Slovensko – Korea 15:2 (kon.) | Nórsko – Estónsko 4:2 (kon.) | Japonsko – USA 1:9 (kon.)
Česko – Švajčiarsko 2:2 (kon.) | Rusko – Kanada 8:9 (kon.) | Lotyšsko – Nemecko 5:3 (kon.)
koniec
Lotyšsko
5:3 (0:1, 3:1, 2:1)
Nemecko
cz Pondelok 08.12.2014, 19:00Majstrovstvá sveta mužov
Predzápasové kurzy
    Aleksandrs ABRAMOVS - 5:3
     
    58:38
    Lotyšsko právě vstřelilo branku!
    A teď už je nejspíš hotovo. ALEKSANDRS ABRAMOVS trefuje zblízka odkrytou klec a pečetí výhru Lotyšska v dnešním zápase. Asistence: Atis Blinds.
    Benjamin BORTH - 4:3
     
    50:22
    Německo právě vstřelilo branku!
    BENJAMIN BORTH využil chvilkového zmatení lotyšského brankáře, který netušil, kde má míček, a dorazil jej nekompromisně za jeho záda! Asistence: Tino von Pritzbuer.
    Ingus LAIVINS - 4:2
     
    49:49
    Lotyšsko právě vstřelilo branku!
    Nádherně trefená vzdálenější šibenice! Gólman neměl sebemenší šanci, stejně jako vymetená pavučinka! INGUS LAIVINS zvyšuje vedení Lotyšska na 4:2! Asistence: Aleksandrs Abramovs.
    Artis SAVINS - 3:2
     
    36:10
    Lotyšsko právě vstřelilo branku!
    Blinds podstoupil s Iboldem u mantinelu souboj, ale ještě předtím se míček od jeho hole odrazil na hůl ARTISE SAVINSE, který se tak ocitl zcela osamocen před Kohlerem. Savins "přilepil" míček na svoji hůl, udělal s ním ve vzduchu kličku do forhendu a poté balónek zasunul kolem padajícího Kohlera do branky. Asistence: Atis Blinds.
    Sascha HERLT - 2:2
     
    32:26
    Německo právě vstřelilo branku!
    Němci se dostali do rychlého protiútoku, kdy Ibold nahazoval z nulového úhlu míček příklepem na SASCHU HERLTA, který sice vystřelil, ale míček se před ním odrazil do nohy bránícího a padajícího soupeře, který ztečoval míček v pádu za záda vlastního brankáře. Asistence: Ramon Ibold.
    Arturs JURSEVSKIS - 2:1
     
    23:32
    Lotyšsko právě vstřelilo branku!
    Lotyši otáčejí vývoj utkání a nyní vedou o jednu branku! Rajeckis po průběhu na útočnou polovinu předal míček do středu na ARTURSE JURSEVSKISE, který napřáhl a prostřelil vše, co mu stálo v cestě. Míček se zastavil až v síti lotyšské brány. Asistence: Martins Rajeckis.
    Ainars JUSKEVICS - 1:1
     
    21:29
    Lotyšsko právě vstřelilo branku!
    Za což přišla odplata Lotyšů, kteří vyrovnávají stav utkání. Blindsova střela byla sražena před brankáře Kruminse, kde byl nejvíce agilní AINARS JUSKEVICS, který udělal kličku do bekhendu, ze kterého nakonec vystřelil přízemní střelu, po které se míček odrazil od nohy brankáře do brány. Asistence: Atis Blinds.
    Manuel MUCHA - 0:1
     
    05:17
    Německo právě vstřelilo branku!
    MANUEL MUCHA převzal na půlící čáře míček od Huhlera, udělat ještě několik kroků do útočné poloviny a poté vystřelil golfem na Kruminse, který nedokázal míčku v cestě do brány zabránit. Asistence: Philipp Huhler.

    Petr Jindra

    Josef Cestr

    Góly a asistencie: 22. Juskevics (Atis Blinds), 24. Jursevskis (Rajeckis), 37. Savins (Atis Blinds), 50. Laivins (Abramovs), 59. Abramovs (Atis Blinds) – 6. Mucha (Huhler), 33. Herlt (Ibold), 51. Borth (Pritzbuer)


    Lotyšsko: Normunds Krumins (Andis Blinds) – Balodis, Laivins, Firmanis, Belasovs, Janis Rajeckis, Malkavs, Liepins – Gribusts, Raitums, Stepans – Juskevics, Atis Blinds, Savins – Jursevskis, Martins Rajeckis, Andris Rajeckis – Morics Krumins, Abramovs
    Nemecko: Kohler (Dietz) – Gysin, Ibold, Siede, Huhler, Bottcher, Baas – Pritzbuer, Falkenberger, Herlt – Dominic Mucha, Borth, Manuel Mucha – Burmeister, Wenning, Broker – Hoidis, Schuschwary

    Rozhodca: Tero Fordell, Lasse Vuola

    Diváci: 768