Philadelphia – Tampa Bay 1:3 (kon.) | Toronto – Anaheim 6:2 (kon.) | Florida – Washington 2:1 (6:5 po s.n.)
Detroit – Columbus 0:1 (1:2 po s.n.) | Montreal – Carolina 4:1 (kon.) | St. Louis – LA Kings 5:2 (kon.)
Nashville – Boston 3:2 (1:0 po s.n.) | Winnipeg – Buffalo 5:1 (kon.) | Chicago – Minnesota 5:3 (kon.)
Calgary – NY Rangers 2:5 (kon.) | Arizona – Edmonton 2:1 (po pr.)
koniec
Winnipeg Jets
5:1 (0:1, 3:0, 2:0)
Buffalo Sabres
cz Streda 17.12.2014, 02:00 • MTS Centre, Winnipeg • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    57:02
    Thorburn se snažil prokličkovat před Neuvirtha. To by se mu zřejmě povedlo, kdyby jej nedovoleným háčkem nezastavil Rasmus Ristolainen.
     
    56:06
    Po ostrém hitu na Scheifeleho vznikla pěstní výměna názorů mezi Stuartem a Deslauriersem. Oba aktéři dostali pětiminutové tresty a do dnešního klání již nezasáhnou. K trestu za bitku navíc Stuart inkasoval trest za nedovolené bránění a Deslauriers za nesportovní chování.
     
    39:31
    Kane pálil od pravého mantinelu, Neuvirth vyrazil před sebe, kde Lowrymu zhatil potenciální dorážku André Benoit, když zlomil útočníkovi Winnipegu hokejku. Přesilová hra pro domácí.
     
    31:24
    Scheifele si vyměnil kotouč s Perreaultem a chyběl mu opravdu kousek k tomu, aby se dostal do dobré příležitosti. Místo toho, aby zasáhl kotouč však najel do Neuvirtha, za což jej rozhodčí k nevoli domácího publika vyloučili.
     
    27:31
    Nikita Zadorov vyhodil kotouč do hlediště a na dvě minuty oslabí své mužstvo. Domácí si zahrají druhou početní převahu zápasu.
     
    17:34
    Blake Wheeler zlomil Meszárošovi hokejku a na dvě minuty oslabí své mužstvo.
     
    12:40
    Velký problém pro domácí, kteří jdou do tří. Pardy fauloval po buly, když zasáhl jednoho z hráčů soupeře do tváře hokejkou a na dvě minuty oslabí své mužstvo.
     
    12:30
    No vida, hosté si poprvé v zápase vytvořili tlak a za aktivitu jsou odměněni přesilovou hrou. Dvě minuty za nedovolené bránění dostal Clitsome.
     
    02:04
    Bryan Flynn obdržel dvě minuty za nedovolené bránění a domácí si zahrají první přesilovou hru v zápase.

    Václav Petrů

    Góly a asistencie: 30. Scheifele (Clitsome, Kane), 32. Frolík (Slater), 35. Scheifele (Perreault, Frolík), 42. Kane (Wheeler, Scheifele), 53. Thorburn (Peluso, Stuart) – 20. Zadorov (Ristolainen, Hodgson)


    Winnipeg Jets: Pavelec (Hutchinson) – Chiarot, Byfuglien, Stuart, Postma, Pardy, Clitsome – Ladd, Little, Wheeler – Perreault, Scheifele, Frolík – Kane, Lowry, Halischuk – Thorburn, Slater, Peluso
    Buffalo Sabres: Neuvirth (Enroth) – Myers, Zadorov, Ristolainen, Benoit, Meszároš, Strachan – Moulson, Girgensons, Ennis – Flynn, Foligno, Gionta – Deslauriers, Grigorenko, Stafford – Stewart, Hodgson, Kaleta

    Rozhodca: Walsh, Rehman – Mach, Galloway

    Diváci: 15 016 (vyprodáno)