Olympiakos – Malmö 4:2 (kon.) | AS Rím – Manchester City 0:2 (kon.) | Bayern – CSKA Moskva 3:0 (kon.)
Barcelona – Paríž 3:1 (kon.) | Amsterdam – APOEL 4:0 (kon.) | Chelsea – Lisabon 3:1 (kon.)
Maribor – Schalke 0:1 (kon.) | Bilbao – Borisov 2:0 (kon.) | Porto – Doneck 1:1 (kon.)
koniec
FC Barcelona
3:1 (2:1)
Paríž Saint-Germain
Streda 10.12.2014, 20:45 • Camp Nou (Barcelona) • Liga majstrov
Predzápasové kurzy
     
    90+2
    Striedanie v tíme FC Barcelona: z ihriska odchádza Marc Bartra, prichádza Adriano.
     
    77
    Barcelona dala gól!
    Veľmi pekná akcia domácich, ktorá asi rozhoduje dnešné stretnutie. Akciu začal Suarez a aj ju dokončil. Suarez posunul loptu na Rakitiča, ktorý ju ale zle spracoval, tak ju zobral Messi, ktorý si loptu narazil so Suarezom, Messi okamžite ako sa k nemu lopta vrátila posunul ju doľava na Neymara a ten okamžite vypálil. Sigiru vyrazil strelu iba pred seba, kde už bol LUIS SUAREZ a ten posiela loptu do prázdnej brány.
     
    74
    Striedanie v tíme Paríž Saint-Germain: z ihriska odchádza Blaise Matuidi, prichádza Ezequiel Lavezzi.
     
    73
    Striedanie v tíme FC Barcelona: z ihriska odchádza Iniesta, prichádza Xavi.
     
    67
    Striedanie v tíme FC Barcelona: z ihriska odchádza Pedro Rodríguez, prichádza Ivan Rakitič.
     
    62
    Striedanie v tíme Paríž Saint-Germain: z ihriska odchádza Marco Verrati, prichádza Javier Pastore.
     
    57
    Edinson Cavani zastavil rozvíjajúci protiútok domácich a zato inkasuje žltú kartu.
     
    53
    Tak toto bol závar pred Ter Stegenom !!! Lucas sa dostal cez Mathieuho až pred Ter Stegena, od ktorého sa lopta odrazila pred Cavaniho, ktorý ju už posielal do prázdnej brány, no trafil iba Bartru, ale lopta sa dostala ku Matuidimu a ten znova trafil iba Bartru, ktorý teraz zachránil Barcelonu od vyrovnania.
     
    51
    Domáci išli do prečislenia, ktoré ťahal Messi, Messi pred šestnástkou posunul loptu doprava na Pedra, ktorý úplne zbytočne ešte prihrával, táto situácia si vyžadovala strelu.
     
    47
    Ibrahimovič sa presadil jeden na jedného a v šestnástke sa mu postavil do cesty Pique, ktorého tiež obišiel, ale ten ho rukami poslal k zemi, no penalta sa nepíska. Následne sa pred šestnástkou k lopte dostal ešte Lucas, ktorý ale zahral vysokou nohou.
     
    45
    Rozhodca Atkinson bude nastavovať ešte jednú minútu.
    NEYMAR - 2:1
     
    41
    Barcelona dala gól!
    Kto by to bol povedal, že od Barcy uvidíme takýto typ gólu. NEYMAR si zobral loptu na polovici súpera, potiahol si ju k šestnástke a z vyše dvadsiatich metrov vypálil k pravej žrdí a lopta zapadla úplne presne.
     
    39
    Tak to bola krásna akcia domácich na jeden dotyk. Neymar Messimu, Messi Iniestovi, Iniesta vrátil Messimu, ktorý loptu posunul doprava na Pedra, Pedro loptu odcentroval do šestnástky, kde sa k zakončeniu dostal Suarez, Sirigu predviedol výborný zákrok a jeho strelu reflexne vyrazil.
     
    30
    Ibrahimovič dostal loptu na ľavú stranu, kde si ju spracoval a pomalým krokom sa priblížil šestnástke, počkal si na spoluhráčov a výborným centrom našiel na hranici šestnástky Cavaniho, ktorý strieľal k ľavej žrdí, ale jeho zakončenie nebolo podarené a Ter Stegen túto strelu bez väčších problémov chytil.
     
    29
    Lucas teraz zahodil nemožne !!! Cavani skvele vybojoval loptu pred šestnástkou, k lopte sa dostal Ibrahimovič, ktorý okamžite našiel na ľavej strane Matuidiho, ktorý krásnou prihrávkou našiel pred malým vápnom Lucasa a ten z piatich metrov minul bránu. Teraz domáca obrana pohorela, keď nedokázala zareagovať na pohyb Lucasa, ktorý bol proti značnej presile v šestnástke a aj tak sa dostal k zakončeniu.
     
    23
    Messi skvele ťahal loptu, bol ešte podporovaný Neymarom a Suarezom, ale Messi si skúsil loptu potiahnuť na os ihriska, ale skvele zozadu zasiahol jeden z hráčov hostí a loptu mu zozadu vypichol. Hostia si ešte takmer strelili vlastný gól, keď k lopte sa rozbehol Sirigu a aj Van Der Viel, ktorý posielal loptu na brankára a ten vôbec nebol v bráne, našťastie pre hostí ta prihrávka nebola prudká a Sirigu ju stihol odkopnúť.
    Lionel MESSI - 1:1
     
    19
    Barcelona dala gól!
    Už som to viackrát spomínal, ale dnes sa máme naozaj načo tešiť. Mascherano poslal loptu za obranu na Suareza, ktorý loptu poslal na zadnú žrď, kde sa zjavil ako blesk z jasného neba LIONEL MESSI a ten sa väčšinou z takýchto pozícii nemýli a je vyrovnane.
    Zlatan IBRAHIMOVIČ - 0:1
     
    15
    Paríž dal gól!
    Parížania prvýkrát v šestnástke a okamžite tu máme gól !!! Matuidu odviedol skvelú robotu na pravej strane, kde sa uvoľnil a poslal prihrávku do šestnástky, ktorú v šestnástke sklepol Lucas pre ZLATANA IBRAHIMOVIČA a ten strelou k pravej žrdí nedal šancu Ter Stegenovi.
     
    3
    Messi to skúsil priamo na bránu a jeho pokus nebol vôbec zlý, ale letel približne meter nad brvno.

    Jakub Šoth

    Góly: 19. Messi, 41. Neymar, 77. Suarez – 15. Ibrahimovič

    Karty:   57. Cavani (PSG)


    FC Barcelona: Ter Stegen – Bartra, Pique, Mascherano, Mathieu – Pedro, Busquets, Iniesta – Suarez, Messi, Neymar.
    Náhradníci: Bravo – Adriano, Alba, El Haddadi, Rakitič, Roberto, Xavi.

    Paríž Saint-Germain: Sirigu – Van Der Wiel, Silva, Luiz, Maxwell – Veratti, Motta, Matuidi – Lucas, Ibrahimović, Cavani.
    Náhradníci: Douchez – Cabaye, Digne, Lavezzi, Marquinhos, Pastore, Rabiot.

    Rozhodca: Atkinson – Mullarky, Cann