HC Slovan – Helsinki 6:2 (kon.)
koniec
HC Slovan Bratislava
6:2 (2:0, 2:2, 2:0)
Jokerit Helsinki
Pondelok 15.12.2014, 19:00 • Slovnaft Aréna Bratislava • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    Václav NEDOROST - 6:2
     
    59:14
    Slovan Bratislava dal gól!
    VÁCLAV NEDOROST spred bránkoviska predsa len dopravil puk popod telo Heleniusa za bránkovú čiaru.
    Michal VONDRKA - 5:2
     
    55:54
    Slovan Bratislava dal gól!
    Je vymaľované, MICHAL VONDRKA potiahol puk po ľavej strane do pásma, neunáhlil sa, počkal si, kým sa Helenius položí na ľad a z uhla poslal puk do jeho bránky.
    Milan BARTOVIČ - 4:2
     
    35:18
    Slovan Bratislava dal gól!
    Od ľavého mantinelu cez stred kruhov poslal na pravý kruh milimetrový center Vondrka, hokejka MILANA BARTOVIČA sa nemýlila a Milan puk po ľade poslal do rohu bránky Heleniusa. Asistencie: Michal Vondrka a Ivan Baranka.
    Tomi MäKI - 3:2
     
    29:45
    Jokerit Helsinki dáva gól!
    Aj to sa stáva, TOMI MÄKI nahodil puk od ľavého kruhu na Janusa, ktorý ho cez betón zrazil do bránkoviska a od korčule Sigaleta skončil puk v bránke. Regulárnosť potvrdil aj videorozhodca.
    Tomáš STAROSTA - 3:1
     
    26:52
    Slovan Bratislava dal gól!
    A je to tu! Tomáš Netík vystrelil od pravého kruhu, Helenius puk zrazil pred seba, nuž a TOMÁŠ STAROSTA ho podvihol do jeho siete. Asistencie: Tomáš Netík a Rok Tičar.
    Ryan GUNDERSON - 2:1
     
    23:27
    Jokerit Helsinki dáva gól!
    Zbytočné vylúčenie a hostia sa vracajú do hry, puk od bránkovej čiary dostal za kruhy RYAN GUNDERSON, ktorý prestrelil všetko, čo mu v ceste stálo. Asistencie: Jukamati Aaltonen a Niko Kapanen.
    Tomáš NETÍK - 2:0
     
    06:45
    Slovan Bratislava dal gól!
    Akcia domácich po osi Jeglič – Tičar – Netík končí pukom v bránke hostí. Tičarovu prihrávku najskôr Netík nespracoval, puk však Tičar v rohu klziska vybojoval, od bránkovej čiary ho nezištne prihral pred bránkovisko a voľný TOMÁŠ NETÍK už vedel, čo treba s pukom urobiť. Asistencia: Rok Tičar.
    Žiga JEGLIČ - 1:0
     
    00:46
    Slovan Bratislava dal gól!
    Strelu Jaakolu z pravého kruhu vyrazil Janus, do brejku sa dostal ŽIGA JEGLIČ, ktorý si položil Heleniusa na ľad a po ľade zakončil.

    Vladimír Korduliak

    Góly a asistencie: 1. Jeglič, 7. Netík (Tičar), 27. Starosta (Netík, Tičar), 36. Bartovič (Vondrka, Baranka), 56. Vondrka, 60. Nedorost – 24. Gunderson (Aaltonen, Kapanen), 30. Mäki


    HC Slovan Bratislava: Janus (LeNeveu) – Starosta, Sersen (A), Baranka (A), Brejčák, Sigalet, Štajnoch, Luža – Jeglič, Tičar, Netík – Vondrka, Nedorost, Bartovič (C) – Hudáček, Murley, Ölvecký – Šťastný, Surový, Kudrna
    Jokerit Helsinki: Helenius (Karlsson) – Väänänen (A), Jaakola, Ohtamää, Lajunen, Peltola, Gunderson, – Hagman, Kapanen (C), Aaltonen – Huhtala, Wirtanen, Sallinen – Omark, Koukal, Moses – Mäki, Hahl (A), Rita

    Rozhodca: Buturlin, Jeřábek – Balodis, Šichanov

    Diváci: 9.058