFELE a vyrovnává stav zápasu. Scheifele vjel do pravého kruhu a odtud vyslal nechytatelnou střelu zápěstím do pravého horního růžku. Asistence: Grant Clitsome, Evander Kane.
    Nikita ZADOROV - 0:1
     
    19:16
    Sabres právě vstřelili branku!
    Na další šancí Buffala byl ovšem Pavelec krátký. NIKITA ZADOROV najel do levého kruhu a svou střelou k bližší tyči pod víko otevřel skóre utkání. Asistence: Rasmus Ristolainen, Cody Hodgson.

    Václav Petrů

    Góly a asistencie: 30. Scheifele (Clitsome, Kane), 32. Frolík (Slater), 35. Scheifele (Perreault, Frolík), 42. Kane (Wheeler, Scheifele), 53. Thorburn (Peluso, Stuart) – 20. Zadorov (Ristolainen, Hodgson)


    Winnipeg Jets: Pavelec (Hutchinson) – Chiarot, Byfuglien, Stuart, Postma, Pardy, Clitsome – Ladd, Little, Wheeler – Perreault, Scheifele, Frolík – Kane, Lowry, Halischuk – Thorburn, Slater, Peluso
    Buffalo Sabres: Neuvirth (Enroth) – Myers, Zadorov, Ristolainen, Benoit, Meszároš, Strachan – Moulson, Girgensons, Ennis – Flynn, Foligno, Gionta – Deslauriers, Grigorenko, Stafford – Stewart, Hodgson, Kaleta

    Rozhodca: Walsh, Rehman – Mach, Galloway

    Diváci: 15 016 (vyprodáno)